עידכונים מהוילה - יום 36, ה- 6.10

yshy

New member
כנראה יש לך בעיה בהבנת הנקרא

שנות ה-50 , או לחילופין, לפני 60 שנה. כנראה את חיה בדילמה עם עצמך. בהצלחה.

cookies10

New member
אין דבר כזה שכחתי נקודה

אשית ההפקה עשתה טעות מלכתחילה היתה צריכה לדבר עם כל המשתתפים לגבי אשר ועינב, הם מדברים על הכל, אז מדוע את המשפט הזה הם לא אמרו לכל דיירי הבית...(אני מקווה שהם קוראים מה אנחנו כותבים) היו מכריזים כאן האח הגדול יש בינכם דתיים אז אנא התחשבו בהם ושמי שלא יכול לכבד אותם שלא השתתף... ופה לא מדובר בכפייה דתית, או לכבד את השבת איש איש ואמונתו יחייה אבל שלא יפגע בשונה... מה שהם עושים במטבח, זה לא צריך לעניין את אשר מדובר בהתחשבות גרידה.... ואני לא דתי...אני חילוני גאה... יש דברים קיצוניים, ששיפרה עשתה ודוקא התבשיל של אשר לחמם שעתיים לפני יציאת החג... היא לא יכלה לחכות עוד קצת... היא ידעה יפה מאד איך אשר יגיב, וידעה שזה אסור... ואשר לא אכל את תבשילי משפחתו אחר כך תחשבו גם זה כואב לו שאת האוכל של הבית הוא לא יכול כבר לאכול... היא גם שכחת שלא קמים והולכים באמצע התפילה. בצורה מכוערת ועוד לקחה איתה את עינב, וגם על ונסה היא יצאה באיזה הנאה ולהט... היא גם הסיתה את צבר חסר החוליות, שדוקא יבשל בשבת ולכן צבר עשה עוגות בשבת... בהסתת שיפרה...אין לו חוליות.. היתה שיחה בינה לצבר שהיא רוצה להזמין שרימס ולבשל במחבת של הבית.. ואחר כך היא אמרה ווי נראה מה אשר יגיד ממש מפריע לה שאשר ועינב שומרים שבת... זה שקוף... גם שכחה שגבר נשוי ודתי לא ישן בחדר עם בנות ונותנת לאשר לישון בסלון במיטה לא נוחה, איפה ההתחשבות, יש לה בכלל רגש של אכפתיות, כמו שהיא טוענת... הדיבור שלה, והיופי שלה והתמימות בעיניים שלה שא תמים, מטעה... אבל בתכלס היא צבועה מניפולטיבית ומסוכסכת עם עצמה בטירוף. גם ההפקה היתה צריכה לקרוא לה ולהגיד לה שתישן עם הבנות כי לפעמים גם ההפקה יכולה להתערב, אם מדובר בשינה של אדם... אשר רוצה לישון עם הבנים אני לא מבין למה הוא לא פותח את הפה שלו פרייר וממי היא בורחת שלא ישנה עם הבנות, כדי שלא יגלו את פרצופה האמיתי ויגלו עוד דברים עליה, כנראה שיש לה גם חשבון עם נשים... הכל היא עשתה דוקא היא אישה חצויה בנקמות שלה להורים לדת שלה וכל מי שזז,,,גם כתבו בפורום שאימה התנצרה... אז התפוח לא נופל רחוק מהשיח... וכאילו... היו עוד דברים שהכעיסו את אשר ואת עינב וכל פעם בקטנות שהפך לכדור שלג מתגלגל ושבסופו התפוצץ... ושלא תספר לנו הצופים שהיא שכחה, אין דבר כזה שכחה גם אם 20 שנה לא נדבר בשפה העיברית לא נישכח... וגם אם לא נשב במחשב ובמקלדת 20 שנה גם לא נשכח רק נשב כבר ניזכור להקליד... אין דבר כזה לשכוח, רק עם האדם מקבל אירוע מוחי, הוא שוכח מעניין שהיא לא שכחה איפה כתוב בספר על השבת... היא ידעה בדיוק איפה למצוא את המקום בספר...את זה היא לא שכחה, שתלך לפוליגרף ואז נראה מה מסתתר מאחורי כל ההצגות שלה.... שלא תעשה מאיתנו מפגרים...לא נולדנו היום.. שתלך ללאון וצבר אולי הם יאמינו לה ששכחה... היא מסוכסת עם עצמה...ומטעה...

