עידכונים מהוילה - יום 20, ה- 20.9

יניבל1

New member
יו אני כל כך שונא את הרנין הזאת!

סבבה שלבחורה אין שום כישורים חברתים, ותמיד שהחבר'ה יושבים ומנהלים שיחה ביניהם היא בורחת לפינה שלה בחדר , אבל למה לעזזל זה צריך עלניין אותי? למה כהחברים מנהלים שיחה זורמת הבמאי בורח באמצע ונותן את כל הפוקום על על רנין בחדר מתבייכנת על תמנוה שלה ושל בעלה המכוער למי אכפת מהם? סתם מנסים למכור לנו קיטש זול? העיקר שתאם תצביעו לה , כמו ש"מבקר המוזיקה" אומר תחכו 3 חודשים לראות איך היא "תתפתח רגשית" (שזה אומר תעבור מלבכות בצד השמאלי של המיטה שלה לצד הימני, הקרוב יותר ליציאה מהחדר ...... )

KroKodil1

New member
למה שונא אותה?

אתה מעדיף אנשים שצוחקים על הבכי או אנשים שבוכים על הצחוק?

KroKodil1

New member
יש לה סיבה טובה לבכות...

אין עוד אחד בסגנון שלה כגון אחד נוצרי, דרוזי או אתיופי וכו'. היא מרגישה אאוטסיידרית.

יניבל1

New member
אנחנו לא הקבוצת תמיכה שלה

וההוא מהוידויים הוא לא הפסיכולוג שלה היא כאן בשביל לספק לנו בידור , ואם היא לא מעניינת מספק שלא לאמר מעצבנת אז צריך להעיף אותה

KroKodil1

New member
אותי אישית היא ממש לא מעצבנת...

שי, ערן, נעמה וקרן דווקא הרבה יותר מעצבנים מממה

יניבל1

New member
שנאה לא אמורה ליהות בהכרח הגיונית

גם היא וגם הבמאי לא עשו שום דבר מכוון כנגדי ואני שונא אותם ההתנהגות שלה מרתיחה אותי, כמו התנהגות שכל אדם מעצבן שנמצא בקרבי . וזה שהיא התגרתה בנו הקהל עם גל הסאדות של עוזבת-חוזרת לא תרמו לה יותר מדי בוא נגיד

אם כבר שופטים ...

אז מה דעתך על אדם שמפרסם בפורום כ1000 הודעות ושרובן עוסקות בקיטורים על ההפקה , על המשחק , על המתמודדים , ובעצם על מה לא ? ואם נניח יש מישהו ( לא אני ) שלא אוהב לקרוא את ההודעות שלך , האם זכותו לכתוב שהוא שונא אותך בשל כך ? האם זאת לא תהיה היסחפות ? זכותך לא לרצות שרנין תצליח במשחק וזכותך אפילו לרצות או לקוות שידיחו אותה . זכותך גם להאשים אותה בכך שהבמאי מתמקד עליה באותה המידה שהיא אשמה בהוריקן שפוגע בחופי ארה"ב . הכל זכותך ... אבל , למה לשנוא ? בתכלס מה היא עשתה לך רע ? עצם הקיום שלה מפריע לך ? עצם ההשתתפות בתכנית ? אז נדמה לי שעוד קיים כזה כפתור בשלט שאיתו אפשר להעביר ערוץ . אני מבטיח לך שבמקסימום בעוד כ 3 חודשים ( משך התכנית +הראיונות פוסט התכנית ) היא תעלם לך מהאישון כך או כך . ושוב , זכותך לכתוב מה שבא לך אבל דע לך שהדברים שאתה כותב יותר מעידים עליך מאשר עליה או על כל מתמודד אחר .

Aeon

New member
יש לי שאלה

השרשרת מפתח הזו שיש להם על הצוואר זה המיקרופון, נכון

למעלה