עידכונים מהוילה - יום 36, ה- 6.10

אשר יצא מהמחבוא

אשר בקריז. מגיע לו.
הוא טוען שהוא ועינב לא רצו מול המצלמות לדבר ולפתוח את הכל, אז הם כנראה התכנסו בחדר האח הגדול. חבל שאת התיאום הדפוק שלהם הם עשו לעיניי המצלמות. הו ואשר כרגע אמר שהוא לא מצטער על מה שהוא עשה ועל ההצבעה שלו - שיפרה וצבר. והוא גם הוסיף שהוא בחר בהם להדחה בגלל שהם חיללו את החג או את השבת, לא הבנתי כי זה לא מעניין אותי. הבחירה שלו ממש מטופשת! עזבו את זה שצבר ושיפרה מדהימים בעיניי, הוא עושה את הבחירה בגלל הדת ובגלל חוקי ההלכה, וזה ממש דפוק. כל אחד שיעשה מה שהוא רוצה! אם היא לא מאמינה, שלא תאמין. ואני בדיוק רואה את השידור ואשר הסביר לשיפרה את כל החרטה הזאת שהוא כעס על זה שהיא בישלה את האוכל של אמא שלו..אישה כשרה וידה ידה ידה. ושיפרה אמרה שהיא ממש לא עשתה את זה בכוונה. לפחות היא יודעת להביע חרטה.

אני בדיליי. עזבו. פשוט כתבתי את זה למטה

ולא בשירשור החדש אז רציתי להעתיק את זה מחדש. XD

היא אמרה שהיא מצטערת אם היא פגעה בעינב

או באשר ושהיא ממש לא עשתה את זה בכוונה לדת. זאת הבעת חרטה.

אמן יפול איזה שיאהב 3 על הבית הזה

הפקה דפוקה. דיירים דפוקים. הניסוי עכברים הזה הוא ההוכחה הניצחת לכך שנשים זה עם דפוק לא פלא שהאמריקאים מעדיפים כושי בבית הלבן העיקר לא אשה לא פלא תראו את הבית הזה כולן שם שקרניות/תככניות/רכלניות וזוממת מזימות. אני לא אומר שכל הגברים שם תמימים אבל לפחות שניים מהם (צבר ואיתי) לא מדגדגים במיל את הרף התחתון של מדד השפלות של כלללל אבל כ-ל אחת מהנשים שם וזה היה כזה צפוי . ברוך שלא עשני אשה תודה לאל

אמאלה איך היא צורחת על אשר XD

משחיל מילה אחרי שהיא מדברת שעה, ואז היא צורחת עליו "אל תשתיק אותי בחיים שלך!"

יNOT

New member
../images/Emo9.gif אני משער שזה נכון

זה דיי משרת את האינטרסים שלו

Jason2

New member
במצב הזה, זה מיותר

רק האנשים שנמצאים בסכסוך צריכים לדבר, השאר צריכים להיות שם רק כדי לתת איזושהי תמיכה וזהו. אני חושב שברגע שמוציאים הכל ומדברים אפשר להגיע להבנה וזה מה שקרה בסוף, הטונים נרגעו. אני מקווה רק שיראו את הכל ביום שלישי כדי שכולם יבינו.

droriko

New member
זו השיטה של שי

כשהוא עם קבוצה א' הוא מלכלך על קבוצה ב' . כשהוא עם קבוצה ב' הוא מלכלך על קבוצה א'. כשהוא יושב עם קבוצה א' ו-ב' הוא נותן להם לאכול אחד את השני .

הוא פוחד שעינב תספר על הלכלוכים

שלו...וחוץ מזה - ההצבעה שלו הייתה מאוד מענינת ולא קשורה להתנהלות שהוא הוביל נגד שפרה וצבר

גליה 34

New member
התוכנית הזאת לא שווה שיצפו בה יותר ממש גועל

לא מבחינת הדיירים אלה מצד ה"אח הגדול" לא לעניין להפוך את הבחירה של ההדחה ובטח שלא נגד האנשים שעושים את האקשן בבית ביניינו צבר חוץ מלהפגין יופי לא נותן שם כלום לתוכנית איתיי הרבה יותר מקסים ממנו ושיפרה ועינב ואשר כן עושים למען התוכנית אך כניראה שבהפקה ניבהלו מההדחה של שיפרה לכן הפכו את היוצרות לכיוונה של עינב הכל מכור מראש סתם תוכנית האח הגדול לך הביתה ותחשוב טוב טוב לפניי שאתה מפיק תוכנית

יNOT

New member
חצאי אמיתות ../images/Emo13.gif

זה נכון שיש עוד שהפרו חוקים. להפוך את הבחירה של ההדחה דווקא היה מאוד לעניין רק הדרך שבה הם הודיעו לכולם בווילה , לא. בנוסף זה פעם ראשונה שיש ענישה בתוכנית , תריך לחכות ולראות אם יהיו עוד שייענשו על הפרת חוקים (אם יפרו כמובן ). אני בספק אם להפקה איכפת אם שיפרה הייתה הולכת, כמו שאמרת היא לא תרמה הרבה מבחינת עניין לצופה. אך תמהרו לפסול, חכו ותראו, יכול להיות שעינב תחזור בה, יכול להיות שהיא לא תודח. המילה מכור בהקשר של אכיפת חוקים שלפיה התוכנית נוצרה הוא פשוט מצחיק

למעלה