עידכונים מהוילה - יום 36, ה- 6.10

למה לא לראות ערוץ 1?

למי שזיפזפ בזמן הפרסומות יכול היה להנות תוכנית עם מגוון חידושי המדע והקאסט הבא של היפה והחנון (בלי היפה). מה בדיוק התביעה שאיימו נגד ערן והפיטורין? אתה יכול לתת קישור להודעה המקורית?

Jason2

New member
אני כל השבועיים ראיתי כאן הודעות נגד ההפקה

שדיירים עוברים על החוקים וההפקה לא עושה כלום. עכשיו שהחליטו לעמוד על חוקי המשחק מאשימים אותם שהם מתערבים.

oneboy1

New member
לא בדיוק

הטענה היא שמלכתחילה ההפקה סטתה מהפורמט המקורי (שום קשר עם העולם החיצון ! , תייסיר עם מכתב האהבה שלו, אשר והאולטראוסאונד, כל מיני מסרים מהחוץ פנימה, הבית כנסת ועוד ועוד) הטענה אינה על זה שהדיירים עוברים על החוקים ועכשיו רק היא מענישה אותם - ההפקה עצמה ירתה לעצה ברגל בכך שעיברתה את הפורמט לארץ כרצונה, והיא לא יכולה לבוא בטענות לאף אחד מהדיירים - הדיירים לקחו "דוגמא" מההפקה הכושלת ופשוט למדו ליישם כמה שטיקים וטריקים משלהם. חתימה טובה

יNOT

New member
../images/Emo6.gif ממש לא מסכים איתך

לומר ההפקה כושלת זה דבר אחד. אבל לומר שהדיירים משקרים ועושים בריתות ומתנהגים בצורה שהייתה מבישה אותם בחוץ בגלל שהם למדו מההפקה זה מגוחך
קודם כל: הדיירים לא רואים את אותם הדברים כמונו....הם לא רואים פאשלות של ההפקה, מבחינתם הם דיי בוואקום
(חוץ מהבית כנסת , שמבחינתם זה היה לטובתם ואין להם סיבה להתלונן) שטיקים והטריקים , הדיירים הביאו אותם מהבית. זה לא בימוי , וזה לא עריכה, זה ההתנהגות שלהם , אין פה את מי להאשים ( במקרה הכי גרוע אתה יכול לטעון שהחינוך שהם קיבלו הוא שאשם בהתנהגותם )

oneboy1

New member
לא טענתי מה שאתה מייחס לי

או שאולי לא ניסחתי ברור יותר את דבריי

איתי בל

New member
אשר לא יעוף

מי שתעוף בין הארבעה זו קרן ביום שלישי קרן הולכת אשר נשאר ההפקה לא עשתה את זה כדי לחפף את אשר ההפקה לא מתעסקת בקטנות הבעיות של ההפקה בחיים זה לא מה נעשה עם אשר ביום כיפור... בחייך שוקי אתה חכם מזה נראה לך שעל זה הם מבזבזים את הזמן שלהם? את מי להעיף? את מי להעיף ולהשאיר בתוכנית תמיד הייתה ותמיד תהיה התעסקות של ילדות בנות 12 עם חשבון פתוח מאבא בפלאפון זה הזן היחיד שדואג למי עף ומי הולך ההפקה דואגת לטלוויזיה טובה אתמול הייתה טלוויזיה טובה זה היה קטע ענק וכמו שאמרת בעצמך התגובות מרובות זו הסיבה היחידה אתם מנסים לחפש את הסיבה שזה נעשה לטווח הארוך אבל הסיבה הייתה מיידית נתן אחלה אקשן

נועה21

New member
למה לא נתנו עונש לצבר,שי וערן../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לפני כמה שבועות גם הם כרתו מעין ברית נגד קרן ונעמה? איפה היתה ההפקה אז?

העובדה היא....

שצבר שי וערן לא הצביעו בדיוק אותו הדבר , לעומת זאת עינב ואשר הצביעו בדיוק אותו הדבר אחרי שדיברו מראש (יום לפני) על מי להצביע.

babylon4

New member
בוקר באח הגדול

הדיירים קמו לצלילי "בלבלי אותו" כולם רקדו כולל צבר, שפרה, אשר ועינב. למרות שעינב מהורהרת במיטה כרגע ...

