עידכונים מהוילה - יום 61 , ה- 31.10

omer719

New member
../images/Emo41.gif עידכונים מהוילה - יום 61 , ה- 31.10 ../images/Emo41.gif

עידוכנים מהוילה, כול העידכונים החמים, התמונות והדיעות שלכם על היום הזה, אתם מוזמנים לשרשר לפה
ושוב אני מבקש, לשמור על שפה נאותה

eli7r

New member
../images/Emo45.gif זה באמת היה קורע לב לראות אותו ככה ואת ו

ונסה ויוני מהצד השני ואני רצינית.

../images/Emo45.gif../images/Emo10.gif

ממש לא מגיע לו היחס הזה...אני מקווה שהוא הכין את עצמו שזה עלול לקרות.

3pac היחיד

New member
איתי ממש מסכן וונסה ניצלה אותו

הוא בחור יותר טוב מכל 1 שם בוילה וונסה פשוט בחורה מגעילה לאיתי מגיע אהבה אמיתית

eli7r

New member
עזבי יותר טוב מכל אחד אחר בוילה

מה שהיא עשתה היה ניצול \ ואפילו אם לא ניצול לכי דברי איתו..... הוא מרגיש מנוצל פגוע לא משנה, את חייבת לו |(ואת הכוונה לוונסה לא איליך
) לפחות דיבור הסבר.

sima1203

New member
וונסה היא ממש

וולגרית רעשנית זולה אגרסיבית בצורה בלתי נסבלת, היא הכינה את איתי שאם יבוא מישהו חתיך אז........

beep beep

New member
היא אמרה לו מאה פעם שהיא לא מאוהבת בו

שזו רק ידידות, שהוא לא בן הזוג שלה. נראה שהוא התאהב בדימוי המיוסר שלו.

amiram001

New member
תכלס ונסה עכשיו הפכה לדמות השנואה עלי בבית

איזה בחורה זולהההההההההההההההההההההה 1-עכשיו פתאום שמתי לב שהבגד ים של אינה שהיא אחת השרמוטות הכי גדולות שיש במדינה לפי ההתנהגות הזולה שלי יותר צנוע משל ונסה . 2-בחורה צריכה להיות צנועה וחסודה וההתנהגות הבהמית והחרמנית שלה שהיא מרשה לעצמה להתנהג כמו איזה גבר ערס זה פשוט דוחה , ואני בטוח שזה דוחה לא רק אותי ויש הרבה צופים שסולדים מההתנהגות הזאת כמוני , זה פשוט לא מקובל משום מקום בעולם ובטח ובטח לא בפני כל האומה ש-24 שעות עוד לא עברו והיא כבר תקפוץ על החתיך החדש שהגיע - היא לא מבינה שהיא שורפת את עצמה בפני כל המדינה ואני מקוה שהציבור לא מטומטם ובסופו של דבר הוא יבחר להדיח את השרמוטה הזאת מפני שאף אחד לא היה רוצה שהבת שלו תתנהג ככה גם אם היא לא קיבלה סקס 60 יום , ואם היא היתתה מתנהגת כמו ליידי אמיתית ונותנת לגבר לבחור בה ועושה את זה בצורה יפה ועדינה ולא רומסת את הרגשות של איתי תאמינו לי שהיא היתה צוברת תאוצה בכוח שלה כלפי מעלה והיתה מועמדת רצינית לגמר . כדאי שתחשבו על מה שכתבתי ותבינו שבתכלס אחת כזאת רק עושה לנו חרא על המסך כמעט ברמה של שפרה , הלוואי וב"ה יעמידו אותה השבוע על הגריל שהיא תקבל את הכאפה של החיים שלה קצת ותתחיל להרגע למה אם היא תמשיך עם ההתנהגות הזאת לדעתי שבוע הבא היא עפה אחרי שפרה ואחרי אינה שהיא אחת הפוסטמות ואחת העלבונות הכי גדולים למין האנושי - היא פשוט מנציחה את הסטיגמה של רוסיות=זונות כמו שעינב שומרת על הסטיגמה של מזרחים=מקופחים וונסה שומרת על הסטיגמה שחל מרוקאים= ברבריים ואני חצי מרקואי ככה שאתם לא יכולים להאשים אותי בגזענות

פלדי1

New member
שרמוטה אמיתית , הגברת ונסה

ולחשוב שפעם ממש ממש חיבבתי אותה .

ר ו ח ל י

New member
מגעילה.

היא צריכה אותם רק למיטה ואז זורקת אותם. גם לי ממש כואב על איתי. בהתחלה חשבתי שהוא סתם עושה מעצמו מסכן, אבל עכשיו זה לגמרי אחרת.

למעלה