עידכונים מהוילה - יום 45, ה- 15.10

נועה21

New member
שפרה ולאון מרכלים על אשר

לשפרה כרגיל אני לא מקשיבה אבל לאון הכי הורג אותי. הוא בטוח שהעיפו את אשר כי הקהל לא אהב את זה שאשר היה נגד היותו הומו

droriko

New member
תגידו

מישהו הצליח להבין את הדעה של שיפרה? היא נגד אשר או בעד? בכלל מישהו אי פעם שמע משהו דעה ברורה משפרה? או כמו שליאון הרגע ניסח את זה "לפעמים יש דברים פשויטים שלא צריך לסבך אותם יותר מדי"

Jason2

New member
למה צריכה להיות לה דעה עליו?

היא תמיד מצביעה לפי מה שמפריע לה באותו שבוע. כולם ציירו את זה כאילו אשר הוא האויב של שפרה וההיפך וזה פשוט לא נכון. כשאשר ניסה לכפות את הדת וניסה להיות מייצג של כל הציבור הדתי זה עצבן את שפרה ולכן היא הצביעה לו. ברגע שהוא ירד מזה היא לא הצביעה לו.

droriko

New member
אני דיברתי על שיפרה באופן כללי

לא יכול ליהות שבן אדם תבוא לילד (במקרה הזה ליאון) תספר לו כמה חשוך ואיום החבר שלו וכמה שהוא אל מקבל אותו , ועוד אחרי תסיים ב"אבל רק שתדע שהחברות בינכם ממש סבבה לדעתי" מי הדפוק שהמציא אותה בכלל ?

droriko

New member
מה? זה אפילו לא נשמע הגיוני ?

לך חפש מישהו אחר להתעלק עליו, נודניק

Jason2

New member
אבל זה נכון

אשר בא ממגזר שלא אוהב הומואים וסביר להניח שזה מה שהוא חושב. מעבר לזה, זה שהוא פיתח סוג של ידידות עם ליאון זה סבבה. ועיצה שלי, תשתדל קצת פחות שנאה בהודעות שלך, תזכור שהם כולם בני אדם שם ולכל אחד יש חסרונות, פשוט יותר כיף לקרוא הודעוות מתונות וענייניות מאשר הודעות מתובלות בארס.

שיפ ללאון: שילך להזדיין (אשר) אתה צריך לקבלו

שי מלכלכת על אשר? שיפ ללאון: אשר בא ואומר שהוא יכה אותך באלה ואחר כך בא לחבק אותך.. תעשה לי טובה.. למה אתה צריך את החיבוק של הדת? הוא לא מייצג שום דבר.. מי הוא שיקבל אותך בכלל? אתה צריך לקבל אותו..

אני מריח מלחמה בין שיפ לעינב..

מספיק רק שלאון יבוא אליה ויגיד לה מה שיפשופ אמרה לו ..

Jason2

New member
כבר יש מלחמה בלי זה

עינב חושבת ששפרה אחראית על זה שאשר עזב וזה כבר לא ישנה כלום.

Yaki J

New member
שפרה פשוט דוחה ומגעילה, אין דרך אחרת לתאר את

זה. על משפט מסכן של ליאון ש"אני שמח שיצא לי להכיר את אשר" היא שעה ניפחה את השכל, לכלה על אשר, טענה שהוא לא דתי, שילך להזדיין (מילותיה שלה) ובסוף ליאון אמר לה "שפרה את נוטה לסבך דברים פשוטים מדי". כולה ליאון רצה להגיד לה שהוא שמח שאנשים בבית ראו שדתי והומו מסתדרים, ושפרה שעד עכשיו ניסתה לשמור על עמימות יצאה כלבה מגעילה ודוחה. שעה היא תוקפת את ליאון על האמיר ה"לא! אשר זכה להכיר אותך! אתה לא זכית מזה שהכרת אותו!". פשוט בלתי נסבלת. עדיף שתעסיק את הפה שלה באכילה כל היום.

droriko

New member
מה שהכי מאפיין את שיפרה

היא שעה מדברת על זה שאשר הוא איש רע ובסוף היא מסכמת את זה ב"אין לי בעיה עם אשר ואני ממש שמחה שנוצרה בינכם חברות" פשוט בא להקיא מהפלצנית הזאת .

droriko

New member
בטח שהיא פלצנית

היא וכל הזמן מנסה לנתח לעומק, אבל אף פעם היא לא מדברת לעניין . אף פעם היא לא תענה לשאלה שאתה שואל אותה, רק תרצה הלראות לך שהיא ממש בקיאה בנושא . יש כאן הרבה שמפרשים את זה בתור אינטלקטואליות ואני חושב ששיפרה היא זיוף אחד גדול.

קפרי

New member
למה אף אחד לא דיבר על ההתלחששויות ואיומי

הדווקא של יוסי ועינב? אה טוב, איזה טיפשות, מי שיש לו פבורייט יתעלם מהמציאות...

קפרי

New member
היא לא סתומה בכלל, היא על סמך מה שכתבתם

דו פרצופית או אחת שרוצה להיות נחמדה לכלם ומשתמשת בצביעות אבל סתומה? בכלל לא, יש אחרים בולטים מאוד ב"איכותם הירודה"

אור2221

New member
זו שיחה נהדרת (תקציר בפנים)

משפט הפתיחה של ליאון שעורר את הבלגן: "אני שמח שזכיתי להכיר את אשר" פספסתי את ההתחלה. ליאון מדבר ברמת הפרט ומלביש את המקרה הפרטי על הכלל ושפרה מנסה להסביר את ההבדל ומסתבכת. ועכשיו צבר (ראה ערך, היציע), חמוד - מדבר על כך שלא צריך לדבר על קבלה של ההומואים, כי אין מה לקבל - ולא צריך לקבל תו תקן. ועל כמה שהוא מחבב את אשר, היו לו משפטים מזעזעים. אתה, בגלל האופי שלך בלי קשר לזה שאתה גיי, ובגלל שאתה צעיר - אתה מחפש קבלה. ליאון לשפרה: "לא יכולת להסביר את זה ככה?" בהנחה והחיבוק והנשיקה שלו היו אמיתיים, עולה השאלה האם קרה אצלו שינוי. וצבר מזכיר את זה שכאשר ליאון שאל את אשר מה יקרה אם יהיה לו בן הומו, אז אשר ירק לכל הכיוונים ואמר חס וחלילה, צבר ושפרה מזועזעים שאח"כ ליאון אומר שהוא שמח שאשר קיבל אותו. ליאון אומר שהוא מרגיש חרה, כי הם גורמים לו לחשוב על דברים ואיך הוא לא רואה אותם בעצמו. ליאון, חמודילה, שואל מה זה קבלה אם לא לשבת איתו באותה מיטה ולהתכסות איתו באותה שמיכה בניגוד ללהיות קריר אליו. צבר חושב שזו לא קבלה אמיתית, והאם יש שינוי אמיתי בתפיסה שלו. הוא מתנצל בפני ליאון על כך שהוא לא הבהיר לאשר כל פעם שהוא שמע את המשפטים האלה מאשר שהוא לא התערב והבהיר לו מה הוא חושב עליהם, זו החובה של כל אדם. בואנה, צבר תותח. אני מתה עליו, הוא נותן פה את אחד הנאומים המקסימים ביותר על היחס להומוסקסואלים. היה שם המון דברים על שוויון זכויות, ועל הסיבות האמיתיות לקיום מצעד הגאווה. אחד הרגעים הגדולים ביותר של התוכנית עד עכשיו.

למעלה