עידכונים מהוילה - יום 36, ה- 6.10

blur2

New member
סליחה, לי אישית זכורה פגישה של כל דיירי הבית

שבה נאמר במפורש שלא לאכול אוכל אחר שקיים בבית אלא לסיים קודם את מה שהביאו. האוכל שהביאו הוא לא האוכל של אשר בלבד - אלא של כל דיירי הבית. לחמם אוכל מסיר עבור 6 אנשים לא נראה לי מוגזם בכלל. זה לא שהם הלכו וחיממו את כ-ל האוכל שהיה! זה לא שהם גמרו לו את כל האוכל! רבאק, מדובר באנשים חילוניים, שהיו רעבים, היה קונצנזוס שצריך לסיים את האוכל שהביאו, וזהו, סוף לסיפור. וכן, הייתי מתחלק באוכל מהבית בשמחה רבה, והייתי יותר ממאושר לראות שכולם נהנים ממנו. אם היה חשוב לי שישאר משהו במיוחד בשבילי הייתי דואג להגיד לפני (כמו שעינב למשל עשתה - והתחשבו בה). כמו כן, אשר גם יכל להגדיל ראש ולשים לעצמו חלק מהאוכל בצד אם הוא ידע שיש בעייתיות כלשהי. אבל להגדיל ראש זה משהו שהוא לא יודע לעשות, שלא נדבר על להטריח את עצמו לעשות משהו.

אכדית

New member
צודק ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לכל מי שקונה את ה"היתממות" של שיפרה... לי אישית אין חיבה לא לה ולא לאשר. באופן אובייקטיבי בלבד - שיפרה היא נחשה לא קטנה ומתייפייפת. עם הסיר <לא ידעתי שחיללתי שכחתי שהייתי דתיה 20 שנה> וגם עם הפרשנות לכניסת השבת, הבינה שיש חורים או כמה פרשנויות למה ששכתוב בספר וקמה וייבשה את אשר והוציאה אותו וכחן שלא ניתן לקיים איתו דיון שהיא עצמה פתחה ושהיא עצמה לא רצתה להמשיך... אין לה תרבות והתחשבות בזולת בשיט.

יNOT

New member
אני עדיין לא מבין למה לא הזהיר קודם

מה הוא חשב שכולם יודעים את זה?! זה משנה אם זה היה שיפרה או ליאון , או איתי?! לא כולם בקיאים בנושאים האלה. אם זה היה כל כך חשוב לו לפני, היה צריך לבקש בצורה מפורטת , ולא להניח הנחות. אני עדיין לא יודע לשפוט אם זה היה בתום לב או לא...אבל עם קצת היגיון הוא לא היה צריך להתבבס על אמונה בלבד.

yarok12

New member
נו באמת

אתה אוכל את הלוקשים של שיפרה? ברור שהיא עשתה את זה בכוונה לא יעזור כמה היא תחפור עכשיו.. כל השבוע היא רק אנטי לדת

יNOT

New member
נכון לעתה , האשמה היא על אשר,צר לי

אם אדם כל כך חשוב לו, היה צריך לציין את זה. אני באופן אישי לא בקיא כל כך בדת, ואני בטוח שיש עוד בווילה שלא. אז אם זה חשוב לו כל כך היה צריך לומר משהו לפני לא אחרי. (במקרה זו הייתה שיפרה, זה היה גם יכול להיות ליאון...או רנין....)

yarok12

New member
כנס

כל השבוע היא רק מנסה להציק משחקת אותה לא מבינה למה עושים ברית מילה. אחרי שהביאו את הבית כנסת לאשר, היא אמרה לרנין ללכת לבקש את הברית החדשה יענו קונטרה וכאלה..קיצר היא רק מחפשת איך לעצבן את אשר זה שקוף.

