עידכונים מהוילה - יום 20, ה- 20.9

קמבילי

New member
זה בטוח? בטוח שזה מה שנאמר?

אני שמעתי במקוטע שנעמה אומרת משהו על זה איך ששי התערב בשיחה בין שפרה לצבר, ואחרי זה שפרה אומרת משהו על כך שהיא לא יכולה להגיד מה שצבר אמר לה, ובזה השיחה הסתיימה.

אז מה אתה אומר בעצם ?

אתה אומר שגם שיפרה היא צבועה ? אני בהלם !!! אני המום !!! מה גם שיפרה בוחשת בקלחת כאילו אין מחר ? רק שהיא עושה את זה בכל פעם בזריקת מספר מילים מצומצמות למי שצריך בזמן שצריך על מנת להבעיר את כל הבית שוב ? אני חושב שחלק ממעריצי שפרה התמימה והנקייה שוכבים עכשיו על הספה עם מגבת קרה לראשם . שפרה בוחשת בקלחת מהיום הראשון וגם לה לא היתה חסרה צביעות . רק שהיא עושה את אותו הדבר ששי עושה , אבל עם חיוך . היא עושה את אותו הדבר שנעמה עושה , אבל בפחות מילים . ושיפרה עוד תתגלה כאחת הביצ'יות היותר גדולות במשחק . פשוט שימו לב לפרטים הקטנים . שיפרה= פאם פאטאל קטלנית במיוחד . אבל הכלל שתופס עבור כולם תופס גם עליה . you can fool some people sometime , but you cant fool all the people all the time . אסטרטג/ית טוב/ה היה דואג להעיף את שיפרה לפניי שי או נעמה וזאת מסיבה מאוד פשוטה . שי ונעמה לא מספיק מתוחכמים . גם לדיירי הוילה ברור פרצופם האמיתי . והם יכולים להמשיך לברבר ולחשוב שהם במשחק כאשר הם כבר לא מהרגע שפרצופם נחשף . אם הם יעופו לפני שיפרה אז כל העסק הופך למסוכן יותר כי חוץ משי , נעמה , צבר ועינב כל השאר דיי נאיבים . ושיפרה עושה עבודה טובה כל הזמן להתחנף לשאר ולזכות באמונם . שיפרה מאוד אסטרטגית ועל פי הערכתי כל הגועל שלה יתחיל לצוף ברגע שהקליקות יתישו את עצמם ויודחו נעמה ושי שמהווים איום עליה במשחק .

יניבל1

New member
תפסיקו כבר לתת פרשנויות של הישרדות!

אתם לא מבינים שהפקה קוראת את זה ואומרת לעצמה "באנה הצלחנו עם הקטע של הבריתות, אנשים מדברים על זה ומתלהבים, בואו נמשיך"

הלוואי ומחר שיקריאו את המועמדים להדחה

יגידו ל..שי,צבר וערן שהם גם מועמדים להדחה....על הפרת חוקי המשחק
ושכל הבית ידע שהם מנוולים

KroKodil1

New member
אני לא חושב...

ההפקה יכלה להפסיק עם זה באותו הרגע ובחרה שלא לעשות זאת... עובדה שגם נעמה וקרן מסכסכות שלא בחוק וההפקה כנראה מחליטה להשאיר את המצב כמו שהוא כדי לגרום לרייטינג.

שי עבר את כל הגבול....

הוא ממש עבר מאחד לאחת ואמר להם במי לבחור... ועכשיו ג'ני אמרה לרנין: "שי אמר לי שהוא לא אוהב את נעמה ועינב" ממש חוצפה של ההפקה שלא הכניסה אותו לשיחת אזהרה

יניבל1

New member
ומה עם נעמה וקרן?

אני רואה שיש כאן יותר מדי אנשים עם זיכרון של ג'וק ,כאלה שמה שתופס אותם זו רק ההתרחשות הגדולה האחרונה. וכצפוי זה יתבטא מחר בהצבעות (איזה כיף!)

אסור לי להרים את הווליום פה! אז ש

מישהו יגיד לי מה רנין מקריאה,ממלמלת,מדברת לעצמה!

loli20

New member
היא מתפללת לישו תאייסיר

היא מתפללת באנגלית ומבקשת מתייאסיר סליחה , ושהיא תמיד תהיה נאמנה לו , ולעולם היא לא תחצה את הקו ושהיא מצטערת ובלה בלה בלה לעזעזל שמישהו ידיח אותה ואת הקול המעצבן שלה

KroKodil1

New member
איך אתה מצלם?

אני עושה פרינט סקרין וזה עושה לי מסך שחור...

למעלה