עידכונים מהוילה - יום 45, ה- 15.10

droriko

New member
קבלו קטע שקרה עכשיו

בובליל קם , בשעה הרגילה , מסתובב כמה דקות בבית , מציץ לחצר של הבית לכמה שניות וחוזר לישון ! כבר עכשיו רואים שההדחה של אשר משפיע על הבית

גנאוש

New member
איתי וונסה ../images/Emo99.gif

הוא בא אליה נתן לה נשיקת בוקר טוב על הלחי וליטף לה את הראש. הוווו איזה חמודים!!

shlomitgueta

New member
דעתי על כל המתמודדים נכון להיום:

יוסי- הכי חכם במשחק לכל אורך הדרך- הוא מסביר לכל אחד ואחד בדיוק איך צריך לשחק ולא כולם מקשיבים לו, בדרך זו הוא רוכש חלק מהם לצידו ובו בזמן כשהוא מסביר להם הוא גם מפנה חצים לכיוונים אחרים. עינב- מיום ליום אני אוהבת אותה יותר, מצחיקה בטירוף, אמיתית וצבועה כשצריך וכן צריך לפעמים להיות צבועים במשחק (למשל עם שי) צבר- חנון, חתיך, מופנם, ראש פתוח, צדקן, תמים, רגיש, חכם, אמיתי, ומוזר. יש שיגידו עליו נחש ויש שיגידו עליו צדקן. לדעתי הוא הכלאה של שניהם. שיפרה- מנסה לשחק את המשחק: להיות בסדר עם כולם, שרוטה,מתנשאת-וכן כן היא מתנשאת למרות שעד עכשיו חשבתי שלא, קיצונית, אמהית, זייפנית, דעתה כרגע מושפעת מאוד מצבר ולכן כל מה שהיא עושה נראה לנו כצבוע. אני בטוחה שאם היא לא היתה דלוקה על צבר היא מזמן לא היתה מתחברת לשי ואף מצביע נגדו. היא כבר בלתי נסבלת. יש לה סבלנות אך היא ממש לא סובלנית ונסה- הבחורה שהכי נכנסה לי ללב עם כל השטויות שהיא עושה ועם כל הטיפשות הזו שלה לפעמים. ישרה כמו סרגל, אף אחד בינתיים לא הצליח לעקם אותה. חזקה ותחרותית, אמיתית, אוהבת לעזור לזולת, קולית. חיסרון: וולגרית, נמוכה והליכה מעוותת. אבל חוצמזה אני מאוד מרוצה ממנה ואם היא תזכה אני מאוד מאוד אשמח. שי- הבנאדם במשחק מתנהג לדעתי בדיוק כפי שהוא בחיים האמיתיים, תככן, מניפולטיבי, עצבני, שחצן, אוהב את עצמו, שוביניסט דוחה, בעל ביטחון עצמי בשמיים, כריזמטי. חייבים להעיף אותו כבר רנין- שחקנית, שחקנית, שחקנית, שחקנית..... "תיזהר ממנה היא כמו דבורה מיד עוקצת", ילדותית, מעצבנת, וצבועה איתי- חסר בטחון עצמי, ילד מגודל ומבולבל, אגרסיבי, נחש, טיפש, ואני לא מאמינה שהוא "מאוהב" בונסה כמו שהוא אוהב את הביטחון שזו מעניקה לו. כל צעד שלו מחושב במשחק:שטיפת כלים, חיבור לונסה, "נטראלי במשחק".וצבוע לאון- רגיש, אמיתי, ציני, מבולבל, אחלה גבר!!! ילד טוב, מאוד מאוד מאוד חכם!!!! חסר ניסיון חיים. אשמח אם יזכה לסיכום: אנשים שארצה שיזכו: לאון, ונסה, עינב, יוסי. (צבר ושפרה שבעבר רציתי ירדו מהפרק)

