עידכונים מהוילה - יום 41, 11.10

יNOT

New member
לטובת אלו שבמקה ייקראו את הפוסט שלך

שבלול זה לא מה שאתה חושב שזה, אם לקחת את הציטוט מוונסה אתה מפרש אותו לא נכון בעליל. וזה היה ככה גם בפורום משום מה.
וונסה כשהשתמשה במילה "שבלול" התכוונה למשהו אחר לגמרי

24 שעות 1

New member
ההפקה שומרת על שי - מכור מכור בודאות

1. לא מצלמת אותו יותר שהוא מבשל את ההדחות. 2. מעבירה את הפוקס ממנו- אתמול כשכולם היו במטבח הוא ורנין היו בחצר יותר משעה לבד ולא הראו אותם. 3. לא גילתה להם שהוא נכשל במשימה שקיבל - אבל לנו הצופים האמיתיים - נמאס ממנו ומהפקה ולכן שיחפשו אותנו באס אמ. אס.

איתי בל

New member
שטויות

הוא לא מבשל הדחות וכשהוא כן מדבר על קבוצות ועניינים פתחו על זה פה המון דיונים ושידרו את זה אתמול ונסה ואיתי עוד שניה מזדיינים ואם היו מעבירים את זה לשיחה עם רנין היו מתבכיינים פה כל הסוטים והם לא בישלו הדחות רנין כולה חששה שהיא הולכת להיות הגריל והוא אמר לה שהוא חושב שהוא יהיה או שתהיה הפתעה הפעם ובאמת לא ברור מה קרה עם משימת הבשר אבל גם אם נכשל אז מה בושה ממש ההפקה לא שומרת על שי הקהל שומר על שי תמודדו עם זה

droriko

New member
גם ונסה היא קול בטוח

ויש את ליאון שגם אם "ישלים" עם שי עדיין יצביע לו לדעתי וגם עם שיפרה שי נכנס לכסאח שמעתי פה, אבל לא יודע מה יצא בסוף וצבר בגדר תעלומה , הוא עוד לא יודע למי להאמין בקשר לסיפור של הההתססה של שי כלפיו . ועוד תוסיף לזה את ההתרחקות בין צבר לשיפרה הקנאית בקיצור הממלכה של שי מתחילה להתפרק לו (בשלב יחסית מהר של המשחק הייתי אומר)

droriko

New member
ויש כמובן את איתי שמהיום הראשון מאויים על ידו

ואני בטוח שהוא מאד רוצה ששי יעוף , אבל אין לי משוג אם הוא יצביע לו כבר הערב.

איתי בל

New member
לא חושב שמתפרק לו

להפך הממלכה שלו מצוינת כרגע פעם עוד היו לו ריבים עם יוסי נעמה וכדומה עכשיו כל מי שרב איתו או שהלך או שהסתדרו הוא לא רב לא עם עינב ולא עם יוסי אשר חולה עליו לאון מאוד אוהב אותו הוא לא יעשה שום דבר נגדו רנין חיילת שלו איתי וונסה הם קולות צפים אי אפשר לדעת לגביהם צבר... יתכן והוא מתכנן משהו צבר יכול להפתיע מעבר לכך דווקא בגלל שהממלכה שלו בסדר גמור הוא עלול למצוא את עצמו על הגריל לא כי משהו לא בסדר יוסי לא טיפש יכול לחשוב שהוא מאיים צבר אולי יפתיע עינב אולי תחשוב כמו אבא שלה איתי גם אולי ירגיש מאויים... אם יצביעו לו זה דווקא בגלל שיש לו אחלה ממלכה

droriko

New member
אם תשים לב בהדחות

משבוע לשבוע יש יותר הדחות על בסיס אסטרטגי מאשר על בסיס אישי אשר יכול למות על שי ולראות בו איש שיחה לעניין(שזה לא דבר של מה בכך אני מסכים) אבל עצם זה שהוא רומז לצבר ששי מתסיס אנשים זה אומר שהוא רואה בו כמסוכן , ואני לא מצליח לחשוב על עוד מישהו חוץ משיפרה שאשר רואה בו מסוכן לו.

איתי בל

New member
נכון

וזה מה ששי אמר שהוא חושב שהשבוע תהיה הפתעה עד עכשיו לאון שי רנין ואיתי לא עלו להדחה פעם אחת אז הוא חושב שעכשיו מסיבות אסטרגיות בלבד אחד מהם יעלה וחושש לגביו זה כמו נגיד ג'ני ג'ני היא למל"מ לא מועילה לא מפריעה... היא מעולם לא הייתה בהדחה כי מעולם לא הפריעה לאף אחד מצד אחד זה טוב כי לא מעלים אותך להדחה מצד שני הצופים לא מתעניינים בך שי הוא חבר של כולם ואף מנהיג אותם אז מצד אחד זה טוב כי אתה מאוד חזק ומאוד אהוב מצד שני...אתה יודע מה אומרים ככל שהם יותר גדולים הם נופלים חזק יותר יוסי למשל עשה הרבה אקשן ובלאגן מצד אחד הצופים מתים עליו ואוהבים את זה... מצד שני הוא כל פעם על הגריל הכל לטוב ולרע

droriko

New member
העלתי על זה פוסט אתמול

"כישורים חברתיים בוילה-האם זה טוב?" אני משער שנתקלת בו , הוא מדבר על אותו הנושא ואני מסכים איתך

24 שעות 1

New member
דחוף דחוף מי היה ער בשעות הקטנות של הלילה !!

איתי סיפר עכשיו לשיפרה שרנין ואני לא יודעת מי מהבנים ישבו כל הלילה לבד בחצר$$$ מי ישב עם רנין ..בחצר ובנה את ההצבעה להיום.. תענו דחוף השארה שי שבלחץ או צבר שהיא ושי מודאגים מאוד ממנו והיא נשלחה כנראה לשוחח איתו תענו דחוף

למעלה