תכלס ונסה עכשיו הפכה לדמות השנואה עלי בבית
איזה בחורה זולהההההההההההההההההההההה 1-עכשיו פתאום שמתי לב שהבגד ים של אינה שהיא אחת השרמוטות הכי גדולות שיש במדינה לפי ההתנהגות הזולה שלי יותר צנוע משל ונסה . 2-בחורה צריכה להיות צנועה וחסודה וההתנהגות הבהמית והחרמנית שלה שהיא מרשה לעצמה להתנהג כמו איזה גבר ערס זה פשוט דוחה , ואני בטוח שזה דוחה לא רק אותי ויש הרבה צופים שסולדים מההתנהגות הזאת כמוני , זה פשוט לא מקובל משום מקום בעולם ובטח ובטח לא בפני כל האומה ש-24 שעות עוד לא עברו והיא כבר תקפוץ על החתיך החדש שהגיע - היא לא מבינה שהיא שורפת את עצמה בפני כל המדינה ואני מקוה שהציבור לא מטומטם ובסופו של דבר הוא יבחר להדיח את השרמוטה הזאת מפני שאף אחד לא היה רוצה שהבת שלו תתנהג ככה גם אם היא לא קיבלה סקס 60 יום , ואם היא היתתה מתנהגת כמו ליידי אמיתית ונותנת לגבר לבחור בה ועושה את זה בצורה יפה ועדינה ולא רומסת את הרגשות של איתי תאמינו לי שהיא היתה צוברת תאוצה בכוח שלה כלפי מעלה והיתה מועמדת רצינית לגמר . כדאי שתחשבו על מה שכתבתי ותבינו שבתכלס אחת כזאת רק עושה לנו חרא על המסך כמעט ברמה של שפרה , הלוואי וב"ה יעמידו אותה השבוע על הגריל שהיא תקבל את הכאפה של החיים שלה קצת ותתחיל להרגע למה אם היא תמשיך עם ההתנהגות הזאת לדעתי שבוע הבא היא עפה אחרי שפרה ואחרי אינה שהיא אחת הפוסטמות ואחת העלבונות הכי גדולים למין האנושי - היא פשוט מנציחה את הסטיגמה של רוסיות=זונות כמו שעינב שומרת על הסטיגמה של מזרחים=מקופחים וונסה שומרת על הסטיגמה שחל מרוקאים= ברבריים ואני חצי מרקואי ככה שאתם לא יכולים להאשים אותי בגזענות