עידכונים מהוילה - יום 45, ה- 15.10

אור2221

New member
אגב, ליאון מעודד אותם להמשיך לדבר

כאשר הם נרתעים מהחשש של פגיעה בו, כי הם מאתגרים אותו וגורמים לו לחשוב על דברים. ליאון מכיר את החוויה ההומוסקסואלית מהמבט האישי, לא נורא אם יחשף לדיון קצת יותר פילוסופי על נושא הקבלה והשיוויון. צבר צודק כאשר הוא מתרעם שליאון אומר שמצעד הגאווה הוא בשביל קבלה של הקהילה, וליאון אומר "כדי שיראו שאנחנו כאן" וצבר אומר (ובצדק) "זה לא אותו דבר.

אור2221

New member
השיחה של יוסי עם ליאון

ליאון יצא החוצה, מוטרד ואומר שליוסי שיש לו בעיות עם עצמו. יוסי אומר לליאון דברי טעם - תהיה עצמך, אבל אז מלכלך על שפרה. מי שמצמץ פספס. הוא אומר שליאון ישים לב מי צוחק באמת איתו ומי מחייך וסוגר את הפה אחרי רגע. לפני שעה וחצי בערך, יוסי אומר לשי שהצחוק של שפרה לא אמיתי, קצר מידי.

Lomsahne

New member
עזבי אור...

הפורום הזה זה מקרה אבוד,את לא מבינה כמה כואב לי לראות פה את התגובות ולהבין שזה העם שאנחנו חלק ממנו {מיותר להגיד שאני מסכים עם כל מילה שלך}

Yaki J

New member
תגובה של אדם שלוקה בשפראיזם

למה לטרוח לנמק אם אפשר לפסול את כל מי שחושב אחרת. חוסר בגרות משוועת ונסיון לסנוביזם (אם כי אתה לא ברמה מספקת כדי שמישהו יתרגש).

Lomsahne

New member
ממש לא...

לא לוקה בשפראיזם ולא בסנוביות תהיה בטוח, אני פשוט מיואש ועייף מלהגיב פה לכל התגובות שחלקן פשוט לא שוות הסתכלות. אני לא פוסל את מה שאתה חושב בכלל זאת דעתך להביע אותה אבל דעתי לחלוק עליה {אני לא עושה את זה כי יש פה אנשים שכותבים את הדעה שלי},פשוט כואב לי לראות מה כיוון הרוח וזה הכל.

אור2221

New member
את לא מבינה את ההבדל בין פסילה לאתגור?

לחלוק על אדם זה דבר חיובי, שפרה לא פוסלת את הדעות שלו - היא מעלה בעיות וסתירות בתפיסה שלו, שהיא כולה תפיסה של חיפוש אחרי קבלה ואהבה. ביננו שפרה צודקת. אשר הפתיע אותי לטובה בתגובה שלו לליאון, אבל זה כי הוא בנאדם חם ואנושי -אבל עדיין שבוי בקונספציות של הממסד הדתי, שמתייחס להומוסקסואלים נורא ואיום, במיוחד להומוקסואלים הדתיים, הוא מדיר אותם מהקהילה ומארגן להם טיפולי המרה. התפיסה הבסיסית של אשר לא השתנתה, ואני במאה אחוז מבינה את ההתלהבות של ליאון מהיחס החיובי של אשר, אבל שפרה הסבירה לו שהוא טועה בכך שהוא מתלהב מכך ברמה הכללית "כיפה חיבקה הומו" ולא ברמה של אשר וליאון.

אבל לאון מבין שאי אפשר לשנות את כול העולם

ולחנך את כולם עלפי השקפתך.. לכן השינוי הקטן שלאון הצליח לחולל באשר זה דבר גדול ולאון בן אדם סובלני שרגיש לאנשים שונים ממנו ומבין אותם גם עם השקפתם רחוקה משלו -לעומת שיפרה

אור2221

New member
:->

תודה. עכשיו יוסי מנפח לליאון את המוח, נראה מה זה יעשה לו. מעניין, לא הבנתי עד עכשיו עד כמה יש לצבר ולשפרה במשותף. צבר שותק, אבל עכשיו כשהוא פתח את הפה? לא פלא שהיתה כאן משיכה מיידית. ממש משלימים את הדעות אחד של השני.