יNOT

New member
../images/Emo9.gif שקוף לך לא לי

אני יודע שהברית החדשה זה ספר מרתק, ועם כל השיעמום שיש שם , זה פתרון מעולה עבורה. באיזה שלב שמעת אותה אומרת: "אני רוצה לעשות דווקא לאשר" , "מה אני יכולה לעשות בשביל לעצבן את אשר בנושא הדת? " אני דיי בטוח שלא נאמרו כאלה משפטים. "הקונטרה" היחידה היא בראש שלך. (עם כל הכבוד
)

יNOT

New member
../images/Emo9.gif שקוף לך לא לי

אני יודע שהברית החדשה זה ספר מרתק, ועם כל השיעמום שיש שם , זה פתרון מעולה עבורה. באיזה שלב שמעת אותה אומרת: "אני רוצה לעשות דווקא לאשר" , "מה אני יכולה לעשות בשביל לעצבן את אשר בנושא הדת? " אני דיי בטוח שלא נאמרו כאלה משפטים. "הקונטרה" היחידה היא בראש שלך. (עם כל הכבוד
)

Jason2

New member
תאמין לי שהיא מבינה טוב מאוד

למה עושים ברית מילה, אבל היא רצתה לדבר על זה עם צבר. אנשים מדברים, זה כל כך נורא? אם היא רוצה את הברית החדשה כי בשבילה זה רק עוד ספר, זה כל כך נורא? וגם אם היא לא בעד ברית מילה או אפילו לא בעד חוקי הדת, אלה החיים שלה וכך היא בחרה לחיות אני די בטוח שהיא לא חיה כך כבר 10 שנים רק כדי לעצבן את אשר, תאמין לי הבן אדם הזה לא כזה חשוב. אתם כל כך התקבעתם על הדיעה שאדם חילוני חי כדי לעשות דווקא לדתיים עד ששום דבר לא משנה ואפילו יש לי דוגמה אישית לזה: לפני כמה שנים היינו כמה חברים בטיול בחו"ל כולל חבר מאמין ואכלנו ארוחת בוקר, אני הזמנתי ביצה עם בייקון ואכלתי, כמובן שהחבר המסורתי הסתכל עלי כאילו העולם התהפך אבל לא אמר כלום. למחרת שוב אכלנו ארוחת בוקר והפעם הזמנתי סלט ומיץ תפוזים ואז החבר ההוא אמר לי בתחושת ניצחון: למה אתה לא מזמין שוב חזיר? ואז אמרתי לו: כי לא מתחשק לי היום. לא כל מה שאנחנו עושים זה כדי לעצבן אתכם ואם תפנימו את זה הכל יהיה יותר טוב.

אתה לא יודע ???

אתה לא יודע שאוכל שמבשלים אותו בשבת דתי לא יכול לאכול ממנו ? ולמרות שאני מניח שהתשובה חיובית . אתה צודק , הוא היה צריך להסביר את זה מראש . למרות שאני חושב שגם הוא חשב שאלה דברים שידועים לכולם . הבעיה העיקרית היתה בנוגע למי שעשה את המעשה . אשר יוצא מנקודת ההנחה ששפרה וצבר ידעו ואף על פי כן עשו . וזה מה שהכעיס אותו . זה ההבדל בין טעות בתום לב לבין מעשה מכוון שנועד לפגוע . כך אשר ראה את הדברים באותו הזמן .

אני חייבת לדעת!!!!!! למהההההההה

למה לצבר היה מותר להצביע נגד אשר ןלאשר אסור להצביע לצבר והיזיבלון הזה עוד כועססס צביעותתתתתתת הצבר הזה פשוט גועלי ברמות אני לא מבינה תסבירו לי בבקשההההההההה משחק אותה מנומס איכסססה זה הפרצוף הקה של המדינה

Jason2

New member
הסיבה

אשר הצביע להם כי הם מחללים שבת וגם הודה בזה. שי שבד"כ אני לא מסכים איתו אמר את זה בצורה הצעקנית אך גם נכונה שלו, תדיח מישהו כי אתה לא סובל אותו, כי הוא מוציא אותך מדעתך, כי הוא זבל אבל לא בגלל שהוא חימם אטריות. אשר הצהיר בהתחלה שהוא לא בא לכפות את עצמו, אבל זה בעצם מה שהוא עושה וכרגע זה בישול בשבת שזה זכותם ואני לא מדבר כרגע על האוכל של אמא של אשר כי כאן הם דיברו על זה וזה נגמר בהתנצלות הדדית (למרות שאחרי ששפרה הלכה אשר המשיך לטעון שהוא לא מאמין לה). אני מדבר על שהפריע לו שצבר אופה עוגות בשבת ועל זה הוא העמיד אותו להדחה והוא הצהיר שכל מי שיעשה את זה יועמד אוטומטית להדחה וזה כבר איום לא לחלל שבת או ש...