כשהייתה קנוניה גלויה לעין ולאוזן נגד נעמה אזי

ההפקה שתקה ולא עשתה כלום בנידון. במקרה שהיה אתמול ההפקה פשוט ירתה לעצמה ברגליים. עכשיו כל הציבור שרואה את התוכנית לא יכול להיות מנוע מלהסס מה היו המניעים לכך. ייתכן ששפרה או צבר מבחינת קולות המצביעים לא הכי פופלריים. ההפקה יודעת שהישארות של שניהם כרגע להמשך במשחק יכולה להניב רומן או קטע.. מה שגם אשר ועינב ייתכן שיקבלו מספר לא מבוטל של סמסים בשל הזדהות את השטויות שההפקה עושה. אשר ועינב קיבלו אתמול עונש שלטעמי צריך היה להיות ממזמן מנת חלקם גם של שאר המתמודדים. אך..העונש הוא מקובל. אומנם בהצתה מאוחרת ההפקה החליטה ליישם זאת. מה שמפריע לי הוא שלפי חוקי הבית מי שדן בנושאי הדחות יועמד מיידית להדחה ואם הינו כבר מועמד להדחה ועוסק בענייני ההדחה הוא יודח לאלתר. למה ההפקה החליטה להוציא את שפרה וצבר? הם נבחרו ע"י עוד משתתפים..והיו צריכים להישאר מועמדים להדחה! הלוואי שההפקה רק תפסיד מכך ואולי זה מה שיניע אותה להתחיל ליישם את החוקים המקוריים של פורמט "האח הגדול" ולהעמיד רק 2 מתמודדם בכל פעם להדחה. בדיוק כמו שהיה צריך להיות. שפרה וצבר בעלי מספר הקולות הגבוה ביותר. זהו.

Lomsahne

New member
אז זהו שההפקה לא שתקה...

לפני שבועיים כולם היו מעומדים להדחה ולמה? כי היו דיבורים על אסטרטגיות מצד -כ-ו-ל-ם {בדרכים כאלה או אחרות,אומנם לא בקודים ברורים כמו עינב ואשר אבל היו דיבורים ואני יכול להגיד לך על כל אחד שהוא דיבר על אסטרטגיה} אם שפרה וצבר היו כאלה בלי אהדת קהל כמו שאתה אומר האינטרס של ההפקה היה להעיף אותם ולא לשמור אותם ולכן התאוריה שלך לא נכונה בכלל {מה גם שגם שפרה וגם צבר בכל הסקרים בפיינל פור יחד עם יוסי ולאון...עזוב סקרים כל מי שאני מדבר איתו על התוכנית אוהב את אחד מהארבעה האלו אז תפסיקו לחוש שהצילו את שפרה וצבר מההדחה}... אמרתי את זה ואני אגיד שוב אם צבר או שפרה היו הולכים כי הם נשארו מועמדים להדחה זה היה חוסר צדק מוחלט כי הם עלו להדחה רק בגלל אטסרטגייה ברורה {יותר מלהגיד במילים מה שהם אמרו אי אפשר},קרן יוסי היו שותפים מלאים לאסטרטגיה תהיה בטוח אבל רק בגלל שכבר היו מועמדים לא היה טעם להפנות אליהם את האש. דרך אגב אם אתה יודע לעשות חשבון אז אחד מהרביעה שהצביעו לשפרה וצבר ילך מחר והם יהיו רק שלוש קולות מתוך עשר ותאמין לי שאם הדיירים בבית היו יודעים שרק שני אנשים מועמדים להדחה כל שבוע הם היו מעלים ישר על הגריל בלי היסוס את עינב ויוסי,אז אל תדבר שטויות.

דורון

New member
כי יש שם מוגבלים בקונטרול של ההפקה

עדיין לא הפנימו שאנחנו בשעון חורף

אשר מאיים על שאר דיירי הבית

בהמשך השיחה המעניינת עם יוסי: אם אראה מישהו שמחלל את יום הכיפורים, אמריד בגלוי את שאר דיירי הבית להצביע נגדו. מסכנה רנין. עכשיו היא צריכה להיות בדילמה: לצום ביום הכיפורים או להסתכן בלהיות על הגריל.

לא נכון, הוא אמר מראש שאין לו שום טענה נגד

נגד רנין. הוא אמר שרנין לא יהודיה ואין לו שום בעיה איתה. אנשים לא מבינים שעבור הדתיים יום כיפור זה היום הכי קדוש שיש בשנה. ולראות אנשים באותה דירה מבשלים לך מול הפנים א. זה כנראה דווקא- כי יש מספיק אוכל מוכן במקרר ב. זה בפירוש לא לכבד אחרים. ואגב, זה לא שהוא ביקש שאנשים לא יאכלו (ואם הוא היה עושה זאת, אז זו היתה כפייה) הוא בפירוש אמר שידוע לו שיש אנשים שצמים ויש שלא, ושכל אחד ינהג לפי בחירתו. הוא אמר שהבעיה שלו זה שאנשים יבשלו מולו.

erez87

New member
זה לא נכון

הרבה פעמים נאמר על ידי רבנים ששבת זה הכי חשוב, אפילו יותר מיום כיפור. אז זה כבר שקר. יבשלו מולו. ממתי הבית שייך לאשר? אנשים ירצו לאכול, הם יבשלו. אם זה היה הבית שלו, אז הייתי מבין, אבל כמה שאני יודע זה לא הבית של אשר, זה הבית של האח הגדול. לא נעים לא לראות אנשים חופשיים שעושים כרצונם ביום כיפור? שילך לישון.

הם באותו בית

הם לא יכולים להתחבא ממנו ולאכול. וזה לא רק ביום כיפור, זה גם בשאר החגים וגם בשבתות כל הזמן הם צריכים להיות בשביתה בגללו

למעלה