עידכונים מהוילה - יום 45, ה- 15.10

קופנגן

New member
יש תחליף לאשר!

איתי! לאט לאט נרקמת לה חברות עמוקה בין איתי ליוסי. אני כמובן אומר זאת בציניות, אין כמו איינטרסים משותפים כדי לחבר בין 2 אנשים

Jones

New member
מה יקרה השבוע מבחינת הדחות ../images/Emo26.gif

ארבעה עולים לגריל: יוסי ועינב, כרגיל. מחנה יוסי-עינב (ונספחיהם - ונסה ואיתי) - מצביעים שי. מחנה שי (כל היתר) - מצביעים איתי. איתי הולך הביתה - סוף סיפור.

האח85

New member
ממש לא

לדעתי המועמדים הם: יוסי עינב שפרה(שיוסי ועינב לא סובלים, ובתקוווה שונסה תשים) צבר(שאיתי,יוסי ועינב ישימו אותו כנקמה על אשר- עינב רמזה זאת בארוחה, היא הרי בטוחה שגם צבר הצביע לו) איתי(שכמובן חמשת המופלאים ישימו) ואולי רנין(קול מונסה, כנראה עוד קול מלאון שמתחיל להבין שהיא צבועה, ואולי עוד קול מאיתי) יהיה שמח.... ועם רנין מועמדת, אז רנין תעוף, ואם לא אז שפרה סוף סוף עפה....

האח85

New member
חחח בובליל יושב על הבר בחוץ

ומסתובב על הכיסא חחחח הוא יושב כפוף ונראה כמו הילד הבעייתי של הכיתה כשהוא מנסה להיות ילד טוב....חחחחח

eli7r

New member
הם פשוט משעממים אותי הצלמים האלה

כמה זמן אפשר להראות את יוסי יושב ליד הבר? או שכולם ישנים וזה הדבר היחיד שנשאר להראות?

קקה על הצלמים-!!!!

מצלמה 1: יוסי על כיסא. מצלמה 2: הבריכה הריקה ובקצה יוסי על כיסא. מצלמה 3: מטבח ריק. מצלמה 4: יוסי על כיסא.

sharona78

New member
../images/Emo207.gif עוד משהו מוזר של ההפקה....

תגידו, זה לא נראה לכם מוזר שלפני כמה זמן שי קיבל משימה להחזיק 6 דיירים ערים לראות את הזריחה ובמידה והוא יעמוד במשימה הם יקבלו בשר על האש, אניטריקוט, ברביקיו בקיצור, בשר מכל הסוגים (כי זה הרי ידוע כמה שי אוהב בשר ובמיוחד סטייק אנטריקוט ולכן נתנו את המשימה דווקא לו....) ועכשיו שסוף סוף נותנים להם בשר על האש ומסיבה דרום אמריקאית, למי מגיע הקרדיט על כך ? לשי כמובן, אז למה לא מציינים את זה ? למה לא מציינים שבזכות שי שהוא זכה במשימה הם מקבלים מסיבת בשר ??? שי הרי לא יכול להגיד שום דבר כי אסור לו לפי חוקי המשחק.... אז למה לא זוקפים את זה לזכותו ?
כנראה שגם בהפקה לא ממש אוהבים את שי, ולדעתי חבל.....

superjets

New member
אולי הוא לא עמד במשימה אבל הם קיבלו בכל זאת

כמו שהביאו להם מכונת קפה גם אחרי שלא עמדו במשימת הדירוג, שזה היה אמור להיות הפרס שלהם.

sharona78

New member
אבל הראו שהוא כן עמד במשימה....

בנוסף קולגה שלי עקבה אחרי שי כל הלילה והוא אכן הצליח !!!!!! ובגדול !!!!!

superjets

New member
לא בטוח

הוא סיפר להם על משימה שהוא צריך לעשות כשאמרו לו בהפקה לא לדבר על המשימה (אמנם הוא לא סיפר להם על המשימה האמיתית אבל הוא חשף שזו משימה) ובנוסף הם היו צריכים להתפעל מהזריחה והם לא עשו את זה.

