עידכונים מהוילה - יום 57, ה- 27.10

דינה128

New member
תייסיר שלח מסר מתוכנן מראש

ג'ני אמרה שהכל הצגה. שרנין ראתה באנגליה האח הגדול והבינה שככל שיש יותר דרמה, יותר אוהבים את הדמות אז היא תכננה עם תייסיר שברגע שיוכל להעביר למה משהו... ההמשך ידוע. עובדה שהיא בחרה להישאר למרות שהבן זוג שלה אמר לה מפורשות צאי מהבית. הרי זה לא דבר מקובל אצלם, היא יודעת שיש את העניין של כבוד המשפחה וזו הסיבה שהיא לא מוכנה לישון בחדר של הבנים. אז נראה לך שהיתה נשארת בבית אם באמת זה לא היה מתוכנן?

cpel

New member
ג'ני אמרה באחות הקטנה

שזאת הייתה הצגה...רנן תכננה את הכל עם תיסיר.

shlomitgueta

New member
לא בטוח שזה היה מתוכנן. כבוד המשפחה

מאוד חשוב. מצד שני רנין היא טיפוס שמציב לעצמו מטרות ולא אוהב שעוצרים בעדו, רנין לא יודעת מה הסיבה שתייסיר שלח לה את המסר ולכן היא החליטה להישאר בכל זאת

shlomitgueta

New member
בדיוק מה שאמרתי: בפעם הראשונה הסיבה היתה

כשערן אמר לה שהיא בתולה בצחוק והיא מיד אימתה את זה וכולם צחקו עליה ועכשיו היא גם מדברת על אחיותיה

shlomitgueta

New member
בדיוק מה שאמרתי: בפעם הראשונה הסיבה היתה

כשערן אמר לה שהיא בתולה בצחוק והיא מיד אימתה את זה וכולם צחקו עליה ועכשיו היא גם מדברת על אחיותיה

נראה לי ההפקה מדריכה את המתמודדים לא להזכיר

את התקלה ששמעו ברמקול את לאון ועינב

beep beep

New member
ההפקה הזו באמת עלובת נפש

כשהם קוטעים את השידור מהוילה בערוץ 20 נקטע גם הסאונד במצלמה 2 שמשדרת מהסויטה. מה קורה לכם? איזו חובבנות!

א ח ת18

New member
יוני והמבוגרת (שכחתי את שמה חח) דיברו על המשי

המשימה הם תהו מתי הם יבצעו אותה ויוני אמר שבטח ב-3 בלילה שכולם ישנו.. ואז הם בדקו בטלוויזיה איפה הדיירים שבבית. כנראה שבאמת המשימה היא לגנוב את הדברים. אבל נשמע לי מוזר שהם יכנסו לבית, מה יקרה אם מישהו מהדיירים ימצא אותם? חחחחחחחח איך הוא יבהל

בל מקרה הולך להיות שמח ועכשיו רק מתחיל המשחק

למרות שזה לא פר כל הכנסת הדיירים האלה וונסה תשים עין על יוני שתודו שהוא נראה טוב איתי ייתפוצץ וזה ישבור אותו כי אם לונסה בא..אז אין חשבון אצלה,וכתוב עליו שהוא אוהב להצחיק ולעקוץ בחורות אינה-הולכת לעקוץ את צבר,שפרה תפסיק לסרוג ותהייה עסוקה בלשמור על צברהולכת להיות תחרות על חגית אשת השופט-הולכת להכנס ב..רגע ,היא אמרה שיש לה עצם בגרון..והיא לא סובלת מעשנים נראה לי שהיא לא תסתדר עם הבובלינים צבר נראה מתאים הוא יידבק לה הוא עו"ד היא אשת שופט, אחרון חביב שחר-הוא נראה חביב חמים עד ש..לא יישארו לו ביצים טונה דגנים שבולת שועל. הולך להיות שמח ואקשן

למעלה