BMCB

New member
לגמריי.

בהתחלת השיחה, כשרק שפרה ולאון דיברו, מדי פעם המצלמה עצרה על צבר, והוא פשוט הקשיב... והייתה לו הבעה על הפנים שראו לגמריי שיש לו הרבה מה להגיד, וזה שיגע אותי שהוא שותק ככה. כששפרה פנתה אליו "היציע?", הוא מיד התחיל לדבר וזה היה נורא יפה לראות כמה יש להם במשותף. אין, הוא משוגע אם הוא לא קולט את זה, שיפסיק לברוח ממנה כבר.

Yaki J

New member
איפה היילי ג'ואל אוסמונט? הכניסו אותו לוילה?

כי יש לכם המון מן המשותף. הוא רואה מתים, אתם רואים רומן לא קיים. שפרה וצבר אפילו לא החזיקו יד העיקר שיש שם "משיכה מיידית". הרסתם אותי מצחוק.

Lomsahne

New member
יוסי...

סכסכן לא קטן, הוא בדיוק מה הוא זה בדיוק לאינטרסים שלו. להבדיל משפרה וצבר שבאמת אכפת להם מלאון ורוצים לשנות לו את התפיסת עולם כדי שהוא עצמו יחיה טוב יותר וירגיש טוב יותר עם עצמו הוא משתמש בזה להסתה כרגיל. אם יש שלישיה הכי אמיתית בוילה זה לאון-שפרה-צבר.

BMCB

New member
כל כך נכון.

ולצערי לא נראה לי שאותה שלישיה תגיע לגמר. חבל שיש כל כך הרבה אנשים במדינה שלנו שתקועים בסכסוכי אשכנזים-מזרחים, או אנשים לא משכילים, שלא רואים את היופי והטוב שבשלושת האנשים האלו. אני פשוט לא מבינה איך זה שיש אנשים שמסתכלים על יוסי בובליל, ומסתכלים על שפרה, וחושבים שהוא טוב ממנה. וסקופ לכל מי שקורא את זה ורוצה "לצאת עליי": אני לא אשכנזית, אפילו לא רבע.

Yaki J

New member
החשיבה שלך פרמיטיבית והפוסט שלך מביש

שוב, שפראיזם - מי שלא בדעתך אז מושפע מיחסי מזרחים-אשכנזים או שפשוט לא משכיל (אני יכול להתערב איתך שאני משכיל הרבה יותר ממך). את לא יכולה להעלות בדעתך שיש אנשים שפשוט רואים מעבר לזיוף של שפרה. זה לא קשור ליכולת הביטוי שלה, לכמה צבר נראה טוב בלי חולצה או לסריגות שלה

אור2221

New member
להגיד לך שזה לא מפריע לי

שעינב צועקת כל הזמן שאנשים נגדה כי היא מזרחית? אם יש לי משהו נגדה זה רק דבר אחד, זה כי היא כל הזמן צועקת והווליום שלה בלתי נסבל. אני מרגישה שהיא רואה את ההתבטאות הקולנית שלה כחלק בלתי נפרד מהמזרחיות שלה, בניגוד לשקט והקור האשכנזי, כמו שהיא אמרה אתמול או היום. אז אם אני לא אוהבת את הווליום, אז אני נגד מזרחים? פיכס.

Yaki J

New member
האם את מצביעה לשפרה כי יש לך בעיות שמיעה?

על פי להוגיקה המעוותת בפוסט המביש של הטפשה שאת מגינה עליה, מי שלא אוהב את שפרה עושה זאת מהסיבות הבאות: א. הוא מזרחי עם רגשי נחיתות כלפי האשכנזים ב. הוא לא משכיל ג. שניהם יחד באותו הגיון מעוות ניתן לומר שאם הצעקות של עינב מפריעות לך סימן שיש לך בעיות שמיעה. את שותפה ללגוקיה הטיפשית הזאת? איך זה שאנשים שיודעים להקליד (מה שאומר שמתבצעת אצליהם פעילות מוטורית כלשהי) לא מסוגלים להבין שיש אנשים שלא אוהבים את שפרה-צבר-ליאון-רנין בשל מגוון תכונות אחרות והשואו המזוייף שהם מציגים ושזה לא נובע מאהבת הבובלילים או מהשד העדתי. קשה לכם להבין? אתם צריכים שנסביר את זה יותר לאט?

