עידכונים מהוילה - יום 57, ה- 27.10

נינייה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בתור דיילת אני יכולה להגיד לך שזה הרס אותי מצחוק. לחשוב שהנוסעים זוכרים אותך
ומסמסים לך. והרבה טסו איתה בשנתיים שהיא עובדת. חחח גדול. אני יכולה לספר לכם שבפז"ם שלה היא עובדת בחלק האחורי של המטוס ומשרתת דוסים וילדים זבי חוטם שבטח מסמסים לה מבוקר עד לילה. שתחזיר כבר את הסרט שהיא חיה בו. אני פשוט לא מאמינה איך היא חושבת ככה. הבחורה פשוט מאוהבת בעצמה. גם כל הסיפורים שלה על כל הבחורים שמחזרים אחריה ברחבי העולם אי אפשר להאמין לאף מילה. ה"אינטלקטואלית" יוצאת הכי סתומה מכולם בוילה.

זה אכן היה מצחיק

ועצוב גם יחד. להאמין בזה ועוד לחזור ולומר "אני לא צוחקת" כששני חברייך לשיחה מגחכים למשמע בתיאוריה ההזויה הזו - עצוב

leelach

New member
וזה שהיא אומרת שהמון אבל המוןןןן גברים

מתחילים איתה כל הזמן המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כאילו מה? היא מנסה להרגיש טוב עם עצמה כי צבר לא ממש שם לכיוונה כבר, מסכנונה מדברת כאילו בשפה גבוהה ומדברת שטויות, בסוף יוצא שהשלוחית מאשקלון הרבה יותר אמיתית וטובה ממנה עם כל הצעקות והוולגריות שלה

leelach

New member
וגם הקטע של הדת אצלה כל כך טעון

היא פשוט נהייתה אנטי ולמאת שנאה שזה ממש מגעיל, בסדר הבנו שחזרת בשאלה לכיוון הקיצוני ביותר, אבל למה כל השנאה הזו כלפי מי שכן שומר ומי שכן איכפת לו-- הכי מגעיל שהיא איחלה לאשר (שלא בפניו כמובן) שיהיה לו בן הומו, וקיללה אותו בן זונה--שיפרהההההההההה מאיפה באת?? קצת נימוסים, ואהבת חינם לא תזיק לך איכסססססססססססססססססססס

ShukyD

New member
מה שאף אחד עוד לא גילה

ואותי באופן אישי, זה מפתיע... זה שהאהבה העצמית <המזוייפת ללא ספק, שאפילו אלוהי האהבה לא מאמין בה> של שפרה, היא לא יותר מאשר נסיון לפצות על חוסר באהבה מבחוץ. המשפחה שלה דחתה אותה, אנשים חושבים שהיא מוזרה, החסך הזה חייב להתמלא ע"י משהו. גם אם זה פנטזיות <מתחילים איתי כל הזמן, זוכרים אותי במטוס> היא כל החיים חייבת להרגיש שהיא שווה משהו, חייבת, גם אם זה מגיע לרמות הדחקה הכי גבוהות שקיימות. כי תחשבו מה זה בגיל 30 לפקוח את העיניים ופתאום לגלות שאתה כלום.. פשוט כלום.

ShukyD

New member
לא יצא לי לראות

אבל אם זה באמת ככה מפתיע שכולם מאמינים לזה וכותבים שהיא מלאה באהבה עצמית. אם היא הייתה באמת אוהבת את עצמה, מילא שזה מגעיל, אבל לא הייתה צריכה להתנחם באוכל כל כך הרבה. רואים שרע לה, בלי קשר למה היא עושה נכון ומה לא, בבית יהיה לה יותר טוב, שם הבועה המוגנת.. וגם זה אני לא בטוח עד כמה, כשתצא ותשמע מה כל אחד מאזרחי ישראל חושב עליה, לטוב ולרע.

