עידכונים מהוילה - יום 40, 10.10

הכל עדיף... רק לא

"סיכום יום כיפור" האידיוטי הזה שעשית מאיפה היה לך האומץ לרשום כזאת הודעה מטומטמת ועוד להתגאות בה? פשש...

למה ככה ולמה זה ולמה ההוא...

חלאס לנסות לנהל ת'תוכנית תשאירי את זה לבעלי המקצוע... הרגת אותנו עם התלונות שלך השליליות הזו כבר נמאסה איכססס

יNOT

New member
ד"א שליליות ,זה לא אתה שקילל פה את כל הפורום?

או אני מתבלבל?

ליטליקSD

New member
אני שואלת את עצמי אותה שאלה בדיוק

היא בעצמה משתיקה אנשים ודוחפת תגובות כאלה באמצע, ואז כעושים לה את זה היא מתעצבנת.

My Little Fairy

New member
אני חושבת שיש לנו עסק עם אחת קצת חולה.

אולי כדאי שנתחיל להתעלם ממנה. לא כדאי להתעסק עם סוג כזה של אנשים.

דורון

New member
הגעתי למסקנה שהצרחות של ונסה זה הדבר הכי

מעצבן ששודר אי פעם בטלוויזיה. פשוט בלתי נסבל!

נרדמו בשמירה

איזה עצביים כבר אולי שעה וחצי המצלמה על שיפרה יושנת בזמן שכולם בחוץ מדברים זה הורג אותי איזה מעצבנים הם. פשוט נרדמו שם. מי שאחראי על ניתוב המצלמות. ביזיון.

משהו הולך בין איתי צבר ושי

שלושתם היו ערים עד 5 וחצי ודיברו על משהו בלחישות שלא כל כך היה אפשר לשמוע מעניין מה הם מתכננים

shlomitgueta

New member
פרצופו האמיתי של איתי אתמול בחצות:

שמתם לב בשיחה של איתי וונסה בחדר איתי טען ללא שמות אך התכוון לצבר שיש אנשים שמבקשים שאחרים יבואו ויגבו אותם בדברים על מנת להפיל אותם וכדי שהם יצאו באור חיובי והוא התכוון לצבר שהיה בשוק שאף אחד לא גיבה אותו בשיחה בסלון עכשיו אנחנו יודעים מה איתי חושב על צבר וחבל. בנוסף איתי אמר לצבר : מבין כל דיירי הבית אתה היחיד שהיתי רוצה להישאר חבר שלו אחרי התוכנית אם בכלל. אם כן זו צביעות! (מה עם ונסה? ואיך הוא חושב כך על צבר אחרי שחשב שצבר רוצה להפיל אותו?!) חוצמזה אל נשכח שאשר וגם עינב אמרו לצבר שיש 2 אנשים בבית שמנסים לדפוק אותך והם "החברים" הקרובים שלך ונקבו בשמות: שי ואיתי. שניהם אמרו גם לאשר וגם לעינב להיכנס בצבר עד הסוף! אלה חברים? שניהם נחשים מסתבר(איתי ושי) על איתי היה לי מאוד קשה להאמין אבל איתי שחקן מאוד מאוד חכם!! מה נראה לכם שהוא סתם שוטף כלים כל יום? הוא אמר לונסה: אני אוסף נקודות ובסוף אני יתוגמל על כך. מה שמפריע לי הוא שעינב אשר צבר ורנין הם אנשים אמיתיים וחבל שצבר נופל כל כך חזק וגם רנין הולכת כעיוורת אחרי שי. צבר הוא איש הצדק הרגיש החכם אך המבולבל שבאמת בניגוד לכל השאר קשה לו והוא לא מעוניין לשחק אותה צבוע ולהתחיל להתחנפן לכל מי שהוא לא מאמין בו. גם ונסה היא בחורה אמיתית מאוד רק קצת וולגרית. רנין מבלבלת מעט אם צבר יעשה עימות רק כך יוכל להבין מי משקר.

למעלה