עידכונים מהוילה - יום 36, ה- 6.10

לא נכון, הוא אמר מראש שאין לו שום טענה נגד

נגד רנין. הוא אמר שרנין לא יהודיה ואין לו שום בעיה איתה. אנשים לא מבינים שעבור הדתיים יום כיפור זה היום הכי קדוש שיש בשנה. ולראות אנשים באותה דירה מבשלים לך מול הפנים א. זה כנראה דווקא- כי יש מספיק אוכל מוכן במקרר ב. זה בפירוש לא לכבד אחרים. ואגב, זה לא שהוא ביקש שאנשים לא יאכלו (ואם הוא היה עושה זאת, אז זו היתה כפייה) הוא בפירוש אמר שידוע לו שיש אנשים שצמים ויש שלא, ושכל אחד ינהג לפי בחירתו. הוא אמר שהבעיה שלו זה שאנשים יבשלו מולו.

Lomsahne

New member
אשר לא למד כלום...

הוא עכשיו בשיחה עם יוסי ואומר לו שאם מישהו יעשה משהו ביום כיפור הוא יבוא אליו וישכנע אותו למי להצביע {ויוסי אומר לו אני לא רוצה לשמוע חחחח} הוא פשוט בנאדם טיפש,תסלחו לי שאני ככה קורא לו אבל איך אפשר להגיד על בנאדם שהרגע חווה על בשרו מה המשמעות של הפרת החוקים והוא לא יהסס כדי לעשות את זה שוב... ולבנאדם כזה אתם מצביעים ? כבר קרן עדיפה לפחות היא לא טיפש.

*רק אני*

New member
חג זה לא שבת

וביג מותר "להעביר" אש למי שמקפיד לא להדליק. אז גם אם שפרה בישלה עם הסיר של אשר, אשר עדיין יכול להשתמש בסיר ושיפסיק להיות יותר צדיק מהאפיפיור. ובתור אחת שחזרה בשאלה, אני מאוד מבינה את הדווקא של שפרה וגם אני הייתי מתנהלת בדיוק כמוה ושאשר יפסיק לכפות את הדת שלו על כולם זה לא מעניין.

קאראט

New member
הדורבן האמיתי מכל התוכנית הוא -

האח הגדול שהפך בעיני כולם ל"אח הקטן" כששי וצבר עשו לינץ על נעמה - איפה הוא היה?? למה לא התריע בהם ולא הדיח אותם? האם נהנה מהרייטינג? כששי ורנין מצביעים על זה או אחר בקשר להדחה - איפה הוא היה? האם ישן במשמרתו? "האח הגדול" עשה תרגיל מלוכלך לאשר. הוא נתן לו במה רחבה הן בקשר לבית הכנסת והן בקשר ללידת בתו. הוא אף ידע שהבמה הרחבה שנתן לאשר מרגיזה חלק מבני הבית וכאן רצה 'כאילו' ליישר הדורים בינו לבין בני הבית באותו סגנון של הגשש: "את האלמנט דחפת עמוק"!! אשר ועינב רוצים לעזוב - למה הוא לא מאפשר להם? בגלל שהם אלה שעושים לו את התוכנית? בושה וכלימה לתוכנית ולהפקה ומי שמנהל אותה!!

דורון

New member
היה יכול להיות קטע אדיר אם עינב ואשר היו

יוצאים מהוילה בשידור חי. פשוט פורשים והולכים. היית שומע איך "האח הגדול" חוטף דום לב באותו רגע.

Lomsahne

New member
וואי באיזה סרט אתם חיים ?

אתם המתנשאים שחושבים שעינב ואשר הכי טובים ואותם הכי אוהבים,אם הם היו פורשים תאמין לי שהם היו מכניסים שני דיירים שיכולים לייצר מריבות ועניינים הרבה יותר משניהם בקלות,אז תפסיקו לחיות בסרט ולחשוב שכל התוכנית בנויה על הבולילים ועל אשר {ממתי אשר נהיה כל כך אהוב בפורום,מעניין מאוד}.

דורון

New member
ראינו איך האח הגדול התחנן שעה לעינב לא לפרוש

ממה הוא מפחד? בוא תגיד לי אתה.

Lomsahne

New member
בוא תגיד לי אתה...

