עידכונים מהוילה - יום 42 , 12.10

עוד משהו שהיה לי קשה איתו...

כשלאון שאל את עינב אחרכך במטבח לבד...מה היא ושי דיברו עליו כי הוא ידע וזה היה ברור לו שדיברו עליו.. והם באמת דיברו עליו ועינב כמעט ולא הגנה על לאון...ממש חברה...אז עינב ענתה אחר כך ללאון...לשאלתו שכלום לא קרה ועשתה פרצוף תמים כמו שהיא יודעת...''לא לא דיברנו על כלום..על מה יש לנו לדבר כבר?'' זה פשוט חבורת צבועים חוץ מלאון ומה שהכי מעציב זה שהם מנסים לרסק את הניאוטרלים ולאון הוא הראשון כי הוא הכי חזק...והכל הכל תמיד אבל תמיד כל האמבושים מתחילים משי!!! דוחה דוחה חתיכת ילד שלא התבגר מבחינה רגשית!!!! לאון חייב להיות חזק!!! כי הוא צריך את החוזק הזה לעבור את התכנית!!

כי היא וגם שפרה לעומת אחרים

לא מנסות לחמם את לאון נגד שי - כי הן יודעות כמה הוא אוהב את שי. שי לעומתן היה מחמם אותו יפה מאוד נגדן!!!

shy6

New member
אוי מה שי היה עושה מזה

אם עינב הייתה מדברת ככה אל לאון ליד שי, שי היה עושה מזה מטעמים. תוך דקה לאון היה מקבל דוח מלא ומפורט מהאירוע.

droriko

New member
זה תופעה מעצבנת בפורום

מישהו בא זורק איזה פצצה כמו "וואי וואי מה שי אמר עכשיו לצבר על ליאון" וההוא בינתיים הולך לאונן , ולך תחפש אותו בשביל שיתן הסברים .

omer719

New member
../images/Emo41.gifעידכונים מהוילה - יום 42 , 12.10 ../images/Emo41.gif

כול העידכונים החמים, הדיעות והתמונות לכאן!! אני מזכיר ומחדש 2 דברים מאוד חשובים -
מותר לשרשר לכאן כמה תמונות שאתם רק רוצים, כיוון שהחלטנו שכאשר השירשור הופך להיות מפלצתי נפתח שירשור נוסף לאותו יום כמו עידכוניי בוקר/צהריים/ערב.
דבר נוסף שאנחנו מכניסים ברגעים אלו לחוקי הפורום, שירשורי העידוכנים מהוילה הפכו בידי רבים לדרך לפרסם את האתרים שלהם וזה אסור בחוקי תפוז, פעם אחת פעמיים הבלגנו אבל זה ניהיה קבוע לכן את שירשורים אלו יפתחו רק מנהלי הפורום או האדומים בו שירושרים אחרים יימחקו. תודה, צפייה מהנה, ודיון מקסים שיהיה לכם

שפרה פשוט מרתיחה אותי!

לא יודעת, הקול המצטדק שלה, חייבת להיות צודקת, וזה מתבטא בהכל, בדיבוק שלה, בטון שלה, בתנועות שלה, יוווווווו!$$ פשוט את העצבים מביאה לי, היא משחקת את עצמה יותר מדי חכמולוגית, מביאה לי את הסעיף... בחיי, תגידו לי שזו לא רק אני, כל דבר היא יודעת וחייבת להתנשא מעל כולם.

האמת נכון...היא לא מעוררת הרבה סימפטיה אבל...

הייתי מתה לראות אותה ואת לאון בסצנת סקס לוהטת כמה שזה נשמע מוזר!!!

ShukyD

New member
נכון

כשהיא יושבת במיטה ומדברת היא נותנת מין הרגשה כזאת של "עכשיו זאת שמבינה מדברת, כולכם צריכים להקשיב" ומרוחקת כזאת, לא מבינה שכולם שם באותה רמה וחבל כי היא סקסית בטירוף היא רק צריכה להבין שבשביל להעריך את עצמה מספיק אין צורך להמעיט בערכם של אנשים אחרים.

שאלה .

