עידכונים מהוילה - יום 57, ה- 27.10

omer719

New member
../images/Emo41.gif עידכונים מהוילה - יום 57, ה- 27.10 ../images/Emo41.gif

כול העידכונים החמים לאחר ערב מלא הפתעות, שרשרו לכאן

לא הבנתי איך ונסה יודעת על הדיירים החדשים ?

הייתי מנותק איזה שעה ופתאום הופ ...מדברים בבטחון על הדיירים החדשים. איך הם כבר יודעים ? אמרו לשמור בסוד לא ?

רק שבהפקה פישלו. או שעשו את זה בכוונה

ושמו ברמקולים את לאון מדבר עם יוני, ורנין וונסה שמעו הכל. בטח רוצים להכשיל אותם במשימה והם עשו את זה בכוונה. ולמה אין אף מצלמה שמשדרת? אוף. הבטיחו לנו שידור רציף

אולי הם רוצים לראות

איך לאון ועינב יצאו מהמצב הזה. מה שכן אם זו באמת היתה פאשלה יש לם אחלה דרך לצאת מזה וזה מה שכתבתי למעלה.

u r a n i a

New member
אני בטוחה שזו פאשלה-

גם בזמן התוכנית היה איזה קטע ששמו בטעות את ארז ברמקולים בווילה, ומאוחר יותר הוא הדגיש בכוונה, בציניות - "שימו אותי ברמקולים.. של ה-סוויטה, ול-א ברמקולים של הבית", משהו כזה..

לא חסר פשלות. לפני 2 תוכניות בערך כשקראו

לש"צ להכנס לסוויטה הם טיפה התעכבו, האח הגדול אמר להם שיש להם דקה, והם עדיין התעכבו ואז שמעו את האח הגדול כאילו אומר לארז-"אני מכריז שוב, אני מכריז שוב.. צבר ושפרה נא להכנס לסוויטה" משהו כזה. מעניין אם חתכו את זה מהתוכניות בקשת.

zplazma

New member
הדיירים יודעים שישנם אנשים חדשים. הייתה תקלה

בשעה 23:45, ההפקה עשתה טעות והסאונד מחדר הסויטה נכנס לבית האח הגדול. זה קרה לאורך כדקה. בזמן זה הם שמעו את לאון מדבר עם מישהו ושואל אותו מהיכן ההורים שלו. הבחור ענה: הולנדי-מיצרי (משהו כזה). הם שמעו גם עוד אנשים. הם מיד קלטו ישנם עוד אנשים שעומדים להיכנס לבית כשלושה או ארבעה. שיפרה המטומטמת אמרה להם: " לא. זה בטח המשזיסט שלהם". אתם יודעים, לא אתפלא אם יתברר ששיפרה הייתה שתולה של ההפקה. (לך תדע.. כזו טיפשות).

מסתבר שהם עשו פאשלה

כי עכשיו הם עדכנו את עינב וליאון שהיתה טעות ושמעו אותם הדיירים. קיבלו תדריך להגיד שזה מסז'יסט ורפסולוג כדי שהתשובות של עינב וליאון יהיו מתואמות. הפקה קקה - כמו האתר החדש שלהם.

זאת היתה פאשלה של ההפקה.טעות

ולכן ההפקה מסרה סיפור כיסוי לעינב דרך הטלפון להמציא סיפור שהיא וליאון קיבלו טיפול ומאסטג מגבר ואישה ומותר היה להם לשוחח ולספר אחד על השני רק 4 דקות, וגם עינב וגם ליאון נדלקו על הגבר ההולנדי שם.. במצלמה 2--ניתן לראות את הנעשה בחדר של 4 הדיירים החדשים , עינב וליאון.

psyfish

New member
הסתומים מההפקה עשו פאדיחה

השמיעו בטעות את מה שמדברים בסוויטה ולכן כרגע יש "השידור מופסק..." איזה חובבנים!!!!

babylon4

New member
השאלה היא

השאלה היא אם עכשיו תידרכו אותם שקרתה תקלה ולא לדבר יותר על שהם יודעים שיש בבית דיירים חדשים. חוץ מזה שארז טל כל הזמן שהדיירים לא יודעים כלום וחצי שעה לפני השידור ראיתי בערוץ 20 איך כולם יודעים שהיום דיירים חדשים יכנסו אל הבית.

zplazma

New member
אני חושב שזה מה שקורה.

הם מתדרכים אותם לא לדבר על זה. כדי להטעות את הצופים.

../images/Emo41.gif המשימה לפי ערוץ 20 ../images/Emo41.gif

לגנוב חפצים אישיים של ה"וותיקים" מבלי להתפס. לדוג' תמונה של תייסיר לרנין(או מאפרה לא שמתי לב), מסרגות של שפרה וכו'.

shlomitgueta

New member
בדיוק כששפרה החלה לערער לרנין

את הביטחון שזו לא החלטה שלה להישאר בתולה כי גם אחיותיה החליטו כך קטעו את השידור

shlomitgueta

New member
בדיוק בגלל כבוד המשפחה וכחלק מהתרבות ושמתי

לב שכל שיחה של רנין בנושאים כאלו נקטעת מיד

psyfish

New member
בציניות גמורה לא להשתגע!!!

יש מצב שרנין נשארת בתולה כי היא רוצה להיות חלק מ-72 בתולות שמבטיחים למחבלים..... סתם בצחוק לא ישר לקפוץ ולקרוא לי גזען וכו'....

למעלה