עידכונים מהוילה - יום 41, 11.10

הוא אמר שצבר ורנין היו ערים

צבר ביקש שיעירו אותו בבוקר שיפרה ניגשה להעיר אותו והוא לא התעורר אז איתי שאל את שיפרה, למה היא הלכה להעיר את צבר, ושיפרה ענתה - כי צבר ביקש אתמול להתעורר בבוקר כדי להספיק לשמש אז איתי ענה- הוא לא יקום מוקדם, כי הוא (צבר) ישב אתמול בלילה עם רנין עד מאוחר.

shlomitgueta

New member
שמתם לב איך איתי אמר לשפרה

שצבר היה ער רוב הלילה עם רנין? הוא ניסה לגרום לה לקנא.. משהו בטון שלו חיפש את המבט אצל שפרה אבל זו לא התרגשה כלל

24 שעות 1

New member
כרגע מסתמן שי רנין וצבר יחד תכננו הדחה

גם ליאון וגם איתי סיפרו ששי ורנין וצבר ישבו יחד עד מאוחר שכולם להלכו לישון רק שליאון לא מבין מה זה אומר

24 שעות 1

New member
דחוף דחוף מי היה ער בשעות הקטנות של הלילה !!

איתי סיפר עכשיו לשיפרה שרנין ואני לא יודעת מי מהבנים ישבו כל הלילה לבד בחצר$$$ מי ישב עם רנין ..בחצר ובנה את ההצבעה להיום.. תענו דחוף השארה שי שבלחץ או צבר שהיא ושי מודאגים מאוד ממנו והיא נשלחה כנראה לשוחח איתו תענו דחוף

אשר ועינב יצביעו שיפרה וצבר

זה שקוף ואשר כבר אמר את זה בשבוע שעבר, הם יעלו אותם שוב ושוב על הגריל עד שהם ישרפו.

קאראט

New member
הלואי ולעינה ואשר תהיה התושיה להדיח

את שפרה וצבר. אני מסופקת. אשר סלחן. הוא ויתר לצבר. לא נראה לי שיצביע נגדו. אם אשר לא יצביע נגד צבר, זו תהיה הטעות הגדולה של אשר במשחק הזה.

זה יותר כמו משחק כלפי חוץ נראה לי

הפעם הם לא תיאמו עמדות ויש לי הרגשה שהכל כלפי חוץ ובסוף הם יצביעו נגדם שוב כאילו בצורה מתואמת.

אני לא חושבת שהפעם אשר יצביע לצבר

אשר לא יודע שצבר לא באמת סלח לו, הוא חושב שהם חברים טובים עכשיו (הוא לא יודע שצבר עוד מדבר עם רנין על מה שעשו לו, ושהוא הלך לדבר עד הבוקר עם איתי ושי על זה) אשר לא יצביע לו שוב. אני רק מקווה שאיכשהו תהיה הסכמה בן עינב, אשר ובובליל האב להצביע הפעם נגד שי. השאלה איך יסמנו אחד לשני, בלי לפחד להיות מועמדים להדחה שוב.

shlomitgueta

New member
אני לא חושבת שצבר לא סלח לאשר נהפוכו

הוא סלח, פשוט הוא מנסה לגלות את פרצופם האמיתי של איתי ושי.

../images/Emo37.gif../images/Emo27.gifכיוון הרוח . ( פרשנות שלי ) .

