עידכונים מהוילה - יום 36, ה- 6.10

yshy

New member
ומה לא אמיתי בצבר?

רק שהוא לא מתנהג כילד קטן כמוהם.

Fairywitch

New member
מה הקשר לצ'חצ'חים? את יודעת בכלל מה זה

אספסוף? או שגם את בורה כ"כ שאת צריכה מילון אבן-שושן צמוד (בדומה לאשר יקיר הדור)? למה להכניס רגשי נחיתות וגזענות לכל דבר? אספסוף יש גם בבריטניה, תאמיני לי (לכי תראי את הקהל במשחקי כדורגל שם). אבל מכיוון שגם כאן יש לא מעט אנשים נבערים, הרי לך ההגדרה המילונית המדוייקת של המילה: אספסוף: דלת העם, עם הארץ, ערב רב, פשוטי העם, קהל רב. במילים אחרות- עינב ושכמותה (ולצערנו יש כאן הרבה כאלה בארץ).

אריאל5

New member
שפרה הצבועה משקרת עכשיו בלי למצמץ לאשר

היא עשתה הכל אנטי ומשחקת אותה צדיקה ואמא תרזה

yshy

New member
איזה אנטי?

תכך תגיד שכל חילוני עושה אנטי. ממש בדיחה. אנשים רגילים לחיות אורח חיים מסויים, ומי הם אשר ועינב שיקבעו אחרת? יש לך מושג מה יקרה בכיפור? אשר נחוש להדיח כל מי שלא יצום. מה זה גועל הנפש הזה? שיתבייש לו.

רינת160

New member
שפרה- האישה הכי צבועה והכי שקרנית באח הגדול !

היא 20 שנה חיה בבית הכי חרדי והכי מחמיר שיש בנושא של הדת, אז באמת נראה לכם שהיא לא ידעה מה היא עושה, בחייאת. היא באמת לא ידעה, אחרי שהיא 20 שנה, אחרי שבכל הילדות שלה היא למדה בצורה הכי מחמירה שיש את הנושא של הדת, שלהדליק אש שעתיים לפני צאת החג זה אסור. ולהסית את רנין (ערבייה נוצריה) נגד הכפייה של אשר שלטענה הוא עשה לכולם בקטע של הקידוש, זה לא נקרא (כמו שהיא קראה לאשר ולעינב) לעשות ולדבר מאחורי הגב!!! ולקחת את רנין, לאחר שלטענת רנין - וונסה השפילה אותה בכך שאמרה לה שיש "מספיק יהודיות בבית הכנסת" למרות שוונסה בכלל לא התכוונה לכך, ולבוא לונסה יחד רנין ולהגיד לה בצורה הכי מתנשאת ומעליבה שיש - על כמה שהיא העליבה את רנין, ולאחר שוונסה באה להגן על עצמה בכך שניסתה להגיד לה שבכלל לא התכוונה לזה - שפרה שוב בצורה מתנשאת אמרה לא נתנה בכלל לדבר והשפילה אותה כמו תמיד לפני כולם. ולבוא לאשר, ומול כולם להשפיל אותו בכך שלדעתה איו לו שום מושג בדת - זה משפיל ומתנשא מאוד. ולא להגיד "מזל טוב" לאדם שלפני כמה דקות נולדה לו ילדה- לאחר שכל הדיירים איחלו לו את זה - זה מעליב ולא אכפתי. -- ויש עוד הרבה דברים שראיתי וגם בטח לא ראיתי ושעדיף שלא נראה בתקווה שתעוף מהבית, ויחד איתה האשכנזי המתנשא השני - צבר!!

למה שהיא לא תדליק אש?

כי אשר אמר שלא? למה שהיא תכבד את אשר והוא לא יכבד אותה? ואשר צדיק תמים! לשפרה אסור להגיד שהוא לא מבין בדת, אבל לו מותר לרדת עליה ולהעליב אותה ולקלל ולהגיד שאם היה לו את הגוף שלה הוא לא היה מצטלם בכלל, זה בסדר, נכון? והוא עוד דתי, אז מותר לו! אשר חייב לעוף כמה שיותר מהר ועם עינב ביחד.

sarit115

New member
לרינת160 פגעת בול!!

אמרת כמעט הכל ויפה אמרת!! בפורם לא רואים את שפרה כמו שאני וגם את רואה..היא שקרנית , סכסכנית, מחייכת אבל צבועה מאחורי החיוך שלה.. אוכלת בלי סוף עם הידיים שלה ואחר כך עושה מסג' ללאון ברגליים..ושוב פעם מכניסה את הידיים שלה לאוכל..איייכסססס... היא תצא ..אין מצב שתשאר...חופרת במוח... אין אפשרות "לשכוח" דת!!! זה לא אפשרי...היא שופטת את אשר רק בגלל שהיא יודעת שאשר הוא איום בשבילה..רק הוא יודע בכל הבית על דת כולל אותה והיא רוצה לשלוט עליו... היא תצא ואתם תראו...אני רואה אותה כאיום מאוד מאוד מסוכן בבית..החיוך אומר לי הכל... מן התורה: לא כל דבר מבריק אומר שזה זהב.....

yshy

New member
בושה וחרפה

ההגדרות שלך של אשכנזים ומזרחיים מעוררי חמלה!!!!!! כנראה את חיה לפני 60 שנה. זכותה של שפרה לחיות איך שהיא רוצה, גם אם זה מקובל עלינו או לא.

למעלה