אז מה אתה אומר בעצם ?
אתה אומר שגם שיפרה היא צבועה ? אני בהלם !!! אני המום !!! מה גם שיפרה בוחשת בקלחת כאילו אין מחר ? רק שהיא עושה את זה בכל פעם בזריקת מספר מילים מצומצמות למי שצריך בזמן שצריך על מנת להבעיר את כל הבית שוב ? אני חושב שחלק ממעריצי שפרה התמימה והנקייה שוכבים עכשיו על הספה עם מגבת קרה לראשם . שפרה בוחשת בקלחת מהיום הראשון וגם לה לא היתה חסרה צביעות . רק שהיא עושה את אותו הדבר ששי עושה , אבל עם חיוך . היא עושה את אותו הדבר שנעמה עושה , אבל בפחות מילים . ושיפרה עוד תתגלה כאחת הביצ'יות היותר גדולות במשחק . פשוט שימו לב לפרטים הקטנים . שיפרה= פאם פאטאל קטלנית במיוחד . אבל הכלל שתופס עבור כולם תופס גם עליה . you can fool some people sometime , but you cant fool all the people all the time . אסטרטג/ית טוב/ה היה דואג להעיף את שיפרה לפניי שי או נעמה וזאת מסיבה מאוד פשוטה . שי ונעמה לא מספיק מתוחכמים . גם לדיירי הוילה ברור פרצופם האמיתי . והם יכולים להמשיך לברבר ולחשוב שהם במשחק כאשר הם כבר לא מהרגע שפרצופם נחשף . אם הם יעופו לפני שיפרה אז כל העסק הופך למסוכן יותר כי חוץ משי , נעמה , צבר ועינב כל השאר דיי נאיבים . ושיפרה עושה עבודה טובה כל הזמן להתחנף לשאר ולזכות באמונם . שיפרה מאוד אסטרטגית ועל פי הערכתי כל הגועל שלה יתחיל לצוף ברגע שהקליקות יתישו את עצמם ויודחו נעמה ושי שמהווים איום עליה במשחק .