ושמו ברמקולים את לאון מדבר עם יוני, ורנין וונסה שמעו הכל. בטח רוצים להכשיל אותם במשימה והם עשו את זה בכוונה. ולמה אין אף מצלמה שמשדרת? אוף. הבטיחו לנו שידור רציף
גם בזמן התוכנית היה איזה קטע ששמו בטעות את ארז ברמקולים בווילה, ומאוחר יותר הוא הדגיש בכוונה, בציניות - "שימו אותי ברמקולים.. של ה-סוויטה, ול-א ברמקולים של הבית", משהו כזה..
לש"צ להכנס לסוויטה הם טיפה התעכבו, האח הגדול אמר להם שיש להם דקה, והם עדיין התעכבו ואז שמעו את האח הגדול כאילו אומר לארז-"אני מכריז שוב, אני מכריז שוב.. צבר ושפרה נא להכנס לסוויטה" משהו כזה. מעניין אם חתכו את זה מהתוכניות בקשת.
בשעה 23:45, ההפקה עשתה טעות והסאונד מחדר הסויטה נכנס לבית האח הגדול. זה קרה לאורך כדקה. בזמן זה הם שמעו את לאון מדבר עם מישהו ושואל אותו מהיכן ההורים שלו. הבחור ענה: הולנדי-מיצרי (משהו כזה). הם שמעו גם עוד אנשים. הם מיד קלטו ישנם עוד אנשים שעומדים להיכנס לבית כשלושה או ארבעה. שיפרה המטומטמת אמרה להם: " לא. זה בטח המשזיסט שלהם". אתם יודעים, לא אתפלא אם יתברר ששיפרה הייתה שתולה של ההפקה. (לך תדע.. כזו טיפשות).
כי עכשיו הם עדכנו את עינב וליאון שהיתה טעות ושמעו אותם הדיירים. קיבלו תדריך להגיד שזה מסז'יסט ורפסולוג כדי שהתשובות של עינב וליאון יהיו מתואמות. הפקה קקה - כמו האתר החדש שלהם.
ולכן ההפקה מסרה סיפור כיסוי לעינב דרך הטלפון להמציא סיפור שהיא וליאון קיבלו טיפול ומאסטג מגבר ואישה ומותר היה להם לשוחח ולספר אחד על השני רק 4 דקות, וגם עינב וגם ליאון נדלקו על הגבר ההולנדי שם.. במצלמה 2--ניתן לראות את הנעשה בחדר של 4 הדיירים החדשים , עינב וליאון.
השאלה היא אם עכשיו תידרכו אותם שקרתה תקלה ולא לדבר יותר על שהם יודעים שיש בבית דיירים חדשים. חוץ מזה שארז טל כל הזמן שהדיירים לא יודעים כלום וחצי שעה לפני השידור ראיתי בערוץ 20 איך כולם יודעים שהיום דיירים חדשים יכנסו אל הבית.