עידכונים מהוילה - יום 20, ה- 20.9

יניבל1

New member
ליאון ויוסי יגיעו עד הגמר

את הקהל בבית הם מצחיקים (אותי לא) והם יכולים לעשות את כל הטעויות האסטרטגיות האפשרית, מבחינתם זה משחק מכור

אני מעדיפה שהם יגיעו

ולא טיפוסים כמו שאני רואה שם..... שדורכים על גופות כדי לדאוג לאינטרס שלהם. ולדעתי יוסי הכי משחק את המשחק....כמו שכתוב בספרים :)

ליאורי13

New member
בתכלס הקהל מעדיף אנשים נורמליים שלא מזיקים

וזה ברור שלא יצביע לרעים חבל שחבורת שי צבר לא חושבים שכך זה עובד ליאון,יוסי,אשר ואולי עינב עדייין לא סגורה עליה הכי נחמדים היתר נחשי צפע

Princess Galush

New member
אשר איבד כל שמץ של נחמדות

כאשר קילל את חיילי צהל ואיחל להם להפגע. לא שאהבתי אותו קודם

יניבל1

New member
לכל אחד יש את הפליטות האומללות שלו

השאלה אם זה ק בגדר פליטות ובגדול הוא בן אדם נחמד ואשר הוא כן

ליאורי13

New member
לא מאמינה שאשר אמר דבר כזה

הוא היה לוחם ועושה מילואים אין מצב העולם שיקלל את החברים שלו לנשק אם הוא אמר,בטח עוד כמה שמעו, למה לא דיברו על זה? את סתם שקרנית שמנסה להעליל על אשר כדי להתסיס עליו

Princess Galush

New member
חח טוב..

רק אמר שכל החיילים, כל מי שהיה לו יד ורגל בהתנתקות, נפגע או יפגע

yshy

New member
צודק בהחלט

יש לו דעות קיצוניות בכל נושא. נמאס לשמוע אותו.

ShukyD

New member
אשר לא דיבר על החיילים

אשר דיבר על כל מי שהיה שותף להחלטה אני מכיר את האמירות האלה של מתנגדי ההתנתקות הם מדברים על הדרג המדיני, מי שהחליט ומי שהיה שותף זאת אומרת - אריק שרון, אהוד אולמרט, דן חלוץ וכו' לא שהאמירה שלו הייתה חיובית אבל לפרש את זה בצורה כזאת זה לא לעניין

sapie

New member
אני עדיין חושבת שוונסה צבועה.

ואני מאמינה שמתישהו זה יתגלה.. ולאון הכי מתוק בעולם! הוא עושה את האווירה בוילה ממש משעשעת ממש כמו יוסי ..

קמבילי

New member
מאמי? את?

אולי צבועה זה משהו אחר בעינייך? ונסה היא האדם הכי ישר והכי ישיר שם, יותר מליאון, יוסי ושפרה, שהם במעמד הכי פחות צבוע שם. לא רק שהיא לא צבועה, היא גם לא מעמידה פנים ולא מנסה להרשים אף אחד, היא פשוט היא, קצת מטורללת אבל באמת הגונה. אנשים שם לא מבינים אותה, בעיקר הגברים, וחושבים שהיא גסת רוח, אבל מילים גסות עוד לא עושות אדם גס רוח. הם גסי הרוח, לא היא!

ואולי לא..!!

בן אדם שאין לו טיפת כבוד וישר מתנפל בריב...כבר אני מוחקת אותו!! והפרצוף התמים שלה לא קונה אותי!

sapie

New member
לא יודעת משהו בה לא נראה לי

ואני חושבת שזה רק עניין של זמן עד שהצביעות שלה תתגלה .. שהמשחק יעלה שלב גם אותה משתנה.

KroKodil1

New member
../images/Emo45.gif

כבר ראינו את היציאות המעצבנות שלה במקרה "הסיגריות הגנובות"...

sapie

New member
וואי היא הטריפה אותי במקרה הזה

היא התנהגה ממש בגסות רוח.. מסכן יוסי איך היא נפלה עליו נכון הוא עשה טעות אבל היא קצת לקחה את זה רחוק מדי. מאז לא אהבתי אותה. רציתי שהיא תעוף בהדחה האחרונה או היא או מיקי.

למעלה