עידכונים מהוילה - יום 42 , 12.10

../images/Emo2.gif ואיי כמה הוא חופר?! זיין לה את השכל!!!

קודם על ליאון אחרי זה על הקבוצה השניה אחרי זה על מה שהולך לקרות.. הוא מדבר ומדבר ושפרה לא מוציאה בקושי מילה

FreshF5

New member
שי הזה מתיששש

אפשר לעשות מיליון מטלות בבית או בחוץ לחזור ועדיין לראות שהוא חופר על אותה נקודה כמו כן אם אני איבדתי אנרגיות מהקשבה לו על אחת כמה וכמה הקורבן שיישב מולו יבורך הדייר שיעמיד אותו במקום

bibaso

New member
שי לא רוצה שיאמינו שהוא הסית נגד צבר

ויש לו הרגשה שאולי עלה על הגריל מטעם הבובלילים ואשר לפחות - שיודעים שהוא לכלך. מה שהוא עושה כרגע בחפירות שלו עם ליאון, צבר ושפרה - זה שאם יעלה על הגריל הם יחשבו שהעלו אותו האויבים (הבובלילים ואשר וגם/ או אנשי הביניים - חסרי הקבוצה) בגלל שנתלו בריב עם ליאון. בכלל הוא דואג לייצר משבר אמון בין החיילים שהצליח לגייס רנין, צבר, שפרה וליאון לבין השאר כדי שלא יאמינו לשום אינפורמציה עליו. ולהשאיר אותם צמודים - בבחינת כל מי שלא איתנו - נגדנו. כרגע נראה שכולם אכלו את זה.

bibaso

New member
אם התכוונת אם אשר הבין ששי שיקר לצבר

כלומר אם אשר מודע לזה ששי יודע שהוא סיפר לצבר שהוא (שי) זה ששכנע אותו שצבר עשה בכוונה - אז התשובה היא לא

אלוהים תשים לי את של על הגריל

בעזרת השם היום שי יהיה על הגריל לא חשוב כמה הוא עשה שיעורי בית זה כבר מאוחר, אנשים לא טיפשים. הבובלילים הצביעו נגדו זה בטוח רק חבל שזה יהיה קצר. והוא לא יוכל להתבשל כמה ימים.

קפרי

New member
אולי המילה "שורף אותו" לא לעניין, אבל אם

משהו המציא עליך דבר כזה שעלול לקלקל את השהות שלך "בבית" ואת יחסיך עם החברה שממתינה בחוץ, זה בהחלט מטריף! אם זה אמיתי-אז אמר, אם זה לא אמיתי ואמרו-זו רכילות מרושעת גם מהצד השני. וגם, שי לא יהיה מופתע הרבה לדעתי אם יעוף מהבית ויראה את החיבה כלפי יוסי משום שהאחת-הוא הבין כבר שיש לו מלאן תומכים כשבימים הרשונים רצו בני הבית שיעוף עם ביתו והייתה חסימה מבחוץ, ושנית-הוא יבין שיש סוגי תומכים לכל אחד ואחד שם...את חייו ימשיך כרגיל בטוח עם או בלי ברירה, צעיר, כריזמטי ואולי עוד דברים שאני לא מכירה מחוץ לבית...

elga06

New member
ב 4 בבוקר קלטתי את שי אומר

ולא יודעת למי שהיו שם ערים בחוץ "אני הזהרתי את יוסי שעוד פעם אחת הוא רומז שיש לי פה עסק עם מישהיא אני שורף אותו" אני מחכה שהוא ייצא מהבית רק כדי לגלות כמה שאוהבים את יוסי בחוץ דוחה

איתי בל

New member
שטויות

קודם כל חבר זה לא בנאדם שהוא מושלם.. גם חבר עושה טעויות ואם חבר שלי עישה טעות אני לא אגיד לו תמשיך כי אני חבר שלו אני אצא עליו ואגיד לו שהוא אידיוט דווקא כי אני אוהב אותו כדי שילמד אז היא לא אמורה להגן על לאון כי לאון באמת התנהג לא לעניין אז מה יש לה להגן עליו מעבר לכך..מה שקרה בין שי ללאון הוא בין שי ללאון ואם היא הייתה מספרת לו על השיחה אז היא יוצאת כלבה כי זו שיחה בין עינב ושי אם שי רוצה להגיד משהו ללאון שהוא יגיד לו ולא דרך עינב

שיר ההשכמה: ../images/Emo185.gif

"מה קורה לי" של כהן ומושון. נראה שהדיירים כבר אדישים לשיר, בטוח הם כבר לא נבהלים כמו בשבועות הראשונים. לאון, כהרגלו, קופץ מהמיטה ומתחיל לפזז.

למעלה