Funk18

New member
אולי אני עיוור אבל מה כל כך רע בצבר

באמת שקשה לי להבין את האנשים פה... על כל פיפס שלו מציירים תמונה של רוע ותככנות, הבנו שאתם לא אוהבים את הבנאדם אבל אנשים טיפשים עוד יאמינו לכם... בוא נגיד שאם יש סקאלה של תככנות הוא בוודאות אחרון בבית, הבעיה שלכל מילה שלו נתפסים וכשבובליל מסית נגד אחרים זה מצחיק. אם צבר היה מדבר כמו הבובלינים כבר מזמן הייתם מורידים לו גליוטינה על הראש.

קמבילי

New member
אתה טועה, צבר בין המובילים בטבלת התככנות

הוא המשנה לשי, עושה דברו המסור וגם נוקט יוזמות משלו. הבאה בתור אחריהם היא רנין, אחריהם הבובלילים, אחר כך שפרה, אחר כך לאון שאינו מסית ואינו מלכלך, אבל נוטל חלק בשיחות הקנוניה ואחרונים חביבים שני התמואים, ההאבלים, אלה שפוחדים אפילו לומר "אני לא סובל את X" כי האח הגדול לא מרשה לדבר על הדחות, ונסה ואיתי. חוץ מזה הריקוד שלו על הדם של אשר הוריד לו מלנתלפים נקודות בעיני הקהל, והסצינה הדרמטית של דמעות חנוקות, בה היינו בטוחים שאביו אינו בין החיים, היתה מביכה מכדי להסתכל. ועוד חוץ מזה - קול הצחוק הדקיק שלו, הפוזה של "אני מדבר דברי טעם", הטון המלגלג כשהוא מדבר עם מי שנדמה לו נחות ממנו, כל אלה הם טרן-אוף רציני ומביאים את הנרווים, ועם זה קשה להתווכח.

Superboi

New member
אבל מה בדיוק הוא עשה?../images/Emo59.gif

גם אני לא מבין ולא הבנתי מה רע בצבר. חוץ מהפסקה האחרונה שכתבת, שזה לא תככנות, אלא אופי, מה הוא עשה?

קמבילי

New member
הוא שותף ראשון לקנוניות של שי

מצטרף אליו להשמצות וללכלוכים, ואין לי בראש דוגמה קונקרטית - זה קורה לכל אורך הדרך החל מנעמה. בכך הוא מיקם את עצמו בשורה אחת עם שי. מובן ששי עולה עליו לאין ערוך בתחכומו, וצבר הטמבל לא מאמין לאשר ששי הסית אותו ואת עינב להדיח אותו, ובוחר להאמין לרנין ...
יהיה גדול כשהחבר'ה האלה ייצאו מהווילה, יישבו שבוע ימים ויצפו בכל הקלטות ויראו איזה מטומטמים הם היו, כמו שג'ני שינתה לגמרי את דעתה על רנין אחרי שיצאה. כמובן, אם היינו במקומם היינו מטומטמים רק טיפונת פחות - טיפונת פחות כי קיבלנו שיעור מאלף.

Funk18

New member
סלח לי אבל אתה מדבר שטויות ומטעה

הוא יצא נגד שלושה אנשים שהגיע להם, הראשונה נעמה והשניים אשר ועינב שתפרו לו הדחה מאחורי הגב. אם הוא לא היה יוצא נגדם הייתם קוראים לו בחורה כמו שאתם קוראים לאיתי. מפה ועד לעשות את הבנאדם התגלמות הרוע ההבדל גדול מאוד.

עזוב , אל תתייחס ...

אז מה אם קמבילי טוענת כי צבר עושה דברו של שי ? העובדות מראות בדיוק על ההיפך . אבל זה הריי לא מפריע למי שכבר בנה קונספציה בראש ורק מתאים את המציאות לקונספציה הזו . למי הצביע שי בהצבעה האחרונה ? לעינב ויוסי . למי הצביעה רנין בהדחות האחרונות ? לעינב ויוסי . למי הצביע צבר בהדחות האחרונות ???? לאיתי וונסה . אבל מה ? הוא בתוך הקנוניה בקו אחד עם שי ורנין קצת מאחור . מי צריך עובדות אם יש יכולת להתאים את המציאות בצורה כלכך מרשימה לקונספציות שלא קשורות למציאות ?

למעלה