רונה לי1

New member
צודק בכל מילה שלך

זה לא עיניין של דת זה עיניין של פרנציפ היא הלכה פרנציפ עם אשר האח הגדול - אתה זה לא בסדר שאתה עם אצבע מאשימה רק נגד עינב ואשר מה לגביי צבר שאכן אמר צריך להצביע גם לעינב וגם ליוסי כדיי להפיל את שניהם ואם אני לא טועה גם שי אמר משהו בעיניין בקיצור תעשו תוכנית הדחה חוזרת כדיי שלא יהיו הפליות מצידכם אני שוב חוזרת ואומרת זה ניראה משחק מכור וחבל שגם בהפקה משקרים אותנו או שרק חושבים שמשקרים הריי בסוף הכל מתגלה אז ביננו למה לשקר ?

sarit115

New member
מסכימה לרונה לי 1

ההפקה מראה גזענות כאן ו-ב-ג-ד-ו-ל !!! הם עשו הפליות כאן ורוצים לראות את המזרחים נגד האשכנזים...זה בדוק!!! ההפקה איכזה אותי ...ממש גועלי איך הם מתנהגים...

yshy

New member
תורידי את המושגים האלה משפתייך.

מגעיל השימוש בהבחנות האלה והגזענות שאת ואחרים פה בפורום מעלים כלפי האשכנזים.

yshy

New member
הפרשנות שלך מאוד סובייקטיבית

איך הגעת לזה בכלל? תתקדמי הלאה. להזכירך את בשנת 2008.

Fairywitch

New member
אוי, את באמת כבר פאתטית-

די עם השד העדתי, זה פשוט מגוחך! אח"כ תגידי שרנין מתבכיינת על גזענות. תסתכלי על עצמך ועל ההודעות הנבובות שלך (נא לחפש "נבובות" במילון לבד, אין לי כוח). למה את מניחה שאני אשכנזיה, למשל? כמה חרבושים טיפשיים ופרימיטיביים בשרשור אחד
צאי מזה

erez87

New member
כבוד צריך להיות הדדי

ואם אתה לא מבין מה זה אומר, אז שתוק.

annasiti

New member
צודקת 100%!!!

שיפרע בכוונה לא ישנה עם הבנות כי היא פחדה שאולי יבוא לה על אחת מהן בלילה. מגעילה ברמות שלא יאומנו, פשוט גועל נפש. אבל, לא נורא השבוע היא קיבלה גלגל הצלה והיא לא על הגריל אבל, תמיד יש עוד שבוע.