כפי שזה נראה כרגע שי הבין והפנים את הדברים הבאים : 1 . המתמודדים הכי מסוכנים ( חזקים ) כרגע בוילה הם הקליקה של עינב , אשר ויוסי . הם זוכים לאהדת הציבור ( אהדה מוכחת )ומאוד מגובשים בינם לבין עצמם . 2 . אם רוצים להעיף מישהו מהקליקה הזו אז צריכים להתרחש שני דברים במקביל . הדבר הראשון הוא שכל חברי הקליקה ( אשר , עינב ויוסי ) יעמדו להדחה זה מול זה . הדבר השני הוא שלא יעמוד מולם בהדחה אף מתמודד אחר . כרגע זאת הדרך היחידה להדיח אחד מהם ( יש אופציה חלופית אבל היא פחות רצויה מכיוונו של שי במחשבה קדימה על המשחק ויש בה גם סיכון יותר גדול . אני מפרט אותה תחת הכותרת " אופציה ב " בהמשך הרשומה הזו ). שי הפנים עוד דבר מאוד חשוב . שעון החול אוזל וככל שיהיו פחות מתמודדים בוילה יהיה יותר קשה לבצע את התוכנית בשל הכוח היחסי באחוזים של הקליקה הזו . כבר עכשיו זאת בעיה כי אם יוסי , עינב ואשר נוקבים בשם אחד להדחה אז הוא כמעט בטוח מועמד להדחה . וגם אם כל השאר ינסו להדיח את השלישיה הזו אז יתכן שיצטרף עוד מתמודד להדחה יחד עם השלישיה ובעקבות תמיכת הציבור יודח דווקא המתמודד הנוסף מה שיחליש עוד יותר את כל שאר המתמודדים ביחס לקליקה . מבחינתו של שי זה הזמן לפעול ולנסות להפיח רוח חיים בתוכנית האסטרטגית הזו . על מנת שהיא תתקיים ( והסיכויים קלושים והוא יודע את זה מראש , רק שאין לו ממש ברירה אחרת ) הוא חייב לעשות 2 דברים : 1 . לגבש את כל שאר המתמודדים סביבו או סביב התוכנית האסטרטגית ( וזה כמובן מבלי לשוחח על אסטרטגיות בצורה ברורה , מכשול בפניי עצמו ) . ולהעביר להם את רוח הדברים . 2 . להתסיס כמה שיותר כנגד הקליקה של עינב , אשר ויוסי מצד אחד ולפשר בין כל שאר הסיכסוכים בוילה מצד שני . צעד נוסף שהוא יכול לנסות לבצע מתבסס על פיזור ההצבעות של כל אחד מחברי הקליקה ולגרום לכל אחד מהם להתביית על 2 מתמודדים אחרים במעמד ההדחה . הצעד הזה לא כלכך סביר שיתרחש בשל הגיבוש שמתקיים בין אשר לעינב ויוסי . ולכן קשה לי להאמין ששי ינסה לבצע אותו ( מה גם שזה חושף את פרצופו בפניי חברי הקליקה עצמם כאחד לא אמין ומסוכן ) . דרך הפעולה : לשלוח מסרים לכל המתמודדים בנוגע לאסטרטגיה ( תוך הקפדה שלא לעבור על כללי המשחק ) ובמקביל לפשר בין סיכסוכים קיימים בוילה ( לדוגמא בין רנין לבין ונסה ואיתי ) . להבהיר לצבר ושפרה שלמרות מה שקרה הם צריכים להצביע כנגד אשר ועינב ( או לפחות כלפיי אחד מהם וכנגד יוסי ) כי אחרת אין להם ממש צ'אנס מבחינה אסטרטגית . כמו כן עליו לנסות למשוך לכיוונו כמה שיותר אנשים ( לאון ) ולנסות להשפיע עליו להצביע כנגד אשר ויוסי ( מתוך ההנחה שכנגד עינב לאון לא יצביע ) . על שי לדאוג שהוא עצמו ורנין יצביעו כנגד אשר ועינב ואז לחפש עוד 2 מתמודדים לפחות שיצביעו כנגדם ( או לפחות כנגד עינב ) . בקיצור : הוא צריך לגרום לכך שכל אחד מחברי הקליקה יקבל לפחות 4 הדחות מחברי הוילה וששאר ההדחות של חברי הוילה יהיו כמה שיותר מפוזרות ולא ממוקדות כנגד מתמודד נוסף . אם התוכנית תעלה יפה אז המועמדים שיעלו להדחה יהיו כל השלושה : אשר , עינב ויוסי ולא יהיו מועמדים נוספים להדחה פרט להם . כך הוא למעשה ייכפה על הציבור ועל התוכנית להדיח את אחד המתמודדים הפופולאריים ( להערכתו ) ויצור סדק בקליקה החזקה כרגע בבית . אם זה יעבוד לשי אז הוא יהפוך את הקליקה הזו לשבירה אך לא יחסל אותה . כי להעמיד שלושה להדחה ( ורק אותם ) מתוך קליקה מסויימת זה עוד קל יחסית מאשר להתמודד מול 2 מתמודדים פופולאריים . תוכנית ב : לגרום לסיטואציה בה הקליקה תעמוד להדחה ( אשר , יוסי ועינב ) מול מתמודד נוסף שנתפס בעיניי שי כמאוד פופולארי בעיני הציבור . קרי לאון או אולי אפילו רנין ואז לקוות שהם אכן יותר פופולאריים מאחד מחברי הקליקה . הערות והבהרות : * שי לא יודע על כוונת ההפקה להוסיף מתמודדים חדשים . ** שי לא יודע עד כמה שאר המתמודדים ( פרט ליוסי ועינב ) פופולאריים בקרב הציבור . ולכן מתבסס על הערכות ( הוא לא יודע שלאון פופולארי הוא רק יכול להעריך את זה , אז לשים את לאון בהדחות מול השלושה זה סוג של הימור מאוד גדול מבחינתו של שי כי אז יתכן שהוא מקריב חייל למען אסטרטגיה שלא תוכיח את עצמה ועוד יותר מכך בנוגע לרנין ) . *** אם התוכנית של שי אכן תעבוד ( והסיכויים הם מאוד קלושים בשל חוסר הגיבוש בוילה ) אז או שאשר , עינב ויוסי יעמדו לבד להדחה ביום א או שיצטרף אליהם עוד מועמד פופולארי מה שיכריח את הקהל להדיח את אחד המתחרים ששי רואה בהם כאיום מבחינת הפופולאריות בקרב הציבור . לאסטרטגיה הזו יכולה להיות תוצאה אחת מתוך 3 תוצאות אפשריות : 1 . שי יצליח ואז יודח אחד מחברי הקליקה . 