עידכונים מהוילה - יום 41, 11.10

insane sanity

New member
התכוונתי..

אני לא רוצה לנתח אותו, כי אני לא מכירה אותו. אבל, לפי ההתנהגות שלו.. אובר השואו, חיפוש אחר תשומת הלב, ההתחנחנות לכולם.. הרצון שכולם יאהבו אותו, שפת הגוף שלו, העניין שהוא אומר סתם לאחר שאומר משהו כביכול רציני/מעליב.. ועוד כל מיני מאפיינים למיניהם. לי זה מראה שיש לו חוסר בטחון, לא מודע עדיין ליכולות שלו, למי שהוא. מנסה להמיר את זה לפן הבידורי והליצני. יחד עם זה, זה לא משפיע על הסימפטיה שלי אליו. בגלל שהוא כריזמטי ואנושי..

sweetdreams

New member
אהה אוקיי..

טוב, אז זה פשוט הגדרות שונות, אני לא הייתי קוראת לזה לא סגור על עצמו. אני מאוד אוהבת את האישיות המוחצנת שלו, ואת השמחה התמידית שלו. זה אולי יכול להטעות ולגרום לאנשים לחשוב שזה כל מה שהוא ושאין שומדבר מתחת, אבל בתכלס זה לא נכון. כבר ראינו את ליאון בשיחות רציניות ויותר עמוקות (שבהן הוא לא אמר את המילה סתם כל הזמן
), וראינו אותו מביע דעות רציניות, ומתייחס למצבים בצורה בוגרת. אני חושבת שכל הצחוקים שלו זו גם הדרך שלו להחליק מצבים לא נעימים, אבל ראשית כל הוא לא תמיד כזה, ודבר שני מבחינת המשחק הוא צודק באלף אחוז, כי אין סיבה שימשוך יותר מדי אש סביבו.

insane sanity

New member
כן..

הוא לא תמיד כזה. אבל מעטות הפעמים שהוא לא כזה. (או לפחות לא מראים אותו מספיק כלא כזה) למשל מאוד אהבתי את תגובותיו לאשר ששאל אותו על זיהוי נטייה מינית. הוא לא צריך למשוך אש. לדעתי הוא משחק טוב (לבינתיים). מה שכתבתי, כתבתי בלי קשר לתוכנית.

אני לא מדברת על הקטע החמודי שלו

אני לעומת הרבה אוהבת עדיין...שהוא שר, רוקד, מצחיק וכו'. לעומת אחרים שזה כבר נמאס להם. אני מתבאסת ממנו שהוא מראה את עצמו חלשלוש...במיוחד הקטע שלו עם שי. שהוא רק נהנה לראות אותו כמו סמרטוט לפניו. וכואב לי עליו!!!

sweetdreams

New member
אני לא רואה את זה ככה..

זה ברור שהוא ירגיש לא נעים אחרי הקטע שהיה לו עם שי, במיוחד כשזה היה די באשמתו, והוא מבין שהוא הגזים, ולכן הוא מנסה להתקרב אליו עכשיו. כמו שאשר ניסה להתקרב אל צבר כשצבר כעס עליו. זה דווקא מוציא אותו טוב, ולא סמרטוטי. למה, אם בנאדם מביע חרטה על משהו שהוא עשה, או מנסה לפייס מישהו אחר שכועס עליו, אז הוא סמרטוט??

לא...

אבל יש לי בעיה ששי מנסה לעשות את לאון סמרטוט. הוא יכול...כמו עם כל אחד משם - לקחת אותו לשיחה, ולשים לו גבולות. ולא לתת ללאון להתבשל בדייסה שלו....ולתת לו להמשיך לרדוף אחריו. תאמיני לי שלצבר הוא לא היה מתנהג ככה.

sweetdreams

New member
ראינו שגם צבר לא נתן לאשר לדבר בהתחלה.

אבל אני מסכימה איתך לגמרי שכדאי מאוד ששי ידבר איתו מהר, ולא ימשיך עם הפוזות של הבחור העצבני, כי הוא יכול באמת לסגור את זה תוך שנייה ועוד לצאת גבר מכל הסיפור, אבל בנתיים איך שהוא מתנהל זה עושה לו רק רע.

sweetdreams

New member
ליאון די אשם במצב בעצמו..

לא סתם הוא מנסה להתקרב אל שי, זה בגלל שהוא יודע שהוא הגזים, ולא נעים לו ממנו. זה כמו שאשר ניסה כל הזמן להגיע אל צבר כשהוא כעס עליו (בלי להכנס למי צודק במקרה שלהם). וליאון לא כזה חסר עמוד שדרה, לדעתי הוא יודע טוב מאוד מה הוא עושה ואיך להתמודד עם מצבים.

לאון לא לומד מהטעות שלו השבוע עם שי

והוא ממשיך להתגרות בו. אבל לדעתי שי בכוונה מגיע לסיטואציה הזו - הוא נהנה לראות את לאון כמו סמרטוט לפניו.

sweetdreams

New member
שי הוא זה שמרוויח מכל הקשר הזה עם ליאון

והוא עוד היה טיפש מספיק לפוצץ את זה ככה, למרות שהוא צודק וליאון הגזים. אבל לטובתו שהוא יתפייס עם ליאון מהר, כי תכלס ליאון עושה לו הרבה טוב מבחינת איך שרואים אותו בבית. שי עם ליאון הוא לא שי שרואים עם שאר דיירי הבית, שאיתם הוא מצטייר כטיפוס עקשן ומעצבן.

u r a n i a

New member
../images/Emo12.gif"לשי נמאס להיות תולי חתלתולי...

הוא מרגיש שכוח ההרתעה שלו נעלם"...
כך ב"טאגליינס" באתר קשת. אני לא מעודכנת - אפשר לקבל פרשנות ? איך הגענו לדבר על "כוח הרתעה"?...

Jolleen

New member
האמת היא שעכשיו בירושלים, קפוא בערב ובלילה

והיות והם נמצאים ליד ירושלים... אני מניחה שקר לה

למעלה