עידכונים מהוילה - יום 41, 11.10

24 שעות 1

New member
מי ראה עם מי רנין ישבה בשעות הקטנות של הלילה!

איתי סיפר לשפרה שרנין לקחה את.... שי או/ צבר לא הבנתי מי בשעות המאוד קטנות של הלילה לחצר וישבו שם הרבה זמן.... השערה שלי שזה צבר בשליחותו של שי על מנת לשמור על שי ולסגור על שם להדחה.... הבנתי שאת זה ההפקה לא צילמה.. מי שראה שיכתוב דחוף בפורום חשובמאוד לדעת להדחה היום...

הרשימה ממש לא נראת הגיונית

לא הגיוני שסמסו לשי יותר מאשר לעינב!! הרי שי אם אני זוכרת נכון עמד להדחה פעם אחת!! וזה היה כשכולם עמדו להדחה ועינב ויוסי עמדו להדחה כל שבוע מאז נכנסו לוילה! לא הגיוני שממועמדות אחת להדחה כל עם ישראל יסמס לו חארטה! אלה אם כן יש איזה משגנ'ע שישב בבית באותו יום וסימס כמו מטורף

ShukyD

New member
אין שום שגיאות, זה פונט של מכונת כתיבה

או משו כזה, בקטן זה נראה בסדר גמור... מה שכן רואים את החלק המודבק למטה של הרשות השניה וזה מזוייף

קמבילי

New member
../images/Emo6.gif קשקושציה משעשעת מאד

בשעת רצון זו של בוקר שבת זיווני אמרתי לעצמי: נראה מה ביקורת כותב, אולי הוא השתפר? למה לקבוע דעה מראש ולהתעלם ממנו? מדוע לא לתת לו צ'אנס? ואכן יש קפיצת מדרגה! שלחתי מייל למכון לאסטרטולוגיה וחנטרושולוגיה בינלאומית בהאג שיעמדו כבר מוכנים עם הפרס, כי קשקושציה ארכנית ומשעשעת שכזאת באמת מזמן לא קראתי נראה מה אמרת: א. כדי לפרק את השלישיה שי צריך לדאוג ששבעת הנותרים יצביעו כולם לשניים מבין השלישיה, ולא זו בלבד אלא שכל אדם בתוך השלישיה יצביע לזוג אחר. כאילו דא! איך לא חשבנו על זה. ב. סעיף א' הוא דבר של מה בכך, אסטרטגיה פשוטה וקלה ובת ביצוע ללא ספק (כאילו דא פעמיים) ג. ה"אסטרטגיה" מלאה חורים ושגיאות, למשל: אם כל שבעת האחרים מצביעים לשלישיה עשוי להיווצר תיקו בתוך השלישיה, למשל: 6 קולות ליוסי, 4 קולות לעינב, 4 קולות לאשר. במצב כזה יוסי במקום ראשון, תיקו במקום שני בין אשר לעינב, ובמקום שלישי שישה אנשים שקיבלו קול אחד, סך הכל תשעה אנשים עולים להדחה. שוד ושבר לשי, שמחה וששון לקהל בבית.

קמבילי , תיקראי שוב .

ואז אם לא תביני אז לא נורא . לא לכולם יש את האפשרות להבין דברים מסויימים . לא כתוב בשום מקום שכל ה-7 חייבים להצביע רק לאשר , עינב ויוסי . אבל שי חייב לדאוג אסטרטגית שלהם יהיו הכי הרבה קולות להדחה . זה נכון שקיימת אפשרות של שיוויון ולכן גם נמצאת אופציה ב' שבה הוא מקריב או את לאון או את רנין או את צבר . אבל בנינו מה את מבינה באסטרטגיות ? את עדיין משוכנעת שאת יכולה להדיח מתמודדים בעצמך לא ?

הבמאי החליט לצנזר את פינת העישון !

מאז שתקעו את היתד הבמאי מחליט לא להראות את פינת העישון, וכשמישהו חולף לידה הוא מקפיד להחליף לזווית הפוכה שלא ניתן יהיה לראות מה שהולך שם בנוסף ל"נפסל לשידור" ששמו בזמן המשימה זה כבר נהיה באמת בולשיט

שי אמר שהוא הולך לדבר עם ליאון ושפרה על הנושא

הוא אמר שהוא גם כועס על שפרה למה הוא כועס עליה? והאם הוא בסוף ניהל איתם את השיחה?

ראיתי

ולכי תדעי....נראה לי שזה לא יאחר להגיע המצב הזה. באמת שלאון חסר עמוד שידרה...אחרי כל מה ששי עושה לו והוא מתחנחן אליו כמו נמושה. ואם מישהו או מישהי אחר/ת היו מתנהגים ככה ללאון - יש היו מחממים אותו עליה/עליו.

insane sanity

New member
נראה לי שלאון לא כזה טיפש..

כמו שעושים ממנו. נראה לי שהוא מודע למצב, אבל בוחר לא להסתכסך יותר מדי.

אני מקווה בשבילו

כי הוא 1 מהפייבוריטים שלי וההתנהגות שלו לאחרונה - ממש לא עושה לי טוב. מקווה שהבועה שהוא נמצא תתפוצץ לו...ושהוא יראה את הדברים אחרת ויפסיק לזרום אם הזרם...ולהיות מה שהוא!!!

insane sanity

New member
למה את חושבת שהוא לא מה שהוא?

אפילו בוריס טען שכזה הוא, חמוד וחייכני, מזמר וחיובי גם בביתו שלו. זה שהוא כזה, זו כבר בעיה אחרת... לא סגור על עצמו. זה כבר סיפור אחר. וזה כבר לא קשור לתוכנית.

sweetdreams

New member
הממ.. אני חייבת לומר שאני לא ממש מבינה..

מאיפה ההנחה הזאת שליאון לא סגור על עצמו? אני רואה שכמה אנשים פה חושבים את זה, ואני חייבת לומר שאני לא מבינה מאיפה זה בא.. אני רואה למה אנשים חושבים שהוא חסר עמוד שדרה (למרות שאני לא חושבת שגם זה נכון), בגלל שהוא לא נכנס לעימותים. אבל בניגוד לדיירים האחרים, אני דווקא חושבת שליאון הוא אחד המתמודדים שיותר ברור לי למה הוא מתנהג כמו שהוא מתנהג, וההתנהגות שלו מאוד הגיונית בעיניי. הוא לא מנסה להסתיר יותר מדי, הוא פשוט מתנהג כמו שהוא באמת. זה באמת מעניין אותי עפ"י מה אתם חושבים שהוא לא סגור על עצמו, כי אני לא רואה את זה..

למעלה