אתה ראית את השיחה בחדר של האח הגדול ? את יודע מה נאמר חוץ ממה שעינב סיפרה ? לא כי אולי יש לך קשרים עם ההפקה ואנחנו לא יודעים עליהם. גם את נעמה הוא ניסה לשכנע להישאר תהיה בטוח וגם היא לא משכה הצבעות היא משכה הרבה עניין ותהיה בטוח שההפקה רצתה שהיא תישאר לא פחות מעינב. אגב אם כבר מדברים על עינב ונעמה, לא יאמן כמה צבועה עינב,מצביעה לנעמה {שזה לגיטימי לחלוטין},אומרת לכולם שהיא לא סובלת אותה ואחרי זה הולכת ונפרדת ממנה יפה {שאגב גם עם זה אין בעיה כי באתמ זכותה להפרד ממנה יפה} אבל אחרי זה לבוא ולהגיד שזה לא יפה מה שעשו לה שעשו עליה לינץ',מאמי ברגע ששמת את השם שלה גם את שותפה בלינץ' וברגע שאת מלכלכת עליה גם את שותפה ללינץ' והכי הכי הכי מרגיז זה שהיא כל הזמן טורחת להגיד כמה שהיא לא צבועה שבעצם היא א-ח-ת הנשים הצבועות.

superjets

New member
עינב אמרה שלא תפרוש

היא אמרה שאם היא זוכה היא מכניסה ספר תורה לאיזה בית כנסת לזכר סבא שלה וכדי לא לחבל בסיכוי לזה, היא לא תפרוש.

קאראט

New member
אין לי שום אמפטיה כלפי זה או אחר

הענין הוא שנגרם עוול לאשר ולעינב. הפה הגדול והמלוכלך של שי או של צבר כלפי נעמה היה נעים לאוזן??? ממש לא|!!! האח הגדול שהוא כיום האח הקטן (ישר למרתף!!) החמיר איתם למען 'יראו ויראו'. זה לא צודק. נקודה

שטויות!!!!

מותר שיהיו ריבים בבית, ויש כאלה כל הזמן ,וזה מה שהיה עם נעמה ריב גדול בינה לבין שי וצבר שלבסוף היא בעצמה החליטה לעזוב . ואם אשר ועינב רוצים לעזוב אף אחד לא יכול לעצור אותם ,בדיוק כמו שנעמה עזבה , הם כנראה לא ממש רוצים לעזוב והכל היתה הצגה של קורבן שמתנכלים לו. גם אם כולם עושים את זה (למרות שהם לא עושים את זה ככה ברור עם אותיות ברורות) ,מי שנתפס אוכל אותה , כמו בכביש ,כולם עוברים עברות , אבל רק מי שנתפס אוכל אותה. אשר הוא היחידי בבית שהגיע מראש עם דרישות (ולא מעט) את רובם (אם לא את כולן) הוא קיבל וזה טיבעי שאנשים אחרים יקנאו אבל זה עדיין לא אומר שישנאו אותו בגלל זה ועובדה שהוא לא היה מועמד להדחה כלומר שלא הצביעו לו הרבה דיירים למרות זאת. הבעיה היא שאחרי שאשר קיבל כל מה שביקש עדיין יש לו עוד דרישות, שזה כבר באמת מתחיל לעצבן

lizush

New member
לעינב - איך אומרים בצבא?

אם אתה משתין על הצבא - הצבא נרטב אם הצבא משתין עליך - אתה טובע

IDAN30

New member
שני הסנטים שלי

לגבי הבישולים של שפרה וצבר: כן כפייה דתית או לא - לדעתי זה לא רלוונטי. אשר, לטובתו שלו, לא היה צריך לנפח את זה כמו שהוא עושה. בתחילת הדרך הוא אמר משהו נכון: אני לא רוצה להגיד לאנשים לשמור שבת, כי אני רוצה שזה יבוא מתוך זה שהם יכבדו אותי. חבל שהוא לא שמר על העיקרון הזה. אשר איבד אצלי המון נקודות, ואני מאלו שבא דווקא לתמוך בו.

בלי קשר להעדפות שלי,

אני חושבת שאם אשר או עינב יעופו ביום שלישי, זה יהיה פשוט לא הוגן, ושוב, לא בגלל שהם לא עברו על החוקים - הם בהחלט עברו וטעו, אבל בגלל העובדה שכולם עשו את זה, וההפקה בחרה בהם. הרי כמה דקות לפני ההדחה שאלה רנין את לאון בחדר למי הוא מצביע והם דיברו על מי הם אוהבים ומי לא, העובדה הלא הוגנת כאן, זה שבאמת כולם כולם כולם כולם דיברו ורק אשר ועינב נענשו. עכשיו, תחושת הלב שלי, שאם אשר או עינב יקבלו את הכי פחות קולות, ומישהו מהם באמת יהיה אמור להיות מודח, ההפקה תעשה איזה טוויסט נוסף ואיכשהו בתירוץ כלשהו כן תשאיר אותם. אני כמעט בטוחה שהם עשו את הצעד הזה א. כדי לעורר קצת את השקט שהיה בוילה בימים האחרונים ב. כי הם יודעים שהם יחסית כח טוב והם יקבלו בעבורם הרבה סמסים ג. כי הם ידעו שהם לא באמת יודחו. אחרת לדעתי, ההפקה לא היתה מתערבת ומעמידה דווקא אותם

למעלה