עידכונים מהוילה - יום 42 , 12.10

אלונה56

New member
אז זה מה שונסה עשתה

הלכתי לישון עם החידה, אבל עכשיו הבנתי. כל הכבוד, כשרונית.

Sweet Fantasy

New member
זה לא מה שהיא עשתה

כי היא עשתה משהו מהעצים בחוץ, והחליל הזה הוא חלול (דה) מעצח הבמבוק כנראה של הסוכה, אין מצב שהיא יכלה לרוקן את התוכן של החתיכת עץ שהיא גילפה, יש גבול לכישרון חח.

אלונה56

New member
נכון, אחר כך הבנתי

לפי איתי וונסה עשתה מעין דוקרן. את החליל איתי עשה מבמבוק, וכל הבוקר הוא נאבק איתו כדי שיתחיל סוף סוף להוציא איזו שהיא שריקה.

BeN ShaDe

New member
מחכה לתוכנית היום בערב.

יותר מדי דברים לא הראו לנו בשבוע האחרון בכוונה ואני מרגיש שאני די בבלאגן עם כל מה שקורה בבית ושוב , מזל שיש את התוכנית בערוץ 2 שתעשה לי סדר בכל העניינים בוילה.

יNOT

New member
מה שאני מתכוון זה שלא מראים לך דברים.....

מסויימים כדי שתהיה מבולבל, בגלל שרוצים שתראה את השידור המרכזי (בו הרייטניג חשוב להם יותר ) ולכן זה לא מזל
זה מתוכנן, והכל עשוי על מנת לתמרן אותך לצפות בשידור המרכזי. ועל זה אתה יכול להגיד, שכל ה"נפסל לשידור" , כל הפעמים שאתה לא ממש יודע מה קורה עם שי, לאן ה"רומן" התפתח, וכו... הם בכוונה תחילה של ההפקה המזל היחיד הוא שלא התייאשת מהצורה שמתייחסים אליך כצופה

אתם לא שמים בשינוי של רנין

בשינוי מקצה לקצה מאחת שהייתה בוכה שעושים קידוש בבית - היא עוזרת לבנות סוכה. שי הסביר לה מה לעשות...ושכדאי לה להכנס לעניינים - ויפה שעה אחת קודם. הסידור שלהם הוא הולך, היא באה...כדי לדעת מה כולם מזמרים ששי לא בשטח. אוחחח מצא מין את מינו

sweetdreams

New member
נכון..

פתאום היא נהייתה מעורבת כזאת... תכלס, זה לא עושה לה טוב. נראה לי שגם הדיירים מתחילים פחות להסתדר איתה. אבל מה שכן, אהבתי מה ששי אמר לה אתמול, כשהיא ניסתה להתערב להם ולהגיד להם שמה שהם עושים בסוכה לא בסדר - "אני לא מתערב לך באשוח, אל תתערבי לי בסוכה".

../images/Emo31.gif למה אהבת את זה?

זאת אימרה גזענית ומשפילה. נניח רנין היתה מעיזה להביא מנהג מהדת שלה (משהו שבודאי לא יקרה) ונניח שזה היה להעמיד עץ אשוח ושי היה מעיר לה - זה היה יפה לסתום לו את הפה מסיבת דת?

sweetdreams

New member
אהה.. כי הוא אמר את זה בצחוק, וזה היה מצחיק

הוא לא אמר את זה ברצינות, וגם היא צחקה, אל תדאגי לה. זה לא שהם באמת הפסיקו לערב אותה אח"כ או משהו כזה.. ברור שאם זה היה נאמר בטון אחר אז זה היה די מטריד.. אבל מה לעשות, אי אפשר להכניס להודעות כתובות טון דיבור, אז זה כנראה היה לא מובן

אה, הבנתי ../images/Emo13.gif

באמת היחסים שלהם נהיו מאד חבריים של שי ורנין. ובאמת לא יכולתי להרגיש את טון הדיבור בהודעה שלך.

לא רק זה

היא הרבה יותר חייכנית, הרבה יותר רגועה, ומרגישים שבניגוד לעבר, היא ממש נהנת בווילה עכשיו. אולי זה בזכות שי? לא יודע.

ruti

New member
ערביה נשארת ערביה. תחמנית וסכסכנית

היא תעוף בקרוב מאוד זה בטוח אבל קודם בוא נעיף את שי או צבר

למעלה