עידכונים מהוילה - יום 33, ה- 3.10

bibaso

New member
זה אותו דבר פשוט פי 10

כשם שונסה שתתה והדבר העצים את חרמנותה ונטיתה ללכלך על מי שלא סיפק לה את הסחורה - כך רנין בתחומה - צומי

קמבילי

New member
מה שנראה אצל ונסה כחרמנות

ומה שוונסה מבטאת כחרמנות, זו תשוקה נואשת לאהבה.

הסנגור של אשר .

פירסמתי קודם תגובה שאני חושב שחשוב שיקראו אותה , בעיקר כל אלה שמכנים את אשר כצבוע ושופטים אותו על פי הסטראוטיפים שלהם כלפיי הדת . החשש שלי הוא שהתגובה הזו תאבד משום שהיא נמצאת בשירשור הקודם : ‫עידכונים מהבית - 02.09 | יום ה- 32‬ ההאח הגדול . וכותרת התגובה עצמה היא : • ‫טוב נו , אז אני אהיה הסנגור של אשר ...‬ ביקורת מוסיקה ☼ 03/10/08 05:05 זאת הפעם הראשונה והאחרונה שאני עושה כזה קישור . אבל זה רק משום שאני חושב שזה חשוב גם לתת תשובות לאלה שמעלים שאלות לגבי ההתנהלות של אשר כדתי . * הכותב הוא חילוני ואין לו שום כוונות לחזור בתשובה ומסתפק במצוות שבין אדם לחברו . **עומר ושוקי אם הפרתי את כללי הפורום אני מתנצל ומאשר מראש שתמחקו הודעה זו ללא קובלנות מצידי .

קמבילי

New member
יוסי וקרן בשיחת בוקר

מדברים על מישהי, כנראה ונסה. יוסי אומר שהאלכוהול הוציא לה את כל הצער, קרן אומרת שהיא צריכה טיפול ויוסי אומר זה בטוח. קרן אומרת שיש דברים שאסור להגיד אפילו תחת עינויים, גם כשמסטולים לא אומרים אותם. אחר כך יוסי אומר משהו פיוטי על דמעות, על כך שיש שתי דמעות, הראשונה זאת שנתקעת בגרון ולא יוצאת, והשניה היא זאת שבאה אחריה וכבר יוצאת מהעיניים, ואלה הדמעות האמיתיות. יוסי אומר שהיא אדם נורא סגור ושהוא מכיר את הטיפוסים האלה, אלה שעושים הרבה רעש ומתנהגים לא רגיל, הם מסתירים משהו. על מי הם מדברים, על ונסה? מכל הדיווחים כאן בפורום לא הבנתי שוונסה אמרה דברים שלא צריך להגיד. למה הם לא מדברים על ההשתכרות של רנין? או שהם בכלל מדברים על רנין.

droriko

New member
חחחחח יוסי כל השבוע קם מוקדם מנקה ועושה כלים

הוא בטוח שזה יעזור לו להתחבב על בני הבית, האידיוט לא יודע שהם מתכננים להדיח אותו(בפעם המי יודע כמה). שימשיך לעשות כלים.....

טלטוש

New member
הוא לא עושה כלים בשביל שיאהבו אותו

אם זה היה כך הוא היה עושה את זה כשהם ערים ומדבר על זה 5 שעות רצוף. יוסי קם מוקדם. רואה את הבלאגאן שהשאירו "הילדים" בבית ועושה אחריהם סדר. בדיוק מה שמצופה מאבא נורמלי לעשות. בחג גם הראו איך הוא מסתכל על הכלים שהם שטפו ומחזיר לכיור לשטיפה חוזרת. כנ"ל לגבי ניקיון השולחן. הלכלוך מפריע לו, לא "אהדת" בני הבית.

droriko

New member
את עושה צחוק?

