עידכונים מהוילה - יום 41, 11.10

יNOT

New member
אין לי מושג

בכל מקרה אני בספק אם זה היה "היא" , בלי להישמע שוביניסט , אני יכול לומר לך שזה לא התנהגות שמאפיינת את המין הנשי במיוחד. הדבקות במטרה שאין לה מטרה, חוץ מלהציק לאנשים בפורום, זה סממן התנהגותי של המין הגברי. (את יכולה להתייחס לזה כסימון טריטוריה ) כמובן שיכול להיות שיש לזה מטרה אחרת, ובשביל זה היה צריך קצת לקרוא בין השורות ולראות איפה אותו משתמש בחר להגיב ולמה....ואת הטון שבו הוא אמר את הדברים.

My Little Fairy

New member
אם לא נחסמה

אולי אושפזה או נכנסה לכלא. דווקא נראית לי התנהגות נשית פסיכוטית. או של אחד שמרגיש אישה מבפנים.

Yaki J

New member
לפי השיחה נמאס לו מליאון ומעוד מישהי שלא

הבנתי מי היא, והוא מודאג אחרי משהו שאמר לו איתי. רנין מרגשיה שאין לה מספיק צומי ובוכה שהיא מרגישה שהחיצים מופנים כלפיה, שי אומר לה שאם כבר החיצים יבואו אליו.

Yaki J

New member
אוף איזה חפרן הוא, טוב שאין לו תסביך

נפוליאון. "זה כמו בסרט שתמיד יש מי שרוצה להפיל את המלך". הוא טוען שיש לו 3 שבועות שקטים אם הוא קורא את המפה נכון כי זה הולך להיות ראש בראש הבובלילים מול השיפראיים, אבל אם יקרה והוא יהיה מועמד הוא מאיים... עכשיו הוא הולך לאח הגדול בקשר לשיניים שלו

איתי בל

New member
צודק

אסטרטגית הוא גם מסתדר עם כולם כמו לאון וגם מנהיג ומשמעותי לחבורה אתה מפיל את שי זה כמו להפיל שחקן חשוב בשח מט אתה מוציא את שי רנין אבודה בתוכנית צבר מעט מתבודד לאון רץ לבובלילים מעולם לא עלה להדחה מסתדר טוב עם כולם בחור מאוד בולט בוילה אסטרטגית צריך להעיף אותו

BMCB

New member
ואיפה שפרה וצבר כל הזמן הזה? ../images/Emo4.gif

מדברים בחדר של הבנים או ששניהם ישנים? לא מראים לנוווו

shy6

New member
שי יהיה על הגריל השבוע

אשר ועינב הם קולות בטוחים,חסר רק עוד אחד. רק חבל שאומרים מי מודח כבר ביום ראשון, מגיע לו לבלות יומים בדאגה.

יNOT

New member
מעניין ../images/Emo4.gif

למה זה שלב מוקדם? ובאיזה שלב הוא כן יעוף לדעתך?

איתי בל

New member
הוא לא יגיע לשלישיה

קשה להגיד תלוי איך התוכנית תמשיך הוא עלול לעלות להדחה אבל לא יעוף הוא אמר שיגיע לשישיה האחרונה...בשלב הזה אם היית מחייב אותי להמר על זה הייתי הולך על זה כי האינסטיקט שלי כרגע לא סגור על זה אז אני סומך עליו נשמע גם ריאלי יתכן ויצא לפני השישיה האחרונה אולי טיפלה אחרי לשלישיה הוא לא יגיע לפי דעתי אנחנו רק בעשיריה

איתי בל

New member
אממ? אתה דמבר על ההדחה עכשיו?

