עידכונים מהוילה - יום 57, ה- 27.10

rinatt1

New member
יוסי כבר זרק היום שמיצדו שיביאו 4 מתמודדים וש

יהיו הדחות כפולות... הוא אמר את זה בצחוק- רק הוא לא יודע כמה הוא צודק..חחחחחח הוא הדורבן הוא גדול ומה שבטוח הוא לא יהיה מופתע כמו האחרים..

beep beep

New member
בשבוע הבא יעלה לגריל מפתח השרירים

הדיירים לא ירשו לו לחסל להם את המזון. אני מעריך שתהיה התנפלות של הותיקים על החדשים.

א ח ת18

New member
עינב על שפרה: "תאכלי תאכלי, כל היום היא אוכלת

XD חבל שאין להם סאונד, יהיה שמח אם עינב תשמע את שפרה מלכלכת עליה

tal061971

New member
סליחה אבל

אפילו לא ניתן להשוות לרגע את: הכמויות ששפרה אוכלת, את מספר הפעמים שהיא אוכלת, את הזמן שהיא שורצת מול המקרר והכריים, את הדקות בהן היא מדברת ומפנטזת על אוכל, את האצבעות שלה שנכנסות לצלחת ואת הלשון שמלקקת מתוך צלחות, אז עם כל ההתחסדות שלך וההגנה על שיפרה, העובדות משברות בעד עצמם, עיניו לפחות ששם במטבח המון פעמים עשתה זאת כי היא בישלה לכולם.

חח כןן מקנאה משפרה שהיא לא כמוה

תאאכל גבינה ולחםם מה לעשות בעיה של עינב שעשתה לעצה פדיחות בגלל סיגריות.!!

rinatt1

New member
אל תדאגי שירנוש, עינב תזכה במשימה וגם יש ...

יהיו לה סיגריות... אז מי עשה פאדיחה... רק שיפרה...שסופרת את האוכל כמו איזה מסכנה... וחוץ מזה אני לא מבינה למה היא לא יכולה לאכול מהאוכל, הם הורידו רק תפן"א ורסק.. אז מה הביג דיל....

shlomitgueta

New member
הינה חגית התחילה לגרום ללאון להיות אדום!

חגית-"יש מישהו מהדיירים שאתה מתגעגע אליו?" לאון-"קודם כל אני לא יודע מה ראיתם ומה לא" חגית-"לא משנה נניח מיקי אני מכירה.." לאון-"כן למשל שי האחרון שהלך אני מאוד מתגעגע" ואז דיברו על מריבות חגית:"אתה רב עם אנשים פה?" לאון:"לא" היא מנסה להוביל אותו למצבים כאלה לדעתי כנראה

למעלה