עידכונים מהוילה - יום 36, ה- 6.10

צודקת בכל מילה הכל מכור שיפרה וצבר המשעמם והמ

ןהמגעיל הפייבוריטים של האח הגדול משום מה כנראה הגיעו דרך מקורבים . יוסי הוא קבלן קולות . פחדו שיפרה תלך אז הם התעוררו פתאום. לאון הצבוע אמר בפירוש אתמול שיצביע ליוסי ולא אמרו לו כלום. הכל מכור לא מסמסת . ההפקה יחד עם ארז טל המגעיל ואסי עזר המגמגם לכו הביתה הלכה התוכנית. כישלון גדול תתביישו.

insane sanity

New member
הם פשוט שקרנים.

שניהם אומרים שהם בחרו בה רק בגלל שבת.. כשבעצם מתחילת התוכנית, ללא שום עוררין, שניהם בחרו בה. בלי שום קשר לכלום. אלא רק בגלל היותה חרל"שית. אז שיפסיקו לשחק אותה יפי נפש. גועל נפש של צביעות.

אשר ועינב לא יודעים אדם לאדם כבוד מהו!

זה מרתיע, כאילו מה , שיפרה צכה לעמוד דום כל שבת בגלל שהייתה חרדית? זה ממש מגעיל ודוחה וגובל בגזענות ודיעות קדומות. ושי הצבוע שותק למה הוא לא רוצה שעינב תפתח תפה על השיחה שהיה להם ביום שישי

Aeon

New member
ייייווווווו../images/Emo70.gif איזה מעלף הם רוקדים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif

eli7r

New member
למה צבר ורנין לא רוקדים גם אלא רק קרן וליאון?

niala

New member
בנוגע לחשיפת הקנוניה

אשר הרגיש מההתחלה מאויים ע"י שפרה בגלל חוכמתה וידיעותיה הרבות בתחום הדת ולכן כל התנהלתה של שפרה בבית התקבלה אצל אשר באנטי. עינב ילדה שרק יצאה מן הקליפה, אישיותה טרם מגובשת ולכן היא מגששת את דרכה בדת. היא נתלית באשר כ"מורה דרך" בתחום הדת. עינב קלת דעת וניתנת להשפעה בקלות.אשר ניצל את הליכתה העיוורת של עינב בעיקבותיו (אשר מרגיש מאויים מנשים דעתניות וחכמות ולעומת זאת הוא מרגיש כוחניות כאשר יש נשים חלשות אופי הנתלות בו).

יNOT

New member
אולי יש בזה מן האמת ../images/Emo9.gif

בינתיים זה עולה בקנה אחד עם כל מה שראינו , זה נכון. (פעם הבאה נא לשרשר במקום המתאים, שיהיה הקשר לכל פוסט ולפוסט שקדם לו )

כן המפקד

כנראה עוד יומיים אני עוזבת את הווילה וכרגע אני עם צבר במשימה שלא תיתן לי כלום

למעלה