עידכונים מהוילה - יום 43 , ה- 13.10

קפרי

New member
חג שמח מותק, ובגלל שלא הבנת אותי ואת מנסה

להגיב בצורה מאוד לא נעימה לכל תגובה שאינה לרוחך (אני משערת שאת עדיין לא בת 18 ולכן), אסביר: כתבתי שאת יהודיה אבל לא נחמדה כי את (שוב) לא מקבלת את התגובות של האחרים שאינם לרוחך, עובדה: מעצם התגובה השלילית שלי וחיבתי (זכותי) לשי, את כתבת שאני מפגרת, לא פחות ולא יותר...(להמשיך לכתוב למה יש לך פבורייטים אחרים? לא, לא רוצה להתעמת, רוצה לחיות בשלום עם אנשי הפורום ולכתוב כל דיעה שמתחשקת לי על אהבתי או אי אהדתי לדיירים. שוב, חג שמח-את יכולה לסיים יפה? או מעצם היותך קטינה קשה לך? היי שלום!
 

sarit115

New member
אני כל כך מבינה אותך

ומתחברת לכל מילה שלך כי כך גם אני רואה ...ושימי לב ...מתי שהוא רואה למשל עינב , יוסי יחד או עם אשר , הוא חייב לבוא לשבת איתם כדי לעצור את הדיבור שלהם...ככה הוא רוצה שהקהל יחבבו אותו...או..אם הוא לא הולך אז שולח את המריונטה שלו ושמה ררררררנין
 

אנימלך2

New member
בית של עיוורים, שי אמר

"צריך לפרק את השלישייה", והנה יום שלישי היא תתפרק, איך שזה נראה עכשיו, שי משחק בכולם, עינב היחידה שקלטה את זה עד עכשיו. רנין כזאת מעצבנת, היא אומרת על כולם שהם לא ישרים, והיא הרמאית הכי גדולה,מגעילה.
 
אנימלך צדקת במה שאמרת,פשוט עיוורים../images/Emo45.gif

מה ששי אומר הם מבצעים. בושה להפקה שלא עושה לו כלום.
 

Omer Kun

New member
חאון מעורר בי רחמים.

הוא שיכור עכשיו, אבל אם תשאלו אותי? הוא נראה משוחק לאללה. הוא שוכב על ספה במרפסת ושי ליידו והוא כל הזמן נוגע ואומר לו שהוא אוהב אותו.. מה הקטע? האיש אמר לך שלא נעים לו שאתה עושה לו את זה, אז בכוונה? זה פשוט מעורר רחמים..
 

י ע ל י ש

New member
שי יכל ללכת

והוא בחר להישאר שם מהסיבות שלו.. ושלא יבלבל את השכל שלא עזב כי לא נעים לו מלאון..אם אתה טוען שזה מציק לך ולא נעים.. אז רבאק.. הבנאדם שיכור מת.. תהיה גבר ותעזוב אותו...
 

Prime Time

New member
גם שי לא צדיק

מקודם הוא לא היה מוכן לדבר עם ליאון, אבל עכשיו כשהוא צריך את הקולות שלו פתאום הוא יכול לשכב לידו ולהתמזמז איתו- זה מעורר רחמים.
 

Omer Kun

New member
לא אמרתי ששי צדיק.

שי הוא אחד האנשים שאני הכי פחות מחבב בבית. הוא לא זז רק בגלל מה שיעליש אמרה או בגלל שהוא וואחד הומו בהכחשה!
 

droriko

New member
פתחתי שירשור תמונות

התמונות שלך אחלה והכל אבל אני אודה לך אם תעביר ת'תמונות לשם
 

יNOT

New member
לא יודע אם ההפקה חשבה על זה

אבל אם מביאים להם גם אלכוהול וגם אוכל זה אומר שלא עשו כלום , לפחות מבחינת עניין
אלכוהול+אוכל = אדם שבע ועייף..... אדם שבע ועייף + שעת לילה = לילה מוקדם ומשעמם לצופים
 

sharona78

New member
עוד משהו מוזר של ההפקה.....

תגידו, זה לא נראה לכם מוזר שלפני כמה זמן שי קיבל משימה להחזיק 6 דיירים ערים לראות את הזריחה ובמידה והוא יעמוד במשימה הם יקבלו בשר על האש, אניטריקוט, ברביקיו בקיצור, בשר מכל הסוגים (כי זה הרי ידוע כמה שי אוהב בשר ובמיוחד סטייק אנטריקוט ולכן נתנו את המשימה דווקא לו....) ועכשיו שסוף סוף נותנים להם בשר על האש ומסיבה, למי מגיע הקרדיט על כך ? לשי כמובן, אז למה לא מציינים את זה ? למה לא מציינים שבזכות שי שהוא זכה במשימה הם מקבלים מסיבת בשר ??? שי הרי לא יכול להגיד שום דבר כי אסור לו לפי חוקי המשחק.... אז למה לא זוקפים את זה לזכותו ?
כנראה שגם בהפקה לא ממש אוהבים את שי, ולדעתי חבל.....
 

יNOT

New member
אין קשר

הם פשוט לא יכולים לומר שהוא הצליח במשימה, כי הוא לא.
 
למעלה