לא עוקב אחריך למה? פקח עיניים אני יכול להביא לך עוד הוכחת המלך הוא עירום אגיד לך את זה ככה הפורום הזה מדבר על שי יותר מכל אחד אחר בבית שי מהווה 30 אחוז מהשיחות בכל הפורום כאשר 50 אחוז זה על איזה שיר הם קמו וכל מיני שיחות סרק והשאר זה מתמודדים אחרים זו הערכה גסה אבל שי כרגע בפורום הוא שיחה הרבה יותר עמניינת מיוסי אפילו אז לחשוב שהבנאדם הזה עומד לעוף? בחייך זה כמו אתה והתוכנית מצד שני אתה מתלונן מהבוקר עד הלילה מצד שני אתה הבנאדם שכתב הכי הרבה הודעות השבוע אתה הנציג הכי טוב של התוכנית בתפוז אתה הכי תרמת להם אתה הכי שיווקי בשבילם כל מי שכתב הודעות על שי...כתב המון נפתחו מגע שירשורים לשי עשו לו פרסום שאי אפשר לקנות בכסף בנאדם כזה לא בסכנת הדחה... עדיין

יNOT

New member
חשבתי שכבר הבנת שההדחות לא קשורות לSMS

עזוב לא משנה... כל פעם אני נופל בפח הזה מחדש, או שאתה באמת נהנה לשוחח איתי או.......

cookies10

New member
מה שידפוק את שי

זה נאמנותו למוריאל, ואם לא נראה אקשן בקרוב אצלו יש סיכוי גדול שיפול מהר מאד החוצה... האקשן שהוא יכול להאחז בו לקחת מאיתי את ונסה, או לנסות את מזלו ברנין שקשה להאמין שיש סיכוי איתה יבשה, קרש גיהוץ... עוד אופציה שיש לשי: שיפרה שחרמנית על צבר, היא תעשה הכל שצבר ישים עליה והיא תרגיז אותו עם שי, ואולי שי ינסה על שיפרה, גם אופציה... ובזה הוא גם יחזק את צבר, רק עם צבר יעשה משהו בנדון.... שי צריך להיות מספיק חכם כדי להפריד את החיים שלו בבית האח הגדול ובחוץ - שזאת חברתו מוריאל, שהוא נאמן, הוא מפיל את עצמו... בשלב זה הוא צריך רק על המשחק... אם חשוב לו המיליון, הוא צריך להזיז את הבצים שלו והמיליון יכול להיות לו בכיס, הכל זה עיניין של טקטיקה ורק בצעדים כאלה הוא עוד ישאר בבית, לשי יש פוטנציאל אוהבים לדבר עליו בטוב או ברע, ולא משנה מה העיקר מדברים, אם הוא יפתיע הצופים ירצו שישאר לגבי אשר הוא לא צריך לעשות הרבה, רק להתפלל... זה מה שטופס... לגבי יוסי מיותר לציין שהוא מיוחד... לגבי כל הרביעיה ע.א.צ.ש. נראה לי שלא יבחרו הפעם ואיתי הציל עצמו בגלל ונסה ומי שנשארה זה רנין או שי את לאון הפיקולו ישאירו לסוף...(הוא ליצן שמבדר אותם שהם עצובים) ורנין לפי דעתי היא כבר כמעט בחוץ היא הפסיקה להיות מעניינת כל הזמן מקטרת

קאראט

New member
חוץ ממוריאל שאוהבת את שי, מי עוד אוהב אותו?

כזה דוחה בעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

S SRV

New member
מי אמר שמוריאל אוהבת אותו ? ? ?

אולי היא בכלל אוהבת את הכסף שלו...

איתי בל

New member
איזה שטויות

מה הוא צריך לזיין שם מישהי כדי לזכות במיליון? כמו שערן וקרן זכו? כמו שממש הולכים זלכות איתי וונסה? ריאליטי זה כמו סרט איימה מי שמזדיין אוכל אותה שישממור את השבלולים שלו במכנסיים שיצא גבר ולא יבגוד בחברה שלו ויהיה בסדר גם אם לא יזכה

למעלה