2 . הצלחה מאוד חלקית ואז יודח המתמודד שהתווסף לשלושה ששי מנסה להעמיד להדחה ( אשר , עינב ויוסי ) ואז שי מאבד או את רנין או את לאון או את צבר ( אם יחליט להקריב את צבר בתוך אופציה ב של התוכנית שלו ) . הוא יחליט כנגד צבר ( שנתפס בעיניו גם כמתמודד שמאיים עליו ) רק אם הוא יגלה לקראת יום א שהתוכנית שלו מצליחה חלקית ( או נוטה להיכשל ) ויש היענות של חלק מדיירי הוילה להעמיד להדחה את השלישיה אבל לא רק אותם ( ושיש מספיק קולות כנגד צבר ). ואז שי יעדיף פשוט לנסות ולהדיח איום מהסוג של צבר ( על ידי כך שהוא ישים את צבר להדחה כמתמודד מול שלישיה חזקה ) . האופציה של צבר היא כרגע הכי פחות מועדפת על שי כי שי יודע שצבר הוא גם אסטרטג ויכול לעזור לשי בהמשך הדרך ( מה גם שהפופולאריות של צבר בקרב הציבור לא נקבעה עדיין ולא ידועה ) . מה גם שההשפעה של צבר היא על דיירי הוילה שעליהם לשי יש הכי פחות השפעה ( יכול להוות גם יתרון במקרה שבו שי וצבר רואים עין בעין ) . לגבי ונסה , איתי ושפרה . שי לא רואה בהם איום שיש לטפל בו ממש עכשיו . ולגבי רנין ולאון הוא רואה בהם כאנשים שנתונים להשפעתו ( במקרה של לאון זה יתקיים ביתר שאת אם וכאשר עינב ושפרה יודחו ). העניין הוא ששי חושב ( להערכתי ) שאם יתווסף מועמד נוסף להדחה פרט ליוסי , עינב ואשר אז מירב הסיכויים שהמתמודד הנוסף יודח ועל ידי כך בעצם השלישיה הזו תתחזק עוד יותר . 3 . האסטרטגיה יכולה להיכשל ולהתפוצץ לשי בפנים ואז הוא ויתכן שגם רנין יועמדו להדחה . היות שבגלל " שיחות השלום " בין מחנה שומרי המסורת לבין צבר ושפרה ( סיכסוך שהוא בחש בו וליבה את הלהבות ללא הרף ) הוא ראה את עצמו גם כך כמועמד להדחה על ידי דיירי הוילה ביום א ( הוא יודע היטב שהמרצע יצא מהשק בשיחה של צבר ואשר ) . אז הוא מנסה את האסטרטגיה הנוכחית משום שגם אם היא תיכשל אז יקרה ( לפי הערכתו ) מה שהיה קורה בלאו הכי . קיימת כמובן גם האופציה ששי יחזור בו לחלוטין מהאסטרטגיה הזו אם הוא יחוש שהוא לא מקבל את הפידבקים המתאימים משאר המתמודדים . ואז הוא ינסה לחוש שוב את השטח ויקבע את המועמדים שלו להדחה על פי אסטרטגיה אחרת . הרעיון הוא ששי הבין שההדחות זה מבחן פופולאריות יחסי ולפי העיקרון הזה הוא מנסה להדיח את אלה שמאיימים עליו הכי הרבה . המוטו : בשלבים האלה זה כמעט לא משנה מי המועמד להדחה אלא מול מי אותו המועמד להדחה מתמודד באותו השבוע . הוא כבר הבין שהוא לא יצליח להדיח את יוסי ( בשלב זה או בכלל ) אבל הוא ישתמש בו כמנוף להדחת מתמודדים אחרים אם הוא יעמיד אותם להדחה מול יוסי . וזה נכון בעיקר לגבי מתמודדים שלפי הערכתו של שי יותר פופולאריים ממנו ( שי ) בקרב הציבור ולא נתונים כרגע להשפעתו ( של שי ) אך פחות פופולאריים מיוסי ועינב .

קאראט

New member
איתך לגמרי עם הספקולציה שלך - אהבתי../images/Emo45.gif

לשי יש יתרון הפעם על השלישיה עינב/יוסי/אשר מן הסיבה שאשר/עינב - נדמה להם שצבר סלח להם ונראה לי שלא יצביעו נגד צבר. אך צבר מתוך נקמה על אשר, יצביע נגד אשר. זו תהיה הטעות הראשונה של אשר ועינב ואז לאט לאט יודחו מהבית. שי כמובן יהנה מן ההפקר וכוחו יגבר בין דיירי הבית. אם שני אלה לא יצביעו נגד צבר, יהיה להם הכוח להמשיך עוד כמה תכניות. ואז ייתכן מאד ששי הוא זה שיאכל אותה בקרוב מאד.

מסקנה!!

העם שונא את שי מוראל החברה שלו קוראת פה וגילתה את פרצופו האמיתי. ועומדת גם להדיח אותו. עדיף לו לפרוש עכשיו, בטוח הוא לא יזכה

למעלה