עידכונים מהוילה - יום 43 , ה- 13.10

אובן1

New member
לגבי שי והאש

לעת עתה הוא אמנם מצליח להסיט את האש מעצמו, אך הוא עושה זאת בצורה חסרת תחכום, שתזיק לו מאוד בהמשך. הוא בסך הכל מנוצל ע"י צבר, שיפרה ליאון ואיתי שמשיקולים אסטרטגיים גריידא נותנים לו להמשיך בשלו. הוא עושה עבורם את העבודה המלוכלכת - בעיני הציבור הוא מצטייר כאיש הרע, בעיני יושבי הבית כאדם מסוכן ואינטרסנטי שצריך להיזהר ממנו. ועכשיו הוא כבר מפנה את חיצי התרעלה כלפי איתי. מה רע כשמישהו אחר עושה עבורך את העבודה המלוכלכת? אשר יוסי ועינב לרוב לא מצביעים לו משיקולים זרים שלא קשורים למשחק עצמו.(דת גזע מין וכו'..) עינב מודעת היטב לתככנותו ולאופיו הנחשי והתבטאה בנושא לא פעם, ואם עינב יודעת,סביר להניח שגם יוסי ואשר יודעים היטב מי זה שי..

bibaso

New member
דרך אגב שי יודע שיגיעו מתמודדים חדשים

בטוח שלגבי חדש אחד הוא יודע כבר פעמיים הוא אמר שמי שיבוא חדש - ישר צריך להעלות אותו על הגריל, - שלא פר שאחרי שהם כבר שבועות בוילה, פתאום יבוא להם מישהו חדש ..

באמת?!

זה פרט שלא הייתי ער אליו . אז תודה שהארת את עיניי . אבל זה מאוד מוזר שהנושא הזה עלה על ידי שי . מה יכול לגרום לו לחשוד שמשהו כזה יתרחש ? והשאלה מופנית למי שראה ועקב אחר תוכניות של האח הגדול בחו"ל . האם גם שם הכניסו מתמודדים באמצע העונה ?

bibaso

New member
אם זה לא מקרי

זה חייב להיות כתוצאה ממשהו סופר לא-חוקי שהתקיים בשיחות שהסתירו מאתנו.

את זה גם אני וגם אתה

לא יכולים ממש להכחיש או לאשש . בהדחה הזו קרו גם כמה וכמה דברים מוזרים נוספים ( אשר , יוסי וההדחות עצמן ) אבל זה לא אומר שהכל מניפולציה של ההפקה . אסור לצאת בהאשמות כאלו חמורות כאשר הן רק בגדר חשדות ממש לא מבוססות .

sweetdreams

New member
אמרתי ואני אגיד שוב

שי אסטרטג מעולה בתוך הבית, אבל אני חוששת שהאסטרטגיה הזאת תיפול ברגע שהוא יהיה מועמד, וכבר עכשיו אנשים בבית מתחילים לקפוץ עליו. אני גם מאוד מסכימה עם משהו שאשר אמר אתמול בלילה לעינב: החל מהשבוע, אחד מהשלישייה עוזב, ועכשיו צריך להעלות מישהו שלישי על הגריל מבין שאר הדיירים. וזה יהיה מורגש במיוחד אם מי שיעזוב יהיה אחד מהבובלילים. אז האיום העיקרי יוסר, ויתחילו להתעסק עם דיירים אחרים בבית, וכל התככים יתחילו לעלות ולצוף. יהיה מאוד מעניין לראות את שי בשבועות הקרובים (בהנחה ויהיו כאלו
) ולראות אם אכן יצליח לחמוק מהאש ותוך כדי לכוון את הדברים לכיוון שהוא רוצה אותם ולהסיר את איום ההדחה ממנו. כי זו נקודת התורפה שלו לטעמי - ברגע שהוא יהיה מועמד, הוא גם יהיה מודח.