יNOT

New member
../images/Emo6.gif רצף של בדיחות

"היו מכריזים כאן האח הגדול יש בינכם דתיים אז אנא התחשבו בהם ושמי שלא יכול לכבד אותם שלא השתתף..." ואח"כ אתה רוצה להגיד שלא מדובר בכפייה דתית?!
מי שזה היה חשוב לו הוא זה שהיה צריך להגיד משהו מבעוד מועד לא ההפקה, הם ידעו שיהיה חילוניים בבית. נראה לך הגיוני שרק בדתיים בתוכנית כל הזמן ייתחשבו?! (אז לא נצעק כפייה דתית? או שפשוט נבקש להעביר את התוכנית לערוץ הדת ?! ושישימו מהו מעניין יותר בטלוויזיה ) "ופה לא מדובר בכפייה דתית, או לכבד את השבת איש איש ואמונתו יחייה אבל שלא יפגע בשונה... מה שהם עושים במטבח, זה לא צריך לעניין את אשר מדובר בהתחשבות גרידה.... ואני לא דתי...אני חילוני גאה..." גם אני חילוני, ולכן אני בכלל לא מבין את המנהג הזה, תאר לך שזו הייתה רנין...או ליאון....רק במקרה זו הייתה שיפרה. "יש דברים קיצוניים, ששיפרה עשתה ודוקא התבשיל של אשר לחמם שעתיים לפני יציאת החג... היא לא יכלה לחכות עוד קצת... היא ידעה יפה מאד איך אשר יגיב, וידעה שזה אסור... ואשר לא אכל את תבשילי משפחתו אחר כך תחשבו גם זה כואב לו שאת האוכל של הבית הוא לא יכול כבר לאכול..." אחרי המשפט הזה בכיתי.....ואח"כ צחקתי
"היא גם שכחת שלא קמים והולכים באמצע התפילה. בצורה מכוערת ועוד לקחה איתה את עינב, וגם על ונסה היא יצאה באיזה הנאה ולהט..." אתה מוציא דברים מהקשרם
היא יצאה מבית הכנסת כי חשבה שאשר העליב מישהיא בבית....היה על זה דיון בפורום , אם היית קורא לפחות היית מדבר לעניין
"היא גם הסיתה את צבר חסר החוליות, שדוקא יבשל בשבת ולכן צבר עשה עוגות בשבת... בהסתת שיפרה...אין לו חוליות.. היתה שיחה בינה לצבר שהיא רוצה להזמין שרימס ולבשל במחבת של הבית.. ואחר כך היא אמרה ווי נראה מה אשר יגיד" אתה באמת צריך לכתוב ספר "ספר השטויות הגדול"
השיחה בקשר לשרימפס , הייתה תיאורטית , לא היו שרימפס בווילה.
, והיא אוליי אמרה נראה מה אשר יגיד כי היא ידעה באמת שזה יפריע לו, ולכן בטח לא התעקשה על זה. "גם שכחה שגבר נשוי ודתי לא ישן בחדר עם בנות ונותנת לאשר לישון בסלון במיטה לא נוחה, איפה ההתחשבות, יש לה בכלל רגש של אכפתיות, כמו שהיא טוענת... הדיבור שלה, והיופי שלה והתמימות בעיניים שלה שא תמים, מטעה... אבל בתכלס היא צבועה מניפולטיבית ומסוכסכת עם עצמה בטירוף." פה אין ספק שאתה צודק
, כל הבנות היו צריכים לצאת מהחדר כדי וללכת לישון בסלון או בחוץ רק כדי שלאשר תהיה שינה טובה
"גם ההפקה היתה צריכה לקרוא לה ולהגיד לה שתישן עם הבנות כי לפעמים גם ההפקה יכולה להתערב, אם מדובר בשינה של אדם... אשר רוצה לישון עם הבנים אני לא מבין למה הוא לא פותח את הפה שלו פרייר וממי היא בורחת שלא ישנה עם הבנות, כדי שלא יגלו את פרצופה האמיתי ויגלו עוד דברים עליה, כנראה שיש לה גם חשבון עם נשים..." אמרו לך פעם שאתה "מחפש בקטנות" ? כל הרעיון במשחק הוא להפגיש אנשים מרקעים שונים ולראות איך הם מתמודדים. אם ייתנו לאשר כל התנאים שהוא רוצה יכלו לקרוא לזה "הבית של אשר" , וזה לא. זה שאשר פראייר אוליי ...
"הכל היא עשתה דוקא היא אישה חצויה בנקמות שלה להורים לדת שלה וכל מי שזז,,,גם כתבו בפורום שאימה התנצרה... אז התפוח לא נופל רחוק מהשיח... וכאילו..." ויש דברים שלא שווים תגובה
"ושלא תספר לנו הצופים שהיא שכחה, אין דבר כזה שכחה גם אם 20 שנה לא נדבר בשפה העיברית לא נישכח... וגם אם לא נשב במחשב ובמקלדת 20 שנה גם לא נשכח רק נשב כבר ניזכור להקליד..." בקשר לשפה , זה פשוט לא נכון. אז אני משער שגם שאר דבריך פשוט לא נכונים. בקיצור כתיבה מרתקת , עוד קצת ונוכל להכניס אותך באותה קטיגוריה של "יוסי בובליל"
אנא המשך לשתף אותנו מחוכמתך בפורום.

cookies10

New member
NOT אין לך משהו מעצמך ולכן אתה מצטט אחרים

מה כואב לך העיניים לקרוא, אז אל תקרא, אתה לא מצליח לנסח כמוני, אז אתה מצטט אותי, אתה סובל מחוסר צומת לב או שאתה מחפש לריב עם מישהו מהפורום אני לא הכתובת... כל אחד יכול להביע ולכתוב מה שמרגיש לו וגם אם זה לא מוצא חן בעניך, אז לפחות תכבד... מאיפה באה השינאה הזאת והליגלוג על מה שכותבים... זאת הדעה שלי ולא שלך... אל תפנה אלי אישית בבקשה, אני לא פונה אליך אישית ואם יש לך רגשי נחיתות אני לא אשם, הה סליחה שכחתי, לכתוב לך שהמעשה שלך מאד חכם, שגובל בחוסר בגרות משווע מעניין לדעת בן כמה אתה.. תפסיק עם הציניות שלך, ואל תעשה מעצמך צחוק מרגישים מהכתיבה שלך שאתה סתם מזיין לנו את השכל, אתה בעצמך לא יודע במה דברים אמורים, כמה פטתי... אני כבר כמה פעמים ניתקלתי בכתיחבה שלך יש לך מחלת ציטוטים, אז תפסיק עם זה כבר תביא רעיונות משל עצמך...ותהייה מקורי ולא תוכי, ואם אין לך רעיונות מוטב שתקרא ותשתוק.. אני מצטט אותך "אמרו לך פעם שאתה "מחפש בקטנות" במשפט הזה חשפת את פרצופך האמיתי.. המבין יבין...

