עידכונים מהוילה - יום 43 , ה- 13.10

איתי בל

New member
לא...

אחי זין על האומה מה חשבת שאשר חושב שהוא ישתתף בתוכנית ריאליטי ומחר כולנו נהיה דתיים ומחרותיים יבוא המשיח הוא בא כדי לקחת את המיליון בדרך למיליון הוא רוצה שיהיה בבית כבוד לו כבוד לדת שיכבדו אותו הוא אף פעם לא הכריח או אפילו ביקש ממישהו להצטרף איתו לסליחות או תפילות או הכריח מישהו לעשות איתו שישי או לשמור כל דבר אחר הוא בעצמו לא כזה שמר שבת בתוכנית הזו כמה אידיוט בנאדם יכול להיות שיעזוב אישה בחודש השמיני להראות לעם ישראל איך הוא שומר שבת תחשוב קצת בחייך

droriko

New member
על החזרה בתשובה

היא נעשית בדרך כלל בנעימות כשהדתי שמולך מנסה ליצור אצלך את התחושה שהוא מכבד את הרצונות שלו ואותך כאדם(שקר מוחלט, הוא חושב שהוא כמה רמות מעליך) ומנסה להציג בפניך את הדת בתור "אופציה". מה ציפית ? שהוא יגרור באוזניים את ונסה וקרן לבית כנסת?

איתי בל

New member
או שאתה פרנואיד או טיפש או עיוור או חי בסרט

או שמהו אחר לגמרי שאני טיפש או לא מספיק חכם כדי להבין אבל הרבה היגיון לא עומד מאחורי מה שאתה אומר אשר בא מציג דת מדגמן אותי כדי שנימשך ועוזב אישה בחודש שמיני כדי שנגיד וואי איזה מגניב אשר בא לי שלים כיפה טוב הבנתי מה זה לא פרנויה לא טיפשות ולא נעליים זה האגו לחשוב שאתה יותר חכם מההפקה ושעלית על לכאורה טעות שלהם ואתה היית עושה את זה הרבה יותר טוב איך התחמק לי מהעיניים אגו יא אללה

droriko

New member
אתה יודע , זה לא שהוא השאיר בבית ילדה בודדה

הרי ממילא,לפי התפיסה שלו, האישה היא זו שנשארת בחודשים הראשונים ודואגת לתינוק,איתו ולבעדיו. הוא קצת היה מבואס שהוא לא יכל לראות את התינוק בהתחלה אבל אתה מציג את זה כל הסיטואציה היא טרגית . בכל קמרה אני לא מבין למה אני כותב לך כל כך הרבה, אשר כל יום טחן בשכל שהוא פה בשביל להכניס יהדות בבית ובזה זה מסתכם מבחינתי.

איתי בל

New member
אחי זו הבת שלו!

כאילו פאק... זה הבת שלו הוא לא ראה את הבת שלו! את מסוגל להבין דבר כזה? זה לא שהוא דואג לילדה אני לא אומר את זה בגלל הילדה אני אומר בגללו ואשתו המסכנה שילדה את הבת בלי בעל שיחזק אותה ראיתי אתאותה טחינה של אשר אתה פשוט לא מסוגל להבין אותה יא אגו מניאק

droriko

New member
אוקי

אני מבין שבנוסף להיותך חלק מה"אח הגדול" אתה גם מתפקד בתור יועץ לענייני זוגיות ומשפחה ממש איש אשכולות

אני חושב שאשר יודע היטב

שבתוכנית הוא עושה דברים בעייתיים מאוד מבחינת ההלכה (ההימצאות ליד בחורות בבגדי ים, מיקרופונים ומצלמות בשבת). כמו ששפרה אמר, אף אדם דתי באמת לא היה הולך לתוכנית. לכן אשר צריך להצדיק את עצמו בעיני עצמו והצופים, ולכן הוא היה חייב להחדיר לעצמו לראש שהעברת מסר של קידוש השם והכנסת הדת לבית היא חלק מהמשימה שלו, כך הוא יצדיק מבחינה דתית את הימצאותו שם. אני לא מאמין שזו הייתה המטרה שבשבילה הוא הגיע לתוכנית, אבל הוא חייב לשים אותה בראש סדר העדיפויות שלו, כדי שיוכל להסתכל לעצמו בעיניים במראה.