תארי לעצמך מצב שאשר מודח היום

ובשבוע הבא שי עולה להדחה ביחד עם עינב ויוסי שי מתחרפן ולמה? כי תמיד אמר אם אני עולה לגריל לפחות אני עולה מול חזקים...ועוד איזה חזקיםםם יקבל!!! אבל שוב זה תלוי כמה יצביעו היום לעינב ויוסי ,מה ההפקה מעדיפה,ומה יתחדש בוילה בשבוע הקרוב....אולי כולם יעדיפו להדיח את החדשים וישכחו משי.

sweetdreams

New member
הבעיה היא שכל עוד הם שם שניהם אז ימשיכו

להצביע לשניהם, כי ביחד הם כוח. ראו את זה במיוחד השבוע, שהיו הרבה דיירים שהבינו שכל עוד עינב ויוסי נמצאים שם ביחד, ומספר הדיירים בבית מצטצם, זה מאיים עליהם ממשית. רק מתי שהם יתפרקו, אז פתאום תראי את חלק מהדיירים מעריכים אחרת לגמרי את ההצבעות שלהם..

אני מסכים חלקית .

אי אפשר באמת לאמוד את האהדה של הדיירים בקרב הציבור . הפורום הזה הוא מאוד לא משקף וכך גם שאר הפורומים . הפורום הזה מלא לדוגמא באנשים שפשוט נהנים לשנוא אנשים אחרים ומחפשים לשם כך הצדקות ( קחו את מיקרה שפרה והכניסה הקטנונית של האנשים כאן לתוך הצלחת שלה או האנטיגוניזם כלפיי טון דיבור ואי שימת לב לתוכן הדברים שהיא מוציאה מפיה ולא רק מכניסה . מה לעשות , אבל תגובות כאלה של אנשים גורמות לי להבין שמדובר כאן בכמה ילדדוס וגם לא מהמקובלים בכיתה ששורצים כאן על מנת לפרוק תיסכולים ותו לא ) . אני בספק אם הפילוח המידגמי של הפורום מהווה איזה אומדן כלפיי התחושה הציבורית הרחבה בנוגע למתמודד כזה או אחר . יש אנשים רבים שמעריכים את שי ואת התוספת שהוא מוסיף לתוכנית הרבה יותר ממה שמעריכים את התרומה של יוסי או עינב לתוכנית . שי הופך את התוכנית להרבה יותר מעניינת וברובדים רבים . הוא כרגע הציר עליו נעה כל העלילה של התוכנית ומצד שני על ידי אנשים אחרים בקרב הציבור הוא גם הפך לאדם שהם הכי אוהבים לשנוא ( משהו בסטייל של אלקסיס בשושלת או אמנדה במלרוז פלייס ) . בגלל שההצבעה היא בעד מתמודדים זה נותן לשי סיכוי לשרוד אפילו מול מתמודדים חזקים ביותר . יתכן שגם אם הוא יעמוד להדחה מול יוסי ועינב יהיה ציבור גדול שיעדיף את הישארותו של שי על פניי עינב שבתכלס לא תורמת הרבה לתוכנית . אז נא לא להתרשם מהתגובות כאן בפורום הם ממש לא השבשבת שמצביעה על כיוון הרוח של כלל הציבור .

sweetdreams

New member
כן, זה נכון. אני גם לוקחת את הדברים האילו..

בחשבון. אני לחלוטין לא לוקחת את דעת הפורום כמשקף, אולי רק השתמשתי בו כדוגמא לדברים שאמרתי. אבל אני מביעה אך ורק את הדעות שלי ואת ההערכות שלי לאיך שהדברים נראים, וכמובן יכול מאוד להיות שאני אתבדה. אני בעצמי די ברגשות מעורבים לגבי שי. אני דווקא מאוד אוהבת אותו. וכן מעריכה את הצד שלו במשחק. אבל הבעיה שלו היא לא שאנשים שונאים אותו (כי כמו שאמרת, יש גם יתרון להיות זה **שאוהבים לשנוא**), אלא שהם אוהבים מתמודדים אחרים יותר. כך שאם הוא מוצא את עצמו מועמד מול עינב או ליאון או שפרה לדוגמא, אני לא רואה שיש לו ממש סיכוי. לעומת זאת, אם הוא יהיה מועמד מול איתי, אז ברור שהוא יישאר (אני מקווה
) נותר לחכות ולראות..

