עידכונים מהוילה - יום 45, ה- 15.10

אובן1

New member
איתי קיבל מצבר שיעור

מרתק על החיים בבית האח הגדול. התמימות של איתי מעוררת אמפטיה, אני אקדיש לו שקל ביום שלישי.

bibaso

New member
למי שיתקשה להבין את מהלך שיחות איתי שפרה צבר

פשוט צריך לסנן את התאורים שנגועים בשנאה עוורת לשיפרה וצבר כדי לקבל את תמונת האירועים. מי ששונא את צבר ושיפרה בכל מחיר יכול מצידי להאמין לדיווחים הנ"ל ויבושם לו, זה לא ממש משנה. אני פורש לשינה קלה ..

Antonio Montana

New member
אבל למה שנאה עיוורת?

היה לנו חודש וחצי להחליט שאנחנו לא מחבבים את שפרה!
בהתחלה חשבתי שהיא אחלה, ואני לא היחיד...

Jason2

New member
אנשים היו נגד שפרה מההתחלה

וכמו שאמרתי אני לא קונה את "בהתחלה אהבתי אותה אבל עכשיו לא".

Antonio Montana

New member
ג'ייסון, זה נקרא "רושם ראשוני".

בדיוק שבאותה מידה כולם "התרשמו" ראשונית מבובליל ובתו ה"עמך", אשר ה"טברייני", איתי ה"סביוני", קרן ה"סנובית". תגיות שאנחנו נוהגים להדביק אנשים על סמך רושם ראשוני ואינפורמציה שקשורה לרקע שלהם, שלעיתים מוכיחות את עצמן כשגויות, ויש המון דוגמאות לכך בבית הפח הגדול. אולי זה ילמד אנשים, מה רע. ראי על החברה שלנו כפרט, ועל האנושות ככלל. כינו את זה "ניסוי חברתי" אם אינני טועה. כזה שספוג בהמון שואו, רייטינג, וכסף, אבל עדיין - ניסוי.

bibaso

New member
אני מתכוון ספציפית להודעות בקשר לשיחה הזאת

והעיוורת פרושה שאנשים שמשחקים אותה כותבים עידכונים לפורום מסלפים את השיחה לחלוטין - וזה רציני - הדיווחים שלהם הם סילוף גס של השיחה ויוצרים תמונת מציאות שלא היתה ולא נבראה. מי שחשוב לו להתעדכן במה שקורה שיזכור טוב מי הניקים שעושים את מה שתארתי, ויזהר מאד מלקבל מהם אינפורמציה. בקשר לדעות - כל אחד יכול לחשוב מה שהוא רוצה - אבל על סמך עובדות נכונות.

24 שעות 1

New member
אני סיכמתי את השיחה של הלילה

ולידיעה אני כלל לא נגד שיפרה הצבעתי לה מלא אס אם אסים ודאגתי שיצביעו עבורה אבל משהו מתחיל להתעורר כלפיה הבחורה חכמה רואה את המשחק נכון יודעת בדיוק מי לא רוצה אותה בוילה מתוך ה"חבורה" שלה גם אמרה בפירוש אני כל שעה מקבלת כאפה ומי מחמם נגדה וגם אומרת ובהצבעות עושה דבר אחר לחלוטין וכאן מתחיל הכעס כלפיה

bibaso

New member
אין לי בעיה שכועסים על שיפרה

ואני בעצמי גם הייתי בעדה וכעת לא אתאבל כלל אם היא תודח אבל אסור שזה ישפיע על פוסטים של עידכונים. אני אתן לך דוגמא איך שנאה (בדוגמא לצבר), גרמה לך לתת פרשנות שלילית למשהו שהוא אמר, וכתוצאה מזה לתת מידע שגוי: ואני מתכוון למשפט שאמר "תבוא בשבת ונתפור לך חליפה" איתי סיפר שהוא ניסה להעלות שיחה כמו זאת שפתח עם צבר ושיפרה, עם שי (הוא לא נקב בשמות אבל אני ראיתי את הנסיון הזה שהוא דיבר עליו, וצבר גם הבין שמדובר בשי), שבעצם שי הוא שפתח את הירידות על איתי והתחלת "תפירת החליפה" עבורו, בסוכה, לאחר שאשר שיתף אותו בקטנה על משהו מהסוג הזה בהתנהגותו של איתי). איתי סיפר ששי התחמק ממנו בטענות "לא יודע".. "דוקא אתה נראת לי עצבני".. "לא הייתי כל היום" ואז צבר סיכם את זה במשפט (שכאילו שי אומר): "תבוא ביום שבת ונתפור לך חליפה". אתה פרשת את זה כאילו צבר מזמין את איתי לקבוצה שלו - שזה משהו אחר לחלוטין, וזה מוצג כעידכונים ואנשים שואבים מזה מידע. אף פעם לא הגבתי על שרשורים של דיעות בצורה שהגבתי לפוסטים שלך וזה היה רק משום שהם נחשבים עידכונים, אני מתנצל על הברבריות הקלה, זה יצא ככה משום שבעיני זה היה ממש חשוב.

