עידכונים מהוילה - יום 33, ה- 3.10

RoGeR MaSoN

New member
איפה אתם רואים את ונסה? באיזו מצלמה?

כל המצלמות מצלמות את המטבח... תודה!

צבר ממשעמםםםם

מה הוא עושה שם בכלל?! רוב הזמן הוא במטבח וביהירות מוחלטת פוסק שהוא מעדיף להיות משעמם ניחא, אבל גם גילנו שהוא נחש לא קטן... בפורום התנהלו לא מעט דיונים האם להעיף את "הרעים", במיוחד בתקופה המשמימה הנוכחית שעברה על הוילה. צבר אפילו מזה הוא לא יוצא בזול, גם משעמם וגם נחש יהיר....
פ

WizMaster

New member
אני היחיד שתוהה...

אני עדיין לא מבין למה צבר אופה עוגות בפאקינג אחד בלילה...לבחור הזה יש קטעים מוזרים לפעמים...

eli7r

New member
הוא התחיל את זה הרבה יותר מוקדם

אבל בחיית כמה עוגות? זה רק מראה לנו כמההם זוללים

babylon4

New member
צבר נמצא מתחת לראדר

הוא משחק אותה שקטא שקט כדי שלא יהיו דברים רעים עליו ואז הוא יגיע כמה שיותר מוקדם ולא יהיה מועמד להדחה. הבעיה היא שאף אחד לא מכיר אותו ולא יודע כלום עליו ככה שגם אם אחד כמוהו יגיע לגבר יהיה לו קשה למכור משהו.

רנין מגעילה!!!

ברגע זה מחקתי אותה
היא שיכורה בתחת שלי.... היא משחקת אותה מסכנה בעיני שי ויורדת על יוסי שיוסי...מסביר לה תמיד איך להתנהג. ולהיות טובה יותר בעיני האנשים בבית. והוא רק מוסיף אש למדורה!!!! מגעילה!

quarantine

New member
מסכימה. ואם הטהורה חושבת שהם צבועים למה היא..

מבקשת את עצותיהם ונדבקת אליהם? גם לקרן וגם ליוסי. והעובדה היא שמאז שיוסי ייעץ לה להיות יותר אקטיבית היא יישמה דקה אחרי השיחה.

בלה בלה בלה ...

כאילו שרנין היא היחידה שמדברת שם על אחרים .... היא לא ירדה על יוסי . היא לא העליבה . היא לא קראה לו " עילג " או " טיפש " כמו שחלק כאן נוהגים . היא גם לא התייחסה אל עינב כאל " פרחה חסרת תרבות " . היא אמרה שהם מסוכנים ושהם משחקים משחק לא נקי ( לפי דעתה ) . זה לכשעצמו לא הופך אותה לצבועה . זה רק ניתוח של חלק מהאנשים בוילה מהזווית שלה ( וכשהיא שיכורה ) . אם על זה אתם מתכוונים למחוק את רנין אז יש רשימה ארוכה למחוק לפניה . תתחילו מאשר , תמשיכו לשי וצבר וכמובן קרן שהיתה הכי צבועה עד כה ... בעצם מי שם לא מנהל כאלה שיחות על אחרים ? ואגב מאמי בלי צנזורה , את בטוחה שברגע הזה , הזה ממש מחקת אותה ? כי למען האמת אני זוכר שאף פעם לא היית ממש בעדה ... אבל יתכן שהשעה מתעתעת בי .

Bosmat9

New member
האמת אני תמיד הייתחי בעדה

אבל אחרי היום...זה נכון שכולם שם ככה וככה....היא לא היחידה אבל אחרי זה שהיא אמרה אני לא אהייה ככה ואני זה וחפרה על זה שנה הולכת ועושה את זה?! מה נסגר איתה? תאמינו לי אם היייתי שם הייתי יוצאת...איך אפשר להסתדר ככה? אני חושבת שהכסף לא שווה את זה ברגע שאתה מוצג ב TV 24 שעות ....כולם יודעים עליך הכל....ואז אנישים מתחילים לחשוב עליך ככה וככה.....למה צריך את כל זה?....הנה תראו למשל את מיקי או נעמה...הוצגו כממש צבועות וזה...תראו אותן ברחוב תגידו לעצמכם איך...הן כאלה וכאלה.......לא יודעת....אף אחד לא תמים ומושלם זה מה שהתקשורת עושה...

למעלה