../images/Emo45.gifצודק בכל מילה לקחת לי את המילים מהפה
חבל שההפקה לא יודעת מה שיפרה מוציאה מאיתנו ומאיתנו אני מתכוון לא רק מהפורום, בכלל, ברחוב בסופרים, באוטובוס כולם ממורמרים עליה או שהיא יודעת, ולא אכפת לה מה אנחנו חושבים מה אנחנו מרגישים...זה לא פאייר אבל עצוב מאד, כי זה משפיעה על כולנו בצורה השלילית ולא החיובית של החיים... היא הרסנית,היא זורעת רוע בתוכנו, היא מסוכנת לדעות שלנו, היא מתנשאת כאילו היא מעליהם היא כמו נחש צפע שמוציא ארס לכל הסובב אותו וכולנו ניפגעים מזה.. ממש ניפגעים היא מוציאה מאיתנו רק את הדברים שליליים אנרגיות שליליות, כעס, מירור, עצבים, מיאוס, וכולם נדבקים ברוע שלה, כמו נחש שמשתחל לכל בית בישראל. היא מסוכנת כי זה משפיע על כולנו, בבית גם עצבניים בגללה, עצוב שאחת כזאת תשנה לנו את מצב רוחינו בארץ, מאיפה יש בה הכוח להרס כזה, בלי שאנחנו רוצים, היא מצליחה לגבור על המחשבות שלנו, היא כמו מכשפה כישפה אותנו ברוע שלה, איזה כוחות הרסניות יש לאישה הזאת, מפחיד... צריך להעף אותה מהר מאד, לפני שיהיה מאוחר, והרוע יושרש באנו, מה שרואים בחוץ לא רואים בפנים... אנחנו לא נהנים כשרואים אותה על המסך, יש איזה הרגשת כעס מירמור ומיאס ועושים השתק, היא מנצלת את המצלמות לאינטרסים האישיים שלה בצורה שלילית מנסה דרך המצלמות לשנות לנו את הדעות ואני לא מבין איך ההפקה לא חושבת להשתיק לה את הפה, שהיא מדברת על הצבא שלנו בפני כולם... יש לה בעיה שרק יזכירו את שמה ולא אכפת לה אם תיזרע גם בבננו את הרוע שלה והתיסכול שלה והיא מצליחה לצערנו היא רוצה שרק ידברו עליה ולכן היא גם פולטת מילים שלא במקום, אין לה טיפת טאקט, ולכן היא מסוכנת כי אין לה גבולות לאישה הזאת.הכל אצלה הרבה... ורואים גם באוכל שלא אכפת לה מהאחרים, בולעת ובולעת בלי התחשבות יש לה מחלה לאוכל, כנראה היה לה ויש לה חוסר בבית...ועכשיו היא משלימה, על חשבון דיירי הבית מסכנים... הכל אצלה בכמויות בכמויות כמויות היא מדברת ולא מצנזרת בכמויות, שמישהו יסתום לה תפה היא סורגת בכמויות.. (טוב לפחות שנתנו לה סריגה אחרת היא היתה משגעת את כולם מהעצבים שלה..). היא אוכלת בכמויות.. היא מנסה להשתלט על כולם בכמויות... ההתנשאות שלה בכמויות ומי שעוצר אותה זה יוסי שאין עליו וטוב שהוא שם... לפחות יש את מי לראות על המסך...