עידכונים מהוילה - יום 41, 11.10

clearer

New member
חשבתי שדווקא בגלל השגיאות -

זה אולי אותנטי. כאילו שמישהו שלא מכיר את הדמויות טוב - כתב את השמות (מישהו מחברה סלולרית וכו')... אם זה היה פברוק הוא היה משתדל לא לטעות. מין הפוך על הפוך שכזה. אבל כנראה זה מפוברק באמת...

נועם7

New member
שפרה חופשי עושה לשון הרע כנגד יוסי עכשיו....

כלבתא. אלק טענה שבאה עם לב פתוח וידיים פתוחות, ואמא שלה אמרה לה להיזהר מלשון הרע... אוי יפת הנפש הצדקנית....

../images/Emo45.gif

גם אני לא הבנתי מה יוסי קשור... "מעניין למה כולם לא מתנפלים עליו.."? מה יוסי קשור לדת לא הבנתי
אני מחכה שאיתי יצא ויראה ששפרה קראה לא "מציק"

mui mui

New member
נא לא לסלף מצבים אתם לא היחידים

שצופים בשעה הזו חחח מה שקרה זה שיוסי הלך מסביב לבריכה.. כדי להזרים את הדם בגוף.. איתי העיר לו שיש הליכון. יוסי אמר שיש דברים שהוא לא מוכן לעשות בשבת.. שהמוח שלו לא מוכן לקבל, לעומת זאת יש דברים שהוא כן עושה בשבת כמו לעשן.. ואמר שאם ההליכון היה מכונית אז הוא היה נוסע.. הוא הוסיף שיש דברים שהוא עושה ויש שלא והוא אמר את המשפט "איש באמונתו יחייה" שפרה אמרה "הלוואי וזה היה נכון" איתי ענה: "נכון" בגדול על מה ששפרה אמרה לאחר מכאן הכוונה הייתה מכל האנשים בבית שחיים את חייהם על פי אמונתם או האידיאולוגיה שלהם עליה התנפלו.. הנה גם איתי עכשיו אכל בשבת.. הנה יוסי מעשן בשבת וגם נוסע בשבת על פי דבריו.. וכן הלאה.. אבל נתפסו עליה.. בואו לא נציג את יוסי כתמים.. הוא יורד עליה חופשי שלא בפניה.. והיא בטוח קיבלה אינפורמציה כזו או אחרת (כומ סבתא יכנה.. למי שלא יודע סריגה באופנה כבר שנתיים.. יש כבר שנתיים חוברות בעברית שנמכרות בדוכני סטימצקי למיניהן.. מי שמתעסק באומנות -קראפט.. מכיר ויודע.. גם סריגה בחרוזים וכו וכו) אז בואו לא נגן עליו..

נועם7

New member
בוא קצת נדייק: שפרה טוענת שהדבר העיקרי במשחק

הוא כלכלת בית, לבשל ולנקות (טענה שהוא לא מנקה את החרא שלו בשירותים) - (מה שלא נכון כי הוא מדיח כלים כל בוקר). כמו כן טוענת ה"צדיקה" שהוא מעיר לכולם ולא עושה כלום. זה בהחלט לשון הרע אפשר להגיד גם שבחלק מהאמירות היא לא דברה אמת. איתי לא כל כך הסכים איתה (בדרכו שלו).

מה שאני לא מבינה זה,

איך אף אחד לא מעיר לרנין ושי שלא עושים כלום בבית. מעולם לא ראיתי את רנין עושה כלים, וגם שי עשה רק פעם אחת, שהיו רק 3 אנשים שאכלו. איך זה לא מפריע לאף אחד.

אף אחד לא מדבר על זה,

אני בטוחה שאם זה היא היתה עושה ומישהו אחר לא היה עושה, היא כבר מזמן היתה מדברת על זה. אוף, אני מרגישה קצת מועקה מהתוכנית, בלוגיקה שלי, מי שצריך להתקדם בתוכנית, זה האדם הכי ישר, הכי אמין, הכי תורם, הכי טוב ובגלל שיש אנשים עם קומבינות, ולא ישרים ולא הוגנים, הם יתקדמו עח אחרים. טוב, לא ממש מועקה, אבל זה סתם לא הוגן

הוצאת לי את המילים מהמקלדת../images/Emo6.gif

בדיוק מה שאני חושבת
רק שקשה - שיזכה זה שהכי ישר וכו' כי עדיין גם הכי ישר הוא לא ממש ישר...אבל עדיין אני רוצה שמי שמגיע לו יזכה. לא אלה שמחממים וזורקים אש - ובסוף יוצאים נקיים. ולא אלה שיושבים רגל על רגל - בזמן שהשניים עובדים ועוזרים.

insane sanity

New member
היי.. חבל על המועקה שלך. זו תוכנית בידור.

בכל אופן, אני מקווה יחד איתך :)

daphne86

New member
שפרה אמרה את זה לאיתי בפנים

באיזה הזדמנות שהברא ופלא שפרה הייתה שוב במטבח איתי והיא דיברו, והוא אמר לה שהוא לא קלט אותה בהתחלה ועכשי אחרי שהם דיברו הוא מבין שהיא הכי דומה לו.. ושפרה אמרה לו שגם היא בהתחלה כלל לא הבינה אותה שהיא חשבה שהוא מציק.

יופי, מועדון המעריצים של יוסי../images/Emo108.gif

כל מי שמעיזה להגיד איזה משהו קטן על יוסי היא "כלבתא"? חוץ מזה שהיא רק אמרה שנטפלו אליה בזמן שיש עוד אנשים, והיא צודקת תפסיקו להיות כל כך פנאטיים לגבי יוסי "המלך", שזה ברור שהוא לא צדיק כמו שהוא עושה את עצמו...

נועם7

New member
זה משנאת המן יותר מאהבת מרדכי.

אני לא מהאוהדים של שפרה (ולכן התיאוריה שלך לא רלוונטית כלפיי).

למעלה