24 שעות 1

New member
עידכון - צבר אמר לו בפירוש נכון תופרים לך חלי

צבר אמר לו אתה חש נכון תופרים לך חליפה ויש לך 3 ימים להפוך את הקערה. כשאומרים משפט כזה למישהו - פירשו אני פה בשבילך דבר איתי תבינו לבד בין השורות מזכיר מאוד את הכתפיים הרחבות של שי שאומר לרנין חבל לי מאוד על צבר שלא קולט את האנשים סביבו חבריו כביכול ולא משנה את האסטרטגיה שלו שיפסיק להיות מבולבל ויבין מי באמת איתו וזה די שקוף כי השלישיה באמת לא הצביע עבורו חבל חבל עליו יכול בקלות להגיע לגמר

bibaso

New member
צבר יאכל את עצמו אחרי שייצא ויבין מה באמת היה

היות ולהבנתי צבר קלט את שי הרי שהוא לא רואה את עצמו כאילו יש לו קבוצה. הוא רק יודע שהבובלילים נגדו וחשד או עדיין חושד שאיתי נגדו. אני עדיין לא רואה את הפרוש המעשי של המשפט כהזמנה לאיזושהי קבוצה - ואפילו לא היתה שום הבעת עזרה כלשהי להפוך את הקערה. אם עקבת אחרי צבר מאז שלחשו באוזנו ש"אנשים הקרובים אליו" דאגו לסכסך מאחורי גבו, דרך ה"התיעצות" עם רנין והשיחה האחרונה עם אשר - הוא בבעיית אמון קשה עם אנשים, ואישית נראה לי שכרגע הוא לא חש בכלל כחלק מקבוצה כלשהי.

Jason2

New member
עינב הפכה את כל המשחק

ברגע שהיא שלפה את הקלף העדתי. ברגע שהיא אמרה שכולם נגדה כי היא אשקלונית והם אשכנזים תל אביבים, היא הפכה את זה למשחק עדתי וכמובן שכל המזרחים עכשיו בעדה ובעד אבא שלה. היא יכולה להיות הדוברת של ש"ס.

24 שעות 1

New member
עינב -פשוט לא יודעת להתבטא ולכן

לא אהבתי את הנושא העדתי שהיא מעלה הוא מגעיל ומריח לא טוב אבל לעינת יש בעיה הם כל הזמן על הגריל ולא משנה מה הם יעשו אין היא יודעת לעטוף את מילותיה יפה ולדבר בשפה גבוהה כמו שאר הפלספנים בוילה, ולכן זה הנושא שהיא בוחרת לעלות ולראיה עינב מנסה לקשור קשר עם איתי (אשכנזי טהור וחמוד) ולהעיר אותו מתרדמתו שהוא המועמד הבא איתם והוא יעוף אם יעלה איתם מה שמסתמן כנכון. נקווה השכל יכנס בו וידאג להעיף שם חדש

gavriel15

New member
מאד צרם לי אתמול במשדר ההדחה שאשר ישב עם הילד

שלו ויחדיו צפו בקטעים שאינם הולמים עינו של ילד כה קטן אין גבול לבהמיות ולחוסר הטעם לארז טל יש גם ילדים קטנים ואני בטוח שהוא לא מושיב אותם על ברכיו וצופה עימם באח הגדול ניצול ציני ומגמתי של ההפקה הופכים את אשר לשוטה הכפר נורא ואיום

קופנגן

New member
צריך לדייק

ארז טל ביקש ממנו להוריד את הילד ולתת אותו לסבתא אבל הוא השאיר אותו עליו. מה לעשות שאשר לא עשה את זה? ציפית שארז טל ימשוך אותו בכוח מהידיים שלו?

eli7r

New member
אשר ניסה אבל הילד לא רצה

ובסה"כ נראה לי שהילד יותר התעכניין באבא שלו מאשר במה שהראו במסכים שמסביב

Antonio Montana

New member
אוף.

אם אשר היה מצביע לעצמו שבוע הבא, והפעם היה שם את שפרע, אז אתמול היה יכול להיות הרבה יותר מעניין, ושבוע הבא לא היה כ"כ צפוי שהמועמדים להדחה ה"דרמטית" לדברי ארז טל יהיו: יוסי בובליל, עינב בובליל, ואיתי. הו, כמה מותח. אבל מה כבר אפשר לצפות מהפח הגדול

nik name

New member
צריך לשים את יוסי מול עינב וזהו.

ככה יהיה סיכוי להעיף אחד מהם,בדרך אחרת לא ניראה לי שיש מצב בכלל...:/

למעלה