עידכונים מהוילה - יום 20, ה- 20.9

MissPop

New member
אני שמחה שצבר הת עורר סוף סוף

וקלט ישר מי הן קרן ונעמה... לדעתי הוא היה צריך להיות יותר זהיר אבל... בבקשה שלא יהיה מועמד להדחה מחר ואם כן אל תצביעו נגדו! אני מאוד מקווה גם שאיתי לא יהיה מועמד להדחה ושיעיפו סוף סוף את קרן/נעמה! נמאס מהן!
אל תתנו לצבר ללכת הוא חמודי

אני לא מבינה מה אתם רוצים מצבר

הבן אדם בסכך הכל התגונן. סיפרו לו אתמול שליכלכו עליו ועל חלק מהווילה, והוא בסך הכל רצה להבהיר עם ערן שהוא לא מתכוון לנטוש אותם לקבוצת נעמה. יש דברים מתחת לשטח.. המושכים בחוטים הם בעצם שי ונעמה, בהתאמה לפי הקבוצות. צבר באמת מסכן, לא מבין איך הוא נקלע למצב שנעמה התחממה עליו. ואם היא התחממה עליו, הוא צודק: רוב הסיכויים שהקבוצה שלה תעמיד אותו להדחה. והוא וונסה היו היום כל כך חמודים בבריכה!!!

הוא תמיד היה נחמד אליה.

הוא כמובן הבהיר לה שהוא לא רוצה בת זוג בוילה, אבל הם תמיד היו ביחסים טובים. למשל, בהדחה, כשהודיעו לה שהיא נשארת: הוא נתן לה נשיקה בלחי וחיבק אותה. הוא לא עד כדי כך צבוע. הוא בכלל לא. הפכו אותו למפלצת בשנייה! בגלל שיחה אחת! אחרי שנעמה, קרן וגם שי דיברו כבר כמה וכמה שיחות.

ואתמול, בשיחה שלו עם שי

הוא אמר שהוא שמח שהיא נשארה....ולא בגלל מה שהיא. בגלל שחשוב להם מי נשאר, לא מי הולך!!! ולא אין לי בעייה עם צבר....מעצבן שהוא נגרר אחרי שי ובסוף שי רק יבעט לו בתחת.

Aeon

New member
אוי, גם לי יש בדיוק את

אותה פודרה של אסתי לאודר (אני כזו פאקצה!
)

Aeon

New member
אנשים כנסו לצ'אאאאאאט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יניבל1

New member
למה מחקו לי את ההודעה?

היא לא הכילה שום עבירה על התקנון לא יכלו לפחות לשרשר את זה לאשכול הגדול? ממש שוק מה שהולך כאן

aשרון

New member
../images/Emo115.gifרעיונות אנשים, רעיונות.........

לרגל המשימות המעצבנות והלא כל כך מאתגרות לצופים בבית, אני פותח שירשור רעיונות למשימות ל"אח הגדול". כל רעיון למשימה שאתם חושבים שתביא עניין במשחק ותשדרג אותו, יתקבל כאן בשמחה. אז תתחילו לשרשר, אולי מישהו בהפקה יקח את זה.

יNOT

New member
היו כבר שרשורים דומים

ועד עכשיו לא רק שההפקה לא נתנה פה "סימן חיים", לא נראה שהם גם טורחים להתייחס. אבל בהצלחה

למעלה