רק תראו כמה ששי מלוכלך

הרי הוא ישב עם אשר ועינב כמה שעות לפי ההצבעה ואמר להם לא לסמוך על צבר (למרות שהוא החבר הכי טוב שלו) ואמר להם ברמיזה שיש להצביע לו. ועכשיו שהרוב נגד אשר ועינב, אז הוא כועס על אשר שהצביע נגד צבר ועל הצביעות שאשר נהג שהוא הצביע לצבר. אני לא מבינה איך כל הזמן האש יורדת משי, הוא פשוט נחש.

Lomsahne

New member
בזה אני מסכים...

אם אתה רוצה תראה מה כתבתי לגבי ההצבעות של כל אחד,את של שי לפחות צפיתי {הוא חכם כי הוא חימם את אשר ועינב על צבר,הבחירה בשפרה כבר הייתה ברורה,והוא ידע שזה יעבור ליוסי וקרן ולכן הוא כבר ידע ששפרה וצבר על הגריל ואין צורך שהוא יצביע להם אלא להצביע לעינב ולקרן ושגם הן יהיו על הגריל וככה הוא ידע שקהל כבר יחליט מה ילך והוא נשאר רחוק רחוק מהאש,אבל אני מאמין שיום אחד זה יתפוצץ לו בפרצוף והאמת תצוף}...

Jason2

New member
ברור שהוא פוליטיקאי

אבל גם פוליטיקאים צודקים לפעמים.

ShukyD

New member
דעתי.

זו הפעם הראשונה שאני כותב על הנושא הזה והפעם האחרונה שאני אכתוב עליו הפורום גם ככה מפוצץ בהודעות על זה ולא יעזור לאף אחד אם גם אני אתחיל לחפור אז לכל מי שירצה להגיב, בבקשה להשתדל שהתגובה לא תסתיים בשאלה או במשהו שיכול לעורר דיון. ככה לדעתי ההפקה שוב נכנסת לעניין, משתי סיבות א. צריך להעיף את אשר ב. צריך להשאיר את שיפרה למה שוב? כי עשו את זה גם עם ערן. למה צריך להעיף את אשר? כי הגיע הזמן. נולדה לו ילדה, אישתו בבית, תקופת החגים עם ילדה קטנה.. היא לא תשאר לבד גם אם אני לא טועה הייתה כתבה שבה נמסר מההפקה "אנחנו עוד לא יודעים מה לעשות עם אשר ביום כיפור" לדעתי זו התערבות מכוונת של ההפקה על מנת להוציא את אשר מהמשחק. עם ערן עשו אותו דבר כשעמד מולו איום לתביעה ואיום לפיטורין. ככה שכמו שאמרו כבר קודם, חבל על הסמסים.. אולי מי שרוצה שאשר יעוף יקבל את ההרגשה שהוא ממש השפיע אבל זה ידוע מראש.. אם אשר לא באמת יעוף, אני לא אבין לעולם למה דווקא הוא ועינב חוטפים את העונש ולא עוד קודם לכן כשמיקי ונעמה וערן <כשעוד היו בבית> דיברו על אסטרטגיות.. שלא נזכיר את שי וצבר, רנין וג'ני.. אני לא רואה סיבה אחרת לעשות את זה דווקא דווקא לעינב ואשר אלא אם כן ההפקה החליטה להוציא אותו מהמשחק. כשיגיע הזמן להוציא את רנין, גם אותה ימצאו דרך להעמיד להדחה.. ההפקה מעורבת, זה נכון, אבל אני לא מתייחס לזה כאל גילוי שערורייתי אלא כמשהו שדי ברור ונראה לעין. ועדיין לא פוגע בהנאת הצפייה. מה שכן רציתי להוסיף שאנשים תמיד משווים את האח הגדול הישראלי לאח הגדול בחו"ל ואומרים ששם אין קומבינות ושם אין קטעים ושם מצלמים רק את מה שקורה באמת ואני שואל מאיפה אתם יודעים? לפי מה שאני הבנתי השידורים הישירים שם נגמרו עוד לפני שהתחלתם לראות וראיתם רק את הפרקים השבועיים. תנסו לראות גם באח הגדול הישראלי את הפרקים השבועיים בלבד וזה יראה לכם אחרת אל תחליטו ששם ההפקה לא מתערבת, כי אין לכם את ה24 שעות להסתכל ולבדוק. ועוד דבר, ההודעה הזאת מוקדשת <ובכלל, כל השירשורים האחרונים מאתמול בערב> למי שאמר "אשר הוא המתמודד האהוב עליך, בגלל זה אתה מוחק הודעות ושירשורים שמדברים נגדו"

