עידכונים מהוילה - יום 57, ה- 27.10

BMCB

New member
לא נראה לי גם שתייסיר יהיה זה ש....

משום מה יש לי הרגשה שהוא כבר לא מחכה לה. היא בעצמה רמזה על זה לונסה היום, שאולי הוא כועס על ההתנהגות שלה והיא לא בטוחה שהוא עדיין מחכה לה.

psyfish

New member
הנה ישר מחפש לריב... אין לך מה להגיב אל תגיב

ואמרתי מלחתחילה שזה סתם בצחוק אם אתה לא מבין הומור ציני זו בעיה שלך אתה בטח מאוהבי שר"צ "יפה נפש" שאסור לקלל או להגיד דברים שלא ברמה של "אירופאים" יאללה תן גז!!!הכרטיס לשוויץ עליי

psyfish

New member
יאללה סבבה לא קרה כלום...

ניסע ביחד לשוויץ....
אבל תודה שזה היה מצחיק....

טוב שאת לא חייה במאה הקודמת :/

תתעוררי ותתבגרי בייב, הפרימיטיביות שלך בעננים לא כל הערביות בתולות ולא כל הערביות חיות תחת צל של איום עקב כבוד המשפחה... ולהזכירך רנין נוצרייה יש הבדל עצום במנטליות של ערביות מוסלמיות לנוצריות ג'יזס המצב כאן מחמיר

juspan

New member
אוי, על שפרה עובר לילה ממורמר ומעצבן במיוחד

היא התחילה עם הפסקנות שלה לגבי זה שלעינב לא יהיה באמת מה לאכול בסוויטה כי "זה לא כשר שם", כשיוסי צחק שעינב זכתה גם באוכל וגם בסיגריות. מסתבר שגם טרחה ליידע את עינב בזה ב- 2 הדקות שהיה להם להתכונן בשיא הבלגן
באמצע נבחה על איתי כשאמר לצבר ככה בצחוק שהוא יכיר לו כבר דיילים מחוץ לווילה (כי דיברו על מוצרים שדיילים מביאים והסתבר שלצבר אין מכרים כאלה) "אנחנו לא צריכים שתכיר לנו דיילים" נבחה וצחקה בזלזול. אנחנו עלק. אח"כ העניקה לעצמה מדליה, במילים אלו, על העור הכי צעיר בבית יחסית לגיל. לוונסה יש הכי הרבה קמטים היה ההיילייט. וכרגע החירפון האחרון שגרמה לי זה ההתעליינות הזו על רנין שהזכרת עם הטון הנוקב. "גם האחיות שלך בחרו ככה? אז זו לא בחירה שלכן!" אמא'לה.

כן, הקטע עם הקמטים היה ענק

רק חבל שונסה לא שמעה את זה. ולא מדליה - כתר. לא פחות ולא יותר "אני מכתירה את עצמי לזאת עם הכי פחות קמטים בבית הזה". מישהו צריך לספר לה את הסיפור על הנרקיס.

juspan

New member
היא התחילה בהכתרה

"הגעתי למסקנה שיחסית לגיל(י) יש לי את העור הכי צעיר בבית" היה אחד מהניסוחים הראשונים. היא גם הכניסה את צבר לסיפור הקמטים כדי שייראה שהיא סתם אובייקטיבית וחביבה "אבל לך יש יותר" אמרה לאיתי. לוונסה יש הכי הרבה קמטים וכו'... אבל הסיום היה בפירוש עם המילים "...אני מעניקה לעצמי את המדליה", בחיי.

juspan

New member
מקווה שלא פספסת את השניה המדהימה הזו!

כנראה דיברו על ההדחות, ספקולציות על הצופים שהולכים איתם, מסמסים להם. שפרה מסבירה למה יש לה הרבה מסמסים: הרבה אנשים טסו איתי בשנתיים ומשהו האלה איתי מצחקחק: והם בטח זוכרים אותך... שפרה בשיא הרצינות: בטח שהם זוכרים אותי! איתי בתמימות: אני לא הייתי זוכר... צבר בהלם, אפילו אמר משהו ציני על החשיבות העצמית שלה שפרה: "אני הדיילת שתזכור לספר שהיתה לך כך וכך ולא פספסת... אותי זוכרים... אנשים היו זוכרים אותי... אתם לא מבינים, באמת, אני לא צוחקת" צבר: "אני יודע שאת לא צוחקת" שפרה: אני לא חיה בסרט... באמת, אני לא חושבת שאין לי מבטא צרפתי, כן? (בציניות) אותי היית זוכר ולא היית שוכח את השם שלי ולא הייתי עושה לך עיניים. ועוד ועוד... צבר ממשיך להסתלבט עליה ולצחוק עם איתי הנבוך, לדעתי הוא מזועזע בדיוק כמוני אבל לא יכול להרשות לעצמו מעבר לסתלבט הכאילו חברי.

24שעות1

New member
הסיפור עם החבר הערבי עם המאהבת עם הגריסות

ללא הפסקה אם השינאה היוקדת ההתחנחנויות לאחד שלא שם עליה ועוד הרבה לצערם יש להם ימים רבים כאלה ולא רגעים

24שעות1

New member
מה לעדכן הבחורה אוהבת כל מה שזז

סיפרה בתחילת התוכנית על אהובתה על רומן שהיה לה עם שתי נשים היום סיפרה על מאהב שהיה לה בן דודנו כל הזמן מתפלספת על כמה היא מחוזרת בקיצור כל מה שזז כולל אוכל היא בולעת

למעלה