שמעת את יוסי מדבר עם צבר באותו יום? הוא אמר שבבית(באשקלון) הוא לא עושה שום דבר (או כדבריו "כלוםכלוםכלוםכלוםכלום"), הוא מגדיר את אישתו כמשרתת שלו , הוא אמר מבחינתו הוא כמו מלך בבית . הוא אמר גם שכשהוא נכנס לבית הוא יכול גם לזרוק לה את החולצה לריצפה שתרים בעצמה......

quarantine

New member
הוא אמר שהוא עושה את זה מתוך שיעמום

הדיירים מטפסים על הקירות הוא לפעמים אומר להם לילה לפני שישאירו את הכלים בכיור כדי שיהיה לו משהו לעשות למחרת. אפילו היום שהכינו אוכל הוא החליף את אשר לרגע ואשר אמר לו שיניח את הדברים אחרת לא יהיה לו איך להפיג את השיעמום

droriko

New member
ויש מספיק אנשים שינקו אותו אל תדאגי

הוא פשוט קם מוקדם בבוקר כדי להספיק לעשות את זה לפניהם, כדי שבבית יראו שהוא עושה משהו .

איזה שטויות, אם יוסי היה רוצה שבני

הבית יראו שהוא מנקה , אז היה עושה את זה שהם ערים ולא כשהם ישנים. לדעתי הוא עושה את זה כי לא טוב לא לראות לכלוך לכן מנקה. אני שמעתי בדיוק את השיחה שהייתה לו עם צבר, הוא אמר שאכן לא עושה כלום בבית ושאשתו עושה הכל, אבל, לא הגדיר אותה כמשרתת, נכון אמר שהוא כמו מלך והוא לא עושה כי רוב שעות היום לא בבית והוא הדגיש את זה שהוא עובד הרבה.

droriko

New member
מה זאת אומרת הם לא יודעים שיוסי מנקה

אז מי הם חושבים שמנקה? הפסלים של שלושת הקופים ?

טלטוש

New member
מה אכפת להם מי מנקה העיקר זה נקי

והם לא אלה שהי וצריכים להרטיב את הידיים או לעשות כאילו לא ראו את הכלים בכיור. תראה יוסי הוא קצת כמו אבא שלי, אמא שלי היתה עושה בבית הכל. אבא שלי היה מגיע הביתה ב - 8:00 בערב, אומר לנו לילה טוב, נותן נשיקה ונגמר הסיפור. אבל בחופשים כשהוא היה נשאר איתנו, פתאום הוא לא זז מהכיור, לא זז מהגז, ולא הפסיק לעבור אחרינו עם המגב. אז בבית הוא מלך, כי כך יצא, אבל זה לא אומר שהוא פדלאה.

לפי דעתי

לא צריך לשפוט לא את ונסה ולא את רנין על מה שהלך אתמול. ונסה איבדה שליטה, היא הרי משלוק אחד נהיית משוגעת.. ורנין אין לי מושג מה עבר עליה. בכל אופן, לפי דעתי לא צריך לשפוט את שתיהן, כי הן לא היו הן אתמול, זה היה האלכוהול שהוציא מהן את כל זה.

droriko

New member
אוי באמת

כשתפסו את מל גיבסון נוהג בשיכרות והוא התחיל לצעוק שהיהודים הם מסריחים אני בטוח שכששמעת את זה לא אמרת "אוי הוא בסך הכל היה שיכור "

droriko

New member
כשרנין אמרה שיוסי אידיוט זה שטויות?

כשהצרפתיה (אפילו לא זוכר איך קוראים לה) אמרה שכל האשכנזים הם חארות זה שטויות? האלכוהול פשוט הוריד מהן את העכבות ואיפשרות להן להגיד את מה שעל ליבן.

u r a n i a

New member
אפשר לקבל תקציר של מאורעות הלילה?../images/Emo13.gif

ונסה ואיתי שכבו בסוף? ומה הסיפור הזה עם האלכוהול? ההפקה של התוכנית בטח קראה פה כמה אנחנו משתעממים ואימצה את הרעיון שהציעו כאן ?

למעלה