עידכונים מהוילה - יום 45, ה- 15.10

אז תוריד את עינב כי היא פרחה ואת ונסה כי

היא צרפתיה ואת רנין כי היא ערביה ואת שפרה כי היא דתל"שית ונשארנו בלי בנות!

droriko

New member
האח הגדול זה משחק חברתי

ויוסי הוא לא חלק מהמשחק הזה , הוא די מוקצה שם . עינב עוד קרובה אליו כי היא הבת שלו ואפילו אשר אמר עליו הערב שהוא רואה בו כאבא שלו , הבנת? לא חבר,אבא !

מישהו הצליח לקלוט את השם ששפרה אמרה?

לגבי מה שאשר אמר בחדר האח הגדול... היא דיברה עם שי קודם ואמרה שהיא שמעה שאשר רוצה לקרוא לתינוקת בשם של אחותה... והיא חזרה עליו איזה 4 פעמים ועדיין לא הצלחתי להבין.. זה נשמע כמו סיסרא :| (כמובן שזה לא מה שהיא אמרה, השאלה שלי היא אם מישהו הבין מה היא כן אמרה?) לילה טוב לכולם :)

RoGeR MaSoN

New member
לאון: (איתי) כפרה סגור רגליים

איתי: למה לא עושה לך את זה? לאון: לא
איזה ייבוש.

RoGeR MaSoN

New member
../images/Emo41.gifשי מכריז שביום שישי הוא עושה את הקידוש

וואלה יופי מתחיל לזמזם נעימות של סבא שלו וזה, להשתחצן אולי מישהו אחר רוצה למה אתה ישר קובע

HagitS2

New member
קידוש בליל שישי

שי אשר מחבק את רנין על ימין ועל שמאל וטוען בריש גליי (יעני בקולי קולות) שהוא אתאיסט , שלא איכפת לו מהדת היהודית ושבבית שלו ביום ששי הוא אוכל גבינה ושניצל ..מי יכול לתת לאדם כזה לקדש ...הרי זה בזיון...אפילו היין יסמיק מבושה... אבל ברצינות....אין מצב שקידוש כזה תופס הלכתית בכלל..כי אדם כמותו נחשב כגוי...

Jovencita linda

New member
הוא אמר לה

את זה שלא תחשוב שהיא לבד וחוץ מזה אם הוא רוצה להמשיך עם זה אז למה לא?

sima1203

New member
אז אשר

השיג איזושהי מטרה, הצליח לו אם כן, ועינב תמצא חבר חדש, ושי יוכל לחיות בנחת ולא יחשוש מהדחה של עינב.

d a n 6

New member
חחח איזה מוזרה הרנין הזאת

היא לא מדברת עם שי כי הוא הלך לישון מוקדם אתמול ולא אמר לה לילה טוב ועכשיו היא מצפה שהוא יבוא אליה וידבר איתה והוא מצפה שהיא תבוא אליו אני מקווה ששתיהם יריבו רנין תפרוש ושי יועמד להדחה ויעוף

../images/Emo2.gif איתי שואל לפשר ההתעלמות ממנו בזמן האחרון

איתי: מה הקשר של ההתעלמות ממני בימים האחרונים? שי: אני יודע שהיית כזה עצבני אז אני לא יודע.. אמרתי לונסה שתבדוק מה קורה איתך כי אתה נראה לי לא פה איתי: אני קולט איך שאני מגיע למקום אז נהיה שקט, מסובבים את הגב

למעלה