בגלל כל מה שנפתח בעקבות ההצבעה. היא הבינה שהוא הצביע לה בגלל משהו שמפריע לו בה, אז היא מבקשת לפתוח את זה לדיון, הם גרים ביחד, אם מישהו כועס עליה בגלל משהו שהיא עשתה זה לגיטימי שהיא תרצה לדעת על זה.
כשמרגישים שמישהו עשה משהו לא נכון ופגע בך, באים אליו באופן אישי ומדברים. לא רצים ללאוןן, לעינב, לשי לאמא ולאבא ולכלב שבחצר ומקשקשים "היא עשתה לי ככה והוא אכל לי ככה". כל הבלאגן המיותר הזה נוצר כי אשר לא אמר מילה במטבח ויצא לקשקש על זה עם אחרים בחצר.
אשר טוען ששפרה פוגעת בו כשהיא מתעכבת בהגעתה לשולחן בערב שבת ובחימום / בישול האוכל. האם אשר לא פגע ברנין כאשר בערב ראש השנה ברך "שיסתלקו כל אוייבינו..." בעוד רנין יושבת בשולחן ולא מוצאת את מקומה ?
אשר טוען ששפרה פוגעת בו כשהיא מתעכבת בהגעתה לשולחן בערב שבת ובחימום / בישול האוכל. האם אשר לא פגע ברנין כאשר בערב ראש השנה ברך "שיסתלקו כל אוייבינו..." בעוד רנין יושבת בשולחן ולא מוצאת את מקומה ?
אז שתסתלק לא נאמר שם שום דבר שאפילו קרוב למילה "גויים" במשפט הזה לא מדובר על מי שאנו רואים בתור שונאים, אלא על מי שבלב ליבו שונא את מדינת ישראל ואת העם היהודי ואם רנין היא אחת כזאת, אז בהחלט לא מגיעה לה ההתחשבות של לא להגיד את המשפט לידה היא חיה בתוכנו? שתתנהג כמו אחת מאיתנו, השונאים שלנו הם השונאים שלה <ככה הייתי רוצה לחשוב>
בדיוק שכיביתי את הטלוויזיה , הדלקתי אותה שוב וידעתי למה. אשר מבקש בפירוש מהקהל בבית לא להצביע לו (אל תקשיבו לו , תעיפו את קרן). לפחות אשר גבר ואומר לשפרה שהוא מצטער , אבל היה מצביע לה שוב במוצ"ש.