איתי בל

New member
בונא אתה נעל

מה התעודת זהות הזו אומרת? שהוא אוהב טבריאנים? אמר שהוא חושב שיש מקום לדעת בתוכנית כזו אווו...שמישהו יקרא לעיתונות מי שומר שם שבת? כולה הם אוכלים איתו ביום שישי לשמור שבת זה לא לאכול בשישי הם לא שמרו כשרות בשבת ולא בחג והיו אנשים שלא צמו בכיפור הוא בעצמו לא יכול באמת לשמור שם שבת וברגע שהוא ילך עוד יותר ישימו זין אבל אני סתם מסביר לך כי אני טיפש אם אתה חושב שהוא נכנס לוילה..שבא יצלמו אותו לחודש וחצי 24 שעות ביממה עם הומו עם ערבייה כשאשתו בחודש השמיני כדי שישמרו שם שבת ואתה חושב עוד שהוא השיג את שלו בקטע הזה אני לפחות מקווה שאתה מקבל פיצויים מהמדינה

droriko

New member
שבת האחרונה שמרו שבת

לא בישלו שם אוכל ככה הוא טוען לפחות

איתי בל

New member
שבת זה מעבר ללבשל אוכל

נראה לך הגיוני שבשבת מישהו ישתתף בתוכנית טלוויזיה? נראה לך הגיוני שבשבת מישהו יעסוק בכלל במשהו בשביל כסף? נראה לך הגיוני שבשבת אשר יפעיל את המצלמות והמיקרופונים וכדומה נראה לך שכולם בשבת שמרו כשרות? או לא בשבת... אתה ממש חי בסרט

droriko

New member
אני לא בא להגן על אשר

אני גם חושב שהבן אדם הזה לא מבין עד הסוף את ההלכה, ובעצמו עובר על לא מעט עבירות אבל מבחינתו לא לבשל בשבת זה מספיק,ועכשיו הוא פורש בלב שלם .

droriko

New member
קבלו עידכון מהלילה

צהר יושב עם שיפרה ומספר לה שאיתי אמר לשי שהוא(איתי) ושפרה חושבים שאי אפשר לדבר איתו. אז שיפרה התעצבנה ואמר לצבר שאיתי סילף לגמרי את מה שאמרה ושסתם התסיס את שי עליה. ואני שואל האם באמת איתי אמר לאיתי ששפרה לא אוהבת לדבר איתו?

shy6

New member
אנשים פה נותנים קרדיט לשי ואני לא מבין למה

כבר משבוע שעבר,בעקבות המהלך המטופש של ההפקה, היה ברור שהמודחים השבוע יהיו יוסי,עינב ואשר. יוסי תמיד על הגריל ואשר ועינב על הגריל בגלל מה שהראו לכל למתמודדים בפלזמה(איזה עוד אח גדול עשה את זה?) . ההפתעה היחידה שהם המתמודדים היחידים.אבל גם זה לא קשור ל"עבודה" של שי, אלא לטיפשות של אשר, שהעמיד את עצמו להדחה,ולקול המבוזבז של יוסי נגד אשר(אולי המהלך המטומטם במשחק עד כה).

droriko

New member
../images/Emo45.gif

וגם בלי הקול של יוסי, ברגע שאשר מעמיד להדחה את שפרה במקומו , הוא בעצם מתמודד איתה ראש בראש, ואני רוצה לראות כאן מישהו שמבטיח לי ששיפרה לוקחת את אשר באסמסים .

Jason2

New member
באח הגדול בריטניה עשו את זה

הראו את תיאום ההדחה. הרי בכל מקרה אשר עמד לספר להם את זה, אז זה לא משנה כלום.

למעלה