../images/Emo6.gif רצף של בדיחות
"היו מכריזים כאן האח הגדול יש בינכם דתיים אז אנא התחשבו בהם ושמי שלא יכול לכבד אותם שלא השתתף..." ואח"כ אתה רוצה להגיד שלא מדובר בכפייה דתית?!
מי שזה היה חשוב לו
הוא זה שהיה צריך להגיד משהו מבעוד מועד לא ההפקה, הם ידעו שיהיה חילוניים בבית. נראה לך הגיוני שרק בדתיים בתוכנית כל הזמן ייתחשבו?! (אז לא נצעק כפייה דתית? או שפשוט נבקש להעביר את התוכנית לערוץ הדת ?! ושישימו מהו מעניין יותר בטלוויזיה ) "ופה לא מדובר בכפייה דתית, או לכבד את השבת איש איש ואמונתו יחייה אבל שלא יפגע בשונה... מה שהם עושים במטבח, זה לא צריך לעניין את אשר מדובר בהתחשבות גרידה.... ואני לא דתי...אני חילוני גאה..." גם אני חילוני, ולכן אני בכלל לא מבין את המנהג הזה, תאר לך שזו הייתה רנין...או ליאון....רק במקרה זו הייתה שיפרה. "יש דברים קיצוניים, ששיפרה עשתה ודוקא התבשיל של אשר לחמם שעתיים לפני יציאת החג... היא לא יכלה לחכות עוד קצת... היא ידעה יפה מאד איך אשר יגיב, וידעה שזה אסור... ואשר לא אכל את תבשילי משפחתו אחר כך תחשבו גם זה כואב לו שאת האוכל של הבית הוא לא יכול כבר לאכול..." אחרי המשפט הזה בכיתי.....ואח"כ צחקתי
"היא גם שכחת שלא קמים והולכים באמצע התפילה. בצורה מכוערת ועוד לקחה איתה את עינב, וגם על ונסה היא יצאה באיזה הנאה ולהט..." אתה מוציא דברים מהקשרם
היא יצאה מבית הכנסת כי חשבה שאשר העליב מישהיא בבית....היה על זה דיון בפורום , אם היית קורא לפחות היית מדבר לעניין
"היא גם הסיתה את צבר חסר החוליות, שדוקא יבשל בשבת ולכן צבר עשה עוגות בשבת... בהסתת שיפרה...אין לו חוליות.. היתה שיחה בינה לצבר שהיא רוצה להזמין שרימס ולבשל במחבת של הבית.. ואחר כך היא אמרה ווי נראה מה אשר יגיד" אתה באמת צריך לכתוב ספר "ספר השטויות הגדול"
השיחה בקשר לשרימפס , הייתה תיאורטית , לא היו שרימפס בווילה.
, והיא אוליי אמרה נראה מה אשר יגיד כי היא ידעה באמת שזה יפריע לו, ולכן בטח לא התעקשה על זה. "גם שכחה שגבר נשוי ודתי לא ישן בחדר עם בנות ונותנת לאשר לישון בסלון במיטה לא נוחה, איפה ההתחשבות, יש לה בכלל רגש של אכפתיות, כמו שהיא טוענת... הדיבור שלה, והיופי שלה והתמימות בעיניים שלה שא תמים, מטעה... אבל בתכלס היא צבועה מניפולטיבית ומסוכסכת עם עצמה בטירוף." פה אין ספק שאתה צודק
, כל הבנות היו צריכים לצאת מהחדר כדי וללכת לישון בסלון או בחוץ רק כדי שלאשר תהיה שינה טובה
"גם ההפקה היתה צריכה לקרוא לה ולהגיד לה שתישן עם הבנות כי לפעמים גם ההפקה יכולה להתערב, אם מדובר בשינה של אדם... אשר רוצה לישון עם הבנים אני לא מבין למה הוא לא פותח את הפה שלו פרייר וממי היא בורחת שלא ישנה עם הבנות, כדי שלא יגלו את פרצופה האמיתי ויגלו עוד דברים עליה, כנראה שיש לה גם חשבון עם נשים..." אמרו לך פעם שאתה "מחפש בקטנות" ? כל הרעיון במשחק הוא להפגיש אנשים מרקעים שונים ולראות איך הם מתמודדים. אם ייתנו לאשר כל התנאים שהוא רוצה יכלו לקרוא לזה "הבית של אשר" , וזה לא. זה שאשר פראייר אוליי ...
"הכל היא עשתה דוקא היא אישה חצויה בנקמות שלה להורים לדת שלה וכל מי שזז,,,גם כתבו בפורום שאימה התנצרה... אז התפוח לא נופל רחוק מהשיח... וכאילו..." ויש דברים שלא שווים תגובה
"ושלא תספר לנו הצופים שהיא שכחה, אין דבר כזה שכחה גם אם 20 שנה לא נדבר בשפה העיברית לא נישכח... וגם אם לא נשב במחשב ובמקלדת 20 שנה גם לא נשכח רק נשב כבר ניזכור להקליד..." בקשר לשפה , זה פשוט לא נכון. אז אני משער שגם שאר דבריך פשוט לא נכונים. בקיצור כתיבה מרתקת , עוד קצת ונוכל להכניס אותך באותה קטיגוריה של "יוסי בובליל"
אנא המשך לשתף אותנו מחוכמתך בפורום.