ולא יכול להיות שזה הכל בראש שלכם ? לא יכול להיות ששפרה לא באמת מתנשאת מעל לאף אחד . אבל אתם משום מה מתרגמים את זה כך ? אולי זה מפריע לכם שהיא בחורה משכילה ? אולי זה מפריע לכם שהיא לא מדברת בצורה ובסגנון העממי יותר ? ואולי זה מפריע לכם שזאת אישה שמדברת בצורה כזו רהוטה ונהירה ? ואם שפרה היתה מתמודד שהוא גבר הייתם מגיבים אותו הדבר ? יכול מאוד להיות שהייתם מגיבים אותו הדבר גם לגבר שמתנהל ומתנהג כמו שפרה . אבל בכל מקרה הבעיה לא נמצאת בשפרה . סיגנון הדיבור שלה הוא רק סיגנון דיבור . וצר לי לבשר לכם שהיא אכן רהוטה ונהירה . ולא היא זו שצריכה להתבייש בתכונות הללו אלא דווקא מי שזה מפריע לו . מי שמתרגם חכמה וכושר ביטוי כהתנשאות . זה מזכיר לי יותר את תקופת בית הספר התיכון שאלה שנחשבו שם " הכי קולים " גם היו חסרי הדעת והפוחזים . חשבתי שלאחר גיל ההתבגרות מתגברים על כל השטויות האינפנטיליות שאופפות אותנו בגיל ההזוי הזה . אז רוצים לבוא לספסל האחורי של האוטובוס ולעשות שטויות ?

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifלכל מילה ומילה. כמו שכתבתי קצת אחריך-

זאת פרשנות אישית. משהו כמו "היופי הוא בעיני המתבונן".

droriko

New member
כושר ביטוח לא מעיד בהכרח החכמה

וחוסר ההפרדה ביניהם זאת הבעיה שלך ושל אלפי המעריצים שלה(לפי הסקרים) שבטוחים בטעות שהיא אינטלקטואלית.

קפרי

New member
כושר ביטוי זה כישרון וחוכמה אינטלקטואלית עו

עובדה שהבן הגדול שלי התגלה כבעל אינטליגנציה מאוד גבוהה די במקרה כשהיה בן שנתיים וארבעה חודשים בלבד, רק מכך שאיש מקצוע עשה לו מבדק עקב כך ששמע אותו מדבר ואחר כך היה במעקב ... אני לא חושבת שמי שלא יודע להתבטא לא יכול להיות חכם כי יש קשיי שפה מסיבות שונות, אולי פגם בריכוז, שמיעה או ליקויים פיזיים וכו' אבל כשמשהו מדבר לעניין וברצף זה כן, המוח עובד טוב, שוטף, זה כולל זיכרון של מילים, קליטה נכונה של שפה ועוד. לגבי שיפרה עם כל הצער על חייה האישיים שגם לי מפריעים דברים מסויימים שעשתה כמו לבעוט לגמרי בדת, להיות עם אישה (אולי כי חלקנו כאן המתנגדים מסורתיים כמוני או שמרנים..)אבל זה דווקא לא קשור כי היא הרגישה שהחיים לא הטיבו עימה ויפה לה אם נגלוש ששרדה... היא כן יצירתית-אני לומדת בשנקר אדריכלות (כן, בגילי המופלג) ויש מרצים מעולים מ"בצלאל" וכולם יודעים שלהתקבל לשם אתה צריך להיות טוב לפחות, אז אם כל זה לא מראה על חוכמה-מה כן.

Lady in red2

New member
אין לי בעיה עם סגנון הדיבור שלה

ההיפך - מעריכה סגנון דיבור רהוט ונקי. פשוט לפעמים יש שיחות שלה עם אנשים בבית שנראה שהיא מתנשאת מהם. אני פחות רואה את התוכנית בזמן האחרון, חוץ מכמה דקות מדי פעם אז אני אתן דוגמה יחסית ישנה: הייתה שיחה של שפרה עם אשר ויוסי על אירועים. אשר אמר שהוא הולך הרבה לאירועים ומוציא על זה לא מעט כסף. שפרה השתתפה איתו בדיון שלם על מה עושים בקשר לאירועים, איפה לחסוך ואיך היא חוסכת כסף. גם יוסי אמר את דעתו בעד אירועים וכו' (לא כ"כ זוכרת). אולי שפרה רצתה לטובתו, אבל אני התרשמתי שהיא חושבת שהיא יודעת יותר טוב מכולם, יותר טוב מאשר ומיוסי, בלי להכנס למי באמת צודק.

למעלה