בר 79

New member
חדשה פה ודעתי על המתמודדים

מה לעשות, כל המתמודדים חושפים עצמם לביקורות טובות וביקורות רעות אז ככה: שיפרה: יפה ומעצבנת, לא אוהבת אותה , מתנשאת ומאוהבת בעצמה, שוויצרית כזאת- נראה אותה מפליצה ותוקעת גרפסים ליד צבר (זה קרה?) לאון: חמוד אבל אני מרחמת עליו, כ"כ חסר עמוד שידרה, כ"כ חסר ביטחון.... יוסי: מלך פשוט מלך, מצחיק ברמות , אישית אוהבת אותו עינב: אם יוסי המלך הרי שהיא מלכה, ערסית עם נשמה, אמיתית , אוהבת לראות אותה ונסה: שרלילה מצחיקה וחרמנית רנין: לא אוהבת, לא קלטתי אותה כ"כ, ניראית באמת צבועה שי: מעצבן ברמות על, נחש ערמומי וצבוע איתי: לא מועיל ולא מזיק צבר: חתיך אבל עציץ, מה הקטע שלו ? לא ברור לי....

shlomitgueta

New member
ברוכה הבאה, ואנחנו פחות או יותר אוהבים את

אותם האנשים וסולדים מאותם האנשים. נחמד...

משפחת בובליל

חברה אתם לא חושבים שהגיע הזמן להדיח אותם במיוחד עינב היא ממש תת רמה הרבה יותר מאבא שלה מה שהרגיז לדעתי במיוחד ששוב מערבים את נושא העדות מה קרה? זה רק משחק תמיד מנפנפים עם נושא העדות כשמשהו לא עובד לפי רצונם

שילחיתי

New member
תרגיעי ומהרררר

עינב לא עפה ובטוח שלא יוסי הם לפחות לא צבועים כמו האשכנזים בבית

אני בעדם ואיני בת 16 , לא מעדות המזרח וב...

ובעוונותי אקדמאית. מעדיפה אנשים אמיתיים שמדברים בגובה העיניים, מחצינים רגשות ואינם מתנשאים. שפרה וצבר מבחינתי מייצגים את כל הרעה החולה של החברה הישראלית. התנשאות, זילזול וצביעות. שפרה באופן שיטתי מנסה למצוא בכל דבר את השלילי והמקטין. תביאו לי 1000 בובלילים ואף לא שפרה 1 .

הם אלה שעושים את התוכנית

הבובלילים, אם הם לא היו לא היה רייטינג תפנימו כבר, כל המדינה מדברת עליהם..

24 שעות 1

New member
משפחת בובלייל - תגובה

גם אני לא אהבתי את הקטע העדתי שעינב משחקת איתו אבל --- עינב לא יודעת להתבטא ולעטוף את מילותיה במילים גבוהות ויפות כשאר המלומדים שבוילה ולכן היא מרגישה מאויימת וזה מוכח כל פעם מחדש ולכן היא משתמשת בנושא הזה ולראיה היא מנסה להתחבר לאיתי וליאון כך שהיא בטח לא מאמינה בזה

../images/Emo45.gif צודקת. גם אותי זה מרגיז.

נמאס כבר מרגשי הנחיתות העדתיים שלה. כולם בעיניה שם צבועים, כאילו היא לא העמידה שניים להדחה והיא לא אומרת להם? כולם בעיניה מסביון ובנימינה, למרות שלמיטב ידיעתי רק צבר מבנימינה וכל השאר מערים אחרות, רגילות ובעלות אוכלוסיה מעורבת. נמאס כבר מאמירות כמו האשכנזים הם בעלי לב אבן והמזרחים טובי לב. וזה ברור מאיפה החינוך הזה מגיע: גם אבא שלה קורא למי שנכשל "לחם לבן". האם הכוונה כאן להעליב את הלבנים? די, זה באמת נמאס. לי אישית נמאס לראות אותה שם.

sharona78

New member
../images/Emo45.gif

גם לי נמאס שכשמהו לא בסדר - האשכנזים אשמים ! ממש תת רמה

למעלה