אור2221

New member
אני מדברת על מה שעינב אמרה

עינב אמרה שהאשכנזים הם קרים, לי אמירות כאלה לא עושות, הן גזעניות. הם פשוט הופכים את זה לסכסוך מזרחי-אשכנזי וזה נורא בעיני. עינב בעצם אומרת "אני צועקת, לכן אוהבים אותי, אני חמה, הם קרים כי הם אשכנזים". הגבתי למה שאת כתבת ולא לפוסט המקורי, ואת ההערה על הלא משכילים פספסתי, אני גם לא מסכימה איתה.

קפרי

New member
התגובה שלך היא רק מתוך רגשנות והנה לך תשובה

אחת לפחות משלי: א. אני חצי צ'כית וחצי טריפוליטאית. משמעו חצי אשכנזיה וחצי מזרחית. ב. אני אולי לא משכילה כמו שיפרה!!! אבל בהחלט שומעת ממשכילים כמעט כמוהה דיעות. לידיעתך- מי שלומד בבצאלאל נחשב למוכשר מאוד והאנטי דת שלה מקומם גם אותי אבל בהחלט לא מעיד על כך שהיא לא משכילה. ג. האחיות שלי (ארבע) כולן משכילות (אם תואר בשבילך זה השכלה) וכולן חושבות ששיפרה חכמה. (אנחנו מדברות על חוכמה) ה. עינב צועקת ( ואגב לה יש רגשי נחיתות שכל היום מנפנפת באשכנזים ובצפוניים כאילו הם עקב אכילס שלה בתוכנית) כי היא צרחנית והיא מפריעה בצעקות לכולם, לי ולמי שסביבי אין בעיות שמיעה אבל די בהנפת ראשה, בקימוץ אגרופיה, בסגריה המתנופפת בברבריות, ובעמידה הכוחנית שלה (שפת גוף הכי מדברת) כדי להוכיח שהבחורה לא עדינה ולא שקטה אלא גסה ווולגרית וגם, רואים שהיא מאוד עצבנית (יוסי פלט את זה באחד הפעמים). ו. זה שהיא עושה את האקשן בתכנית, אין ויכוח אבל איכות? בהחלט לא. ז. זכותו של כל אחד לאהוב או להעריך את מי שהוא רוצה בווילה, שם המשחק לא? גם אני ניסיתי להסביר את דעותיי מהתחלה והבנתי שכלום לא יעזור כי יש לכל אחד את המשפחה, מכרים, חברים ומעריצים וכל אחד חושב אחרת על מי ינצח.

Yaki J

New member
קפרי את לא פסיכולוגית בבקשה אל תנתחי את

התגובה שלי, במיוחד כשהיא בטח ובטח אינה מונעת ממניעים רגשניים. הטענה הבלתי מתקבלת שמי שאינו אוהב את שפרע עושה זאת משום שהוא מזרחי ולא משכיל לא מקובלת עליי. לך יש סוג של רגשי נחיתות על מוצאך שהפגנת שוב ושוב בפורום ושנאה מנומקת ליוסי ועינב (כמו גם תיאוריות מופרכות על כך שכל מי שמצביע לבובלילים הוא קרוב משפחה שלהם, שזו התנשאות אתנוצנטרית טיפוסית בנסיון לשוות להם מבנה חמולות. חשבתי שהשתחררנו מזה כבר בתקופת כוכב נולד) אבל הן לא קשורים לפוסט שלי שעוסק בהבעת הדיעות החשוכות והגזעניות של MCBC. מעולם לא תראי אותי כותב משהו על מוצאה של שפרע כי זה לא רלוונטי, בדיוק כמו הטענה אליה הגבתי.

למעלה