עידכונים מהוילה - יום 40, 10.10

bibaso

New member
שי שכנע את אשר שצבר עשה לו בכוונה

(הפיצות בשבת) וזה היה קצת לפני שהלכו להצביע - כשאשר ועינב היו מחוממים על שפרה, שחשבו שהיא עושה לאשר בכוונה - הוא שכנע את אשר שצבר יד אחת עם שפרה נגדו ונגד הדת.

שי לא שיכנע אף אחד. חלאס להמציא!

זה כבר מרגיז כל ההמצאות שלך... "סיכום יום כיפור" העלוב, ועכשיו זה... יאללה חלאס

bibaso

New member
למה להתעצבן ???

"סיכום יום כיפור" הוא לא שלי והעלו כאן וידאו שמוכיח שזה נכון (שי שכנע)

הנה מה שהיא אומרת לו (קטע מהשיחה):

רנין לצבר: "שי אמר שאתה חבר הכי טוב שלו אבל אתה סגור ולא משתף אותו, יש לך את הפינה שלך.. הוא אמר שכמו שהשיטה שלך שאתה יכול להיות מופנם, השיטה שלו היא יותר לדעת כל מה שקורה בבית ואמרתי לו שאני מתכוונת להסביר לך כי אני מרגישה רע עם זה והוא רוצה להסביר לך שהוא חבר שלך פה ואתה קצת התרחקת אבל לו זה לא אומר כלום הוא מגבה אותך עד הסוף וזהו, זה מה שנאמר. אני לא יודעת מה להאמין ולסמוך על האנשים שבאו לדבר איתך עליו (כנראה מתכוונת לאשר ועינב), אם אני הייתי מרגישה שמישהו מנסה לדפוק אותך הייתי הראשונה להגיד לך, זה משחק, אי אפשר להיות 100% אמיתי, אתה צריך לחשוב או להתנהג קצת יותר חכם. אם אני לא הייתי מכירה אותך ההתרחקות שלך וההסתגגות עם אנשים אחרים הייתי אומרת אוקיי סבבה (כאילו זה לא טוב) אבל אני לא חושבת ויכול להיות שאני טועה, שהאנשים הקרובים אליך מנסים לזרוק אותך " צבר אומר: "אז אני אגיד לך מה הם אמרו לי שניהם.. " איזה מתח מה ההמשך? בפרק הבא.. סתם לא הבנתי מה הוא אומר (לא מדבר ברור ואין עליו מקרופון)

bibaso

New member
אוף, מצא לו עם מי להתייעץ

היה צריך לשבת עם אשר, להוציא ממנו פרטים ואז להתחיל לפתוח עיניים. עכשיו נראה שהכל אבוד

קמבילי

New member
זה לא אבוד, יש לי הרגשה שצבר יעשה שיחת עימות

בין אשר ועינב לבין שי. שי לא יוכל לצאת מזה טוב. ובכל מקרה קרוב לוודאי שאשר ועינב יצביעו נגד שי בפעם הבאה. מה שכן מעצבן, רנין מצליחה לשמור על תדמית "הישרה" שלה.

זה באמת

הכי מתסכל...איך היא מנסה לצאת נקייה מכל דבר... כל מה שקורה היא ממהרת להגיע ולצאת הכי בסדר שיש...

קמבילי

New member
עלית על משהו: כשרנין משקרת היא עוברת לאנגלית!

הקשבתי לחלק מהשיחה ובכל פעם שרנין נכנסה לאיזור לא בטוח היא עברה לאנגלית. אפילו משפטים כמו: You know that you can trust me, או I don't like confrontations היא אומרת באנגלית. היא לא מודעת לזה, היא עוברת באופן אוטומטי לאנגלית במשפטים שהיא יודעת שאינם אמת. זו תופעה נפוצה כמעט אצל כולנו, כמו שיותר קל להגיד I love you מאשר לומר "אני אוהבת אותך", אנחנו עוברים בלי משים לאנגלית כי באנגלית זה לא מחייב...

bibaso

New member
גם כשי משקר הוא תמיד אומר "אמיתי: ......"

(ואיפה שהנקודות מופיע השקר)

ExsoTic Cop

New member
פרודיה מצויירת על יוסי הדורבן..

חבל לפתוח דיון על זה אז נשים את זה פה לדעתי מצחיק:)

gilamit

New member
רנין מעצבנת - ונפלה טוב טוב עם שי

הוא הכי אמיתי כאן מכולם ממש..............

נועה21

New member
צבר מעצבן../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

הוא מדבר כל היום על הקנוניה שאשר ועינב עשו נגדו. מה הוא עושה עכשיו בדיוק?? ודרך אגב, הוא גם אמר לרנין שעינב ואשר בשיא חוצפתם ניסו להגיד לו שמישהו שקרוב אליו דיבר עליו רע (שי) והוא לא מאמין להם. הלוואי שכשהוא יצא (אמן אמן שזה יקרה בים ראשון) יראו לו את הקטע ששי לכלך עליו

Lomsahne

New member
וואי סתמי כבר...

בחיים שלי לא ראיתי שמישהי כותבת כל כך הרבה שטויות בהודעה אחת. איזה קנוניה הוא עושה תגידי לי את בסדר? הוא מדבר על רנין כדי להבין מי דובר אמת,להפך הוא לא אמר לרנין שהוא לא מאמין לאשר ועינב אם הוא לא היה מאמין אז הוא לא היה שואל על זה... פשוט בלתי נסבל לקרוא את ההודעות שלך,מעכשיו אני פשוט לא קורא אותם... כי חוץ מלחפש להכניס בכותרת הודעת השמצה על מישהו אחר ולהבין את הדברים בצורה הכי מטומטמת שיש את לא עושה כלום.

נועה21

New member
מוזמן לא לקרוא!

בכל פעם שתראה את השם שלי ולידו הודעה, פשוט אל תפתח. מאוד קל

למעלה