oneboy1

New member
זה כן אחרת בחו"ל

ראיתי 9 עונות לייב (לא 24 שעות כמובן, יש גם חיים אני מקווה מחוץ לאח הגדול) אבל התערבות כזאת של הפקה, אין שם מי שמפעיל שם את התוכנית מבחינת מה שקורה זה הדיירים ולא ההפקה פשוט יש שם דיירים יותר אטרקטיביים בארץ התוכנית נהפכה לבית כנסת, שיעורים דתיים, ...... זאת לא התוכנית שאמורה להיות ולא יתכן שההפקה "שומעת" מה שהדיירים מדברים ולפי זה עושה להם משימות ותוכניות ההפקה הזאת כושלת כי יש לה פורמט שהיא שוב ושוב הפרה - חד משמעית- מי שנכנס לבית צריך לקבל את הפורמט והחוקים כפי שהם ! זאת לא תוכנית דת, זאת תוכנית בידור להמונים

דורון

New member
גרתי בארה"ב תקופה, שם בניגוד לפה יש

מלא ערוצים. אם ההפקה מתערבת באופן בוטה בתוכנית ריאלטי
צופים עוברים לראות משהו אחר בעשרות הערוצים המובילים
אין רייטינג לתוכנית
אין תוכנית! אז ההפקה לא מתערבת
פה ההפקה יכולה לעשות מה שהיא רוצה, מה כבר אנשים יעשו? יראו ערוץ 10? לא נראה לי.

oneboy1

New member
אני דוקא אוהב את ערוץ 10 ו-

תן להם סיכוי- לא הכל זה בידור להמונים כל היום (למרות שגם הם נסחפו עם הריאליטי) אבל- לענייננו אנו אני לא מאלה שחושבים שבחו"ל תמיד הכל טוב יותר.... אבל בקשר לתוכנית שלנו- אין ספק שנעשו שגיאות חמורות בהפקה הבעיה היא עם הצופים, לא עם ההפקה. ההפקה תפקידה לעשות מוניפולציות , השאלה היא אם לצופים יש דעה והאם הם מביעים אותה אתה אומר שגרת בארצות הברית תקופה, אני לא צריך להגיד לך מי המציא את "מרד הצרכנים" האמריקאים לא פרייארים של אף אחד - ואם פוגעים בהם בכיס- הם מרימים כל צעקה וחרם סתם דוגמא: שמעת פעם את הסוטדנטים שלנו עושים משהו חוץ מלהגן על התחת שלהם? הם מעורבים במשהו, בעוולות שנעשות במדינה ? שום דבר- לעומת זאת תראה סטודטים מעורבים בכל דבר בארצות אחרות מאוד שמחתי כשההפקה הזאת סוף סוף הגיעה לארץ- אבל אחרי זמן מה התאכזבתי, ואני כצופה, מצביע בשלט, אני מתעדכן יותר בפורום מאשר בצפייה ב- 20 . 0- זאת המחאה הפרטית הקטנה שלי, אבל אני יודע שאני במיעוט שלא נחשב בכלל הבעיה היא שבארץ אנשים התרגלו לאכול הכל - והם מרגישים שאין להם ברירה, אלא לאכול את הדייסה שבישלו להם דרך אגב, אני מכיר גם את הטלויזיה בארצות הברית- גם שם יש מלא זבל , אבל נכון מבחר גדול הרבה יותר של תוכניות לבחור ממנו שורה תחתונה- אין שורה תחתונה כנראה אני לא חושב שציבור הצופים בארץ הוא טיפש- אני פשוט חושב שכמו שהוא פסיבי ולא רגיל למחות ולצאת על בריקדות בנושאים הרבה יותר חשובים מהאחח הגדול- אז הוא לא רואה סיבה למה לצאת נגד התוכנית... חתימה טובה

למעלה