../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

תאמיני או לא , גם דעתי חלוקה לגבי שי . אבל אני מעריך את המאמצים שלו לשחק את המשחק כפי שהוא מבין אותו ואת הנסיונות לעשות שם דברים מאוד מורכבים כאשר הקלפים שבידיים שלו פחות חזקים מאלה של יוסי או לאון ( ואולי גם של עוד כמה מתמודדים אחרים ) . העניין הוא שאי אפשר לסמוך על אהדת הקהל לאורך זמן . כרגע מאוד אוהבים את יוסי ואת לאון אבל יש מצב שעם הזמן ירד לקהל מהם באותה המידה והמהירות שהתלהבו מהם . שי מנסה להרוויח את הזמן הזה . נראה אם יצליח לו ...

droriko

New member
פאק של ההפקה! (בקשר לאשר)

אשר בעת ההצבעות אמר שהוא ממילא הגיע בשביל להכניס את הדת כמו שרצה לוילה וברגע שראה שהמשימה הושלמה(יענו עושים קידוש ולא מבשלים בשבת) הוא החליט שסיים את תפקידו והוא יכול לפרוש . השאלה שלי היא איך ההפקה לא ידעה מזה לפני? איך היא הכניסה לתוך הוילה בן אדם שממילא לא התכוון להישאר עד הסוף?

איתי בל

New member
לא הבנת את זה נכון

אם היה רוצה ללכת היה הולך הוא מרגיש רע עוד מפעם קודמת והוא עדיין מרגיש שמזלזלים בו זה לא שהוא סופר מבסטות החזיר את כולם לתשובה ועכשיו יכול ללכת הרי ברור שאם אשר ילך ביום שלישי כבר ארוחות שישי לא יהיו כאלה דתיות והחגים לא כאלה חגים ובכלל הרבה יותר פשוט אז הוא ממש לא השיג את המטרה הזו זו גם לא הייתה המטרה שלו ונראה לך הגיוני שבנאדם פשוט מטבריה יגיד לעצמו אני אלך לתוכנית ריאליטי לבדוק כשרות? אתה חושב לשניה אחת שהוא לא רוצה את המיליון? בחייך...

droriko

New member
אשר

אשר מהיום הראשון,תקשיב טוב, מהיום הראשון הוא אמר שהוא נכנס לכאן במטרה אחת ברורה והיא להכניס את היהדות לוילה כי לדעתו זה יעביר מסר מסויים לאומה. מהיום הראשון הוא דאג להזכיר לנו שזה חשוב לו הרבה יותר מלזכות באיזה תואר או במיליון . בהפקה היו צריכים לדבר איתו לפני האח הגדול ולשאול אותו למה הוא מתכוון כשהוא אומר "להכניס את היהדות לוילה" שאלה בנאלית ביותר שכל ילד היה יודע לשאול אותה. אני בטוח שאם הם היו שואלים אותו את זה והוא היה עונה להם "קידוש ולא לבשל בשבת" הם היו מוחקים אותו מהרשימה על המקום .

איתי בל

New member
לא...אתה סתם נכשל מלהבין מה הוא ואני אומרים

אם אתה באמת חושב שאשר עזב את אשתו בחודש השמיני כדי ש15 אנשים שהוא לא מכיר ישמרו כשרות בתוכנית ריאליטי... אז זה השלב שאני מוותר עלייך

droriko

New member
אתה זה שמתעלם מדברים שלא נוח לך להתייחס אליהם

כתבתי שאשר רוצה לקרב את ה-15 לדת בשביל להעביר מסר לאומה

למעלה