יNOT

New member
אני באמת שלא נכנס לריבים בפורומים ../images/Emo6.gif

את צודקת , זה שהגבתי לך בציטוטים מדברייך , היה קצת "קטנוני" , אבל זה גם היה כדי שתביני שאת כותבת דברים שאין בהם כלום. (לפחות לא עובדות ) עשית בטקסט שלך פירושים שלא היו מביישים את רש"י
אם את רוצה לכתוב ענייני אל תמציאי סיפורים, אם את רוצה ליצור הסטה, אז אני לא אעמוד בדרכך. שיהיה לך גמר חתימה טובה.

cookies10

New member
יNOT במיוחד לך

בפעם הראשונה שניכנסתי לפורום קיבלתי תגובה חריפה מצידך ושתקתי, אמרתי לעצמי שאני לא רוצה לרדת לרמה הזאת. אגב אני גבר ולא אישה...במקום לכתוב ברוך הבא... אתה תקפת אותי בכתיבתך יופי של קבלת פנים... ועכשיו תבין מדוע תגובתי הפעם היתה עוקצנית כי אם לא הבנת ברמז הראשון תבין בשני... ולהבא לפני שאתה שולח תגובות תקרא פעמיים ותחשוב לאן זה מוביל.... והנה שוב אתה כותב ממציא סיפורים, אולי בעינך... אף אחד לא ממציא סיפורים... וכדי לרענן את זכרונך תקרא איזה סיפורים אתה המצאת לעצמך.. ולאיזה תירגום מכוער היגעת מה לעשות הגמל לא רואה את הדבשת שלו... בבקשה נוט תהייה פחות עוקצני בכתיבה שלך, אף אחד לא נגדך, קח הכל בסבבא וזה הקבלת פנים שקיבלתי (ככה אתה כתבת לי) עכשיו קצת על פסיכולוגיה בגרוש : לפי מספר הפעמים שחזרת על השם "יוסי" ניתן להבין שיש לך אינטרס אישי בעניין, דבר נוסף שכל מה שכתבת נועד להאדיר את שמו של "יוסי" שזו נקודת מבט משוחדת (אלא אם כן אתה באמת מאמין שהאדם הזה מושלם וללא דופי ) , דבר נוסף החזרה על נושא הגיל מרמזת על היותך אדם מבוגר (וזה עוד לפני שבדקתי את הכרטיס האישי שלך בתפוז ), האם את באמת חשה שיוסי מייצג את כל שכבת גילך? זו התדמית של הדור המבוגר? צר לי לומר שאין קשר בין השניים. אתה שואל ועונה לעצמך....תתבגר גמר חתימה טובה ככה אתה ציטטה אותי בהקצנה "יוסי הוא מלך יודע איך לשחק עם המצלמות " "הוא מראה לכל הצעירים באשר הם, שחושבים שאנשים מבוגרים כבר לא שווים" "יוסי אוהב לעזור ולייעץ להם" "מיוחד ועושה הכל בטבעיות ומשחק עם כוולם ולכן הוא אמיתי בעיני" "הוא נשמה טהורה, שהרבה מהצעירים צריכים ללמוד ממנו "

יNOT

New member
אני עומד מאחורי דבריי ../images/Emo9.gif

זה לא היה בכוונה לפגוע בך אישית. הייתה ואני משער שעדיין קיימת מגמה של אנשים להפיץ דברים לא ענייניים בפורום. (עניין אישי, קידום ההפקה...) נדמה לי שגם בחרת לא לענות...
במקום להסביר ולהסדיר את העניין . ואני לא היחיד שכתב ככה בהקצנה על סגנון כתיבה שנראה מגמתי, במקרה זה היה את שהגבתי לה. בכל מקרה זה רק פורום, את מרגישה שקיבלת תשובה לא הוגנת? את יכולה לבוא ולתת תשובה אחרת... בניגוד למה ש"אחרים" פה חושבים אין לי כח על אף אחד בפורום.

למעלה