עידכונים מהוילה - יום 42 , 12.10

רותי

אם יעשו האח הגדול בשועפט, יהיו שם 15 נוצרים, אחד מהם נוצרי אדוק, ואת היהודיה היחידה, האם תאכלי מ"לחם הקודש" יחד איתם? האם תעזרי להם לקשט את עץ האשוח?

לא מצליח להבין את הבגדים של איתי

הוא הולך עם כל מיני מכנסי שרוואל רחבים כאלה למטה מכוערים מאוד וגם כל מיני חולצות דהויות כמו הסווטשירט האפור שדומה לסמרטוט שהעוזרת שלי עושה בו ספונג'ה ביחד עם הקרחת המכוערת שהוא עשה אני חושש שזה יוצר מראה שמזכיר הומלסים. הדבר עשוי למשוך לכיוונו את האש מדיירי הבית, אשר יעמידו אותו להדחה.

Sweet Fantasy

New member
טוב שלא נסחפת

ממש איכפת להם איך הוא מתלבש או נראה. זה שהוא יצור זה דבר אחד, אבל לא ידיחו אותו יכ הוא יצור מכוער

באח הגדול צריך רק טריגר קטן בשביל להגיע לגריל

לכן השילוב של בגדי לוליין מרופטים+שיערות בכתפיים+קרחת מכוערת+העיוות בלסת שגורם לו להראות כמו פופאי = מצב ריאלי להגיע לגריל ואף להישרף

eran8080

New member
אף אחד לא מתייחס לשפרה שהשוויצה?

שכולם מתחילים איתה כל הזמן ובכל מקום, ברחוב, במטוס ופשוט בכל מקום. אף אחד לא ראה את שיחה שלה עם ונסה? שפרה הזאת פשוט מתנשאת. אני מאוד לא רוצה שהיא תזכה. מה גם שהיא אמרה על יוסי שבורות ממש לא מצחיקה אותה (וזה שהיא תמיד מעמידה את עינב ויוסי גם דוחה)

eran8080

New member
אף אחד לא מתייחס לשפרה שהשוויצה?

שכולם מתחילים איתה כל הזמן ובכל מקום, ברחוב, במטוס ופשוט בכל מקום. אף אחד לא ראה את שיחה שלה עם ונסה? שפרה הזאת פשוט מתנשאת. אני מאוד לא רוצה שהיא תזכה. מה גם שהיא אמרה על יוסי שבורות ממש לא מצחיקה אותה (וזה שהיא תמיד מעמידה את עינב ויוסי גם דוחה)

droriko

New member
תכלס צודק

מה גם שאם עינב היתה עושה את זה כל הוילה היתה שונאת אותה על זה , כולל אשר שבעצמו העדיף לשתוך על זה ליד ליאון.

אני עכשיו באתר של האח הגדול....ו...

שי מדבר עם שפרה. שיחת הרכילות הכי חמה של היום. לא יודעת, ברור לי ששי חכם לא קטן- אבל אני אוהבת אותו. הוא גורם לעניינים שם להיות באמת טלנובלה. מה שהכי מעניין אותי, זה איך יתנהלו חייהם כשתיגמר התוכנית. מי מהם יהיה סלב באמת? אם בכלל? ומי מהם ייעלם אחרי שני ראיונות בפנאי-פלוס ושות'... :) יאללה צריך ללכת לישון. מילים מדברות- ברכות בהתאמה אישית www.sharon-barel.com

קפרי

New member
כולם רצים למיליון בלי לעשות חשבון, אף אחד אבל

אף אחד לא באמת נחמד כאן ואולי בשם המשחק מותר (מי שיכול), לכן יש אנשים שיכולים להשתתף בתוכנית ויש שלא...

למעלה