cookies10

New member
../images/Emo45.gifצודק בכל מילה לקחת לי את המילים מהפה

חבל שההפקה לא יודעת מה שיפרה מוציאה מאיתנו ומאיתנו אני מתכוון לא רק מהפורום, בכלל, ברחוב בסופרים, באוטובוס כולם ממורמרים עליה או שהיא יודעת, ולא אכפת לה מה אנחנו חושבים מה אנחנו מרגישים...זה לא פאייר אבל עצוב מאד, כי זה משפיעה על כולנו בצורה השלילית ולא החיובית של החיים... היא הרסנית,היא זורעת רוע בתוכנו, היא מסוכנת לדעות שלנו, היא מתנשאת כאילו היא מעליהם היא כמו נחש צפע שמוציא ארס לכל הסובב אותו וכולנו ניפגעים מזה.. ממש ניפגעים היא מוציאה מאיתנו רק את הדברים שליליים אנרגיות שליליות, כעס, מירור, עצבים, מיאוס, וכולם נדבקים ברוע שלה, כמו נחש שמשתחל לכל בית בישראל. היא מסוכנת כי זה משפיע על כולנו, בבית גם עצבניים בגללה, עצוב שאחת כזאת תשנה לנו את מצב רוחינו בארץ, מאיפה יש בה הכוח להרס כזה, בלי שאנחנו רוצים, היא מצליחה לגבור על המחשבות שלנו, היא כמו מכשפה כישפה אותנו ברוע שלה, איזה כוחות הרסניות יש לאישה הזאת, מפחיד... צריך להעף אותה מהר מאד, לפני שיהיה מאוחר, והרוע יושרש באנו, מה שרואים בחוץ לא רואים בפנים... אנחנו לא נהנים כשרואים אותה על המסך, יש איזה הרגשת כעס מירמור ומיאס ועושים השתק, היא מנצלת את המצלמות לאינטרסים האישיים שלה בצורה שלילית מנסה דרך המצלמות לשנות לנו את הדעות ואני לא מבין איך ההפקה לא חושבת להשתיק לה את הפה, שהיא מדברת על הצבא שלנו בפני כולם... יש לה בעיה שרק יזכירו את שמה ולא אכפת לה אם תיזרע גם בבננו את הרוע שלה והתיסכול שלה והיא מצליחה לצערנו היא רוצה שרק ידברו עליה ולכן היא גם פולטת מילים שלא במקום, אין לה טיפת טאקט, ולכן היא מסוכנת כי אין לה גבולות לאישה הזאת.הכל אצלה הרבה... ורואים גם באוכל שלא אכפת לה מהאחרים, בולעת ובולעת בלי התחשבות יש לה מחלה לאוכל, כנראה היה לה ויש לה חוסר בבית...ועכשיו היא משלימה, על חשבון דיירי הבית מסכנים... הכל אצלה בכמויות בכמויות כמויות היא מדברת ולא מצנזרת בכמויות, שמישהו יסתום לה תפה היא סורגת בכמויות.. (טוב לפחות שנתנו לה סריגה אחרת היא היתה משגעת את כולם מהעצבים שלה..). היא אוכלת בכמויות.. היא מנסה להשתלט על כולם בכמויות... ההתנשאות שלה בכמויות ומי שעוצר אותה זה יוסי שאין עליו וטוב שהוא שם... לפחות יש את מי לראות על המסך...

cookies10

New member
../images/Emo26.gifשכחתי להוסיף

שבכמויות היא אוהבת את עצמה יאללה יאללה הביתה אדם שכזה הרסני אסור לו לייצג אותנו על המסך

shy6

New member
השידור הופסק. ההפקה בלחץ

בטח מדריכים אותם עכשיו להתנהג כאילו הם לא יודעים שמצטרפים דיירים חדשים.

babylon4

New member
זה גם מה שנראה לי

רשמתי זאת גם בתגובה קודמת. נראה לי שההפקה בלחץ. האתר שלהם מקרטע, הדיירים הותיקים שמעו את השיחה... כמה פאדיחות בערב אחד...

beep beep

New member
ושוב ההפקה העלובה מצנזרת את רנין

רנין מדברת על חשיבות הבתולין במשפחתה. שפרה מתחילה, כהרגלה, לנאום ולהטיף כמורה וההפקה קוטעת את השידור. עוד התערבות גסה וברוטאלית של ההפקה הישראלית. זו לא תכנית ריאליטי, זה עולמו של וולט דיסני.

shlomitgueta

New member
איש הקשר של רנין דורש להוציא אותה מהשידור כי

זה פוגע בכבוד המשפחה כולה. פעם אחת תייסיר כבר שלח מסר וההפקה התחייבה לצנזר ככל שניתן

BMCB

New member
למה לא אומרים לרנין פשוט לא לדבר על הנושא?../images/Emo4.gif

shlomitgueta

New member
כי אסור להפקה להתערב. חוצמזה היא לא טיפשה היא

יודעת שהמשפחה לא תקבל את זה בעין יפה אבל שוכחים את המצלמות לפעמים

למעלה