עידכונים מהוילה - יום 36, ה- 6.10

cookies10

New member
בחרתי לא להגיב

מה לעשות שהגבתי לתגובות יותר חיוביות משלך אני לא עונה לכל הודעה... אני בוחר למי לענות, לא לכל אחד אני עונה וכמה פעמים אפשר לכתוב לך שאני זה אתה... ולא את.. גמר חתימה טובה שיהייה לך

sarit115

New member
לcookies10

יאווווווו!!!! כל כך התרגשתי ממה שכתבת...אני לא יכולה להתבטות כמוך כי שפת אם שלי אנגלית. אבל כל כך אמת בכל מה שכתבה...אין ספק שאתה אדם חכם ורואה את הנולד...יש כאן אנשים שלא רואים את שיפרה באמא... מסכימה בכל אמונתי ששפרה יודעת ולא שכחה את הדת...כפי שגם אני אמרתי זה כמו לומה שכחתי לנהוג מכונית...please זה כל כך שקוף שזה מחליא אותי. וכן ההפקה יכלה למנוע הרבה דברים. כי הם שמושחים את החוטים. יכלו לתת כמה מילים עבור חוקי החג..ולמה אתם תשאלו ?? כי אנחנו יהודים ויש בבית דתי ששומר...שפרה מתוסבחת ושונאת את הדת שלנו ומעבירה את זה לרנין (ששמה פס על הדת שלנו) וצבר איך אשר רוצה לשלוט בבית על הדת...זה לא סכסכנית??? גועלית ...אני יודעת בברור שהיא תצא very soon .... שפרה משחקת אותה ורוב הקהל כאן לא קולטים את זה....כמה שהם סגורים בעצמם!!!! i laugh at their ignorance

יNOT

New member
אני לא רואה את הנולד, אני רואה ../images/Emo44.gif ../images/Emo9.gif

את לא יכולה לומר אני רואה את העתיד....(אוליי את כן ,אבל אני לא) את צריכה לראות את הדברים מתרחשים , ומן ההיגיון לדבר רק על מה שראית קורה לא על מה ש"עתיד" לקרות.

נועה21

New member
נורא קיוויתי ששפרה תודח. לא נורא,שבוע הבא

ועכשיו גם צבר על הכוונת שלי

sarit115

New member
מסכימה

אני כל כך לא אוהבת את הטבע שלה כי אני רואה הרבה דווקה ואנטי ואני יותר טובה מכם..אין דבר ..אם לא השבוע , אז שבוע הבא..אין מצב שהיא תשאר...אם המזרחים ילכו תוכנית זו שווה לזבל ...ויאלה ..בואו להגיד לי שאני לא צודקת...יש גזענות כאן וההפקה מרשה..כי מתי שהאשכנטוזים מרכלים, ההפקה מעלימה עין...מאוד התאכזבתי....במיוחד בימי מודרנים שלנו...........

MineraL

New member
אשר - שילך הביתה

ציטוט שלו, לא נגעתי: "אם ביום כיפור מישהו יבשל באמצע הצום הוא יעלה להדחה" כפייה דתית. לך הביתה.

yshy

New member
חוצפה

בהחלט כפייה דתית. נמאס כבר מהאמירות המגעילות שלו. מבחינתי, הוא זה שפוגע בדת. הלוואי שילך הביתה.

metrosexual

New member
עינב ממש מפגרת!

"לא יהיה לי אכפת שלאון יכין אוכל בשבת אבל יפריע לי שאת(שפרה) תכיני אוכל בשבת"

Superboi

New member
למה מפגרת?

לאון לא היה אף פעם דתי, שפרה הייתה הרבה שנים והיא אמורה לדעת שלא מדליקים אש בחג... (לא שאני נגדה או משהו. אולי היא באמת לא שמה לב).

MineraL

New member
והקשר הוא?

בגלל שיש שם דתיים אסור להדליק אש? אם הייתי שם הייתי עושה גם על האש בכיפור, מזה הכפייה המפגרת הזאת?!

davidlev0255

New member
זה היה האוכל שאשר הביא, וצריך להתחשב

מקסימום שפרע הייתה יכולה לקחת חלק ולחמם אבל היא חיממה הכל

insane sanity

New member
למה?

כי היא מדברת רק בצעקות? כי היא לא יודעת להקשיב? כי יש לה חשיבה אטומה? שפרה כ- 9 שנים לא חיה במסגרת דתית. היא לא אמורה לזכור את הדברים האלה. זה לא מרכז ומשוש חייה. שנית כל.. היא אמורה לנחש מה מפריע לאנשים. היא עצמאית והיא יכולה לנהוג כהוות נפשה. זה גם הבית שלה. היא לא צריכה לשמור שבת וחג, רק כי יש שם שני דתיים. כמו ליאון וכמו כל דייר אחר... היא לא יוצאת דופן.

metrosexual

New member
לאון למד בבה''ס טוב

ורוב הישראלים יודעים שאסור להבעיר אש בחג........

Superboi

New member
שלושת אלה שמעליי../images/Emo59.gif

MineraL - לא אמרתי את זה. אני דווקא מסכים שלא צריך להפוך לדתיים רק בגלל שאשר ועינב שומרים. אבל זה אוכל שאמא של אשר הכינה, וגם אם לא, צריך להתחלק. ואם יודעים שאשר ועינב לא אוכלים מאוכל שבושל בשבת וחג, צריך להשאיר כמה מנות מחוץ לסיר. insane sanity - אני חילוני וכל המשפחה שלי גם. אם אני זוכר שלא מדליקים אש בשבת/חג, אני מאמין שעוד ישראלים זוכרים. ושוב, בשביל למנוע ריבים כמו זה, צריך להשאיר כמה מנות בחוץ, בשביל אלה ששומרים. ללמוד להתחשב... ושוב, אולי היא באמת לא זכרה, לא אמרתי שלא. metrosexual - בדיוק. "רוב הישראלים יודעים שלא מבעירים אש בחג". אתה אמרת... אבל הרוב בבית חילוני וכן מבשל ומדליק אש בחג,זכותם. הרוב, לא כולם.

למעלה