עידכונים מהוילה - יום 61 , ה- 31.10

דינה128

New member
איזה קשר יפה בין עינב ושפרה.חבל שזה מאוחר מדי

הקשר ביניהן מצטלפ הרבה יותר יפה מאשר הקשר בין עינב וונסה. אנימזכרה לכם שגם ונסה ועינב לא הסתדרו בהתחלה (עד שונסה הבינה שהיא צריכה לבלוע את הצפרדע ולהצטרף ליוסי ועינב). חבל שלשפרה זה מאוחר מדי כי ביום ראשון היא בטוח על הגריל. אני מקווה שהיא תהיה מול ונסה או איתי כך שנוכל להמשיך לראות לאן מתפתח הקשר בין עינב ושפרה

לונה 2

New member
זה קשר מהזן הגרוע ביותר

אחוות שונאים וסולידריות מלאכותית כדי להפיל את ה"אויב" הלא מתוכנן כדי שלא יעשה "הפרד ומשול" אחרי שהחדשים ילכו (אם ילכו) המצב יחזור לקדמותו ויחמיר. המריחה הזו נועדה לרופף את העצבים של הדיירים ושל הקהל ולהרוויח עוד כסף מאסמסים.

BeN ShaDe

New member
450 תגובות תוך 8 שעות. ../images/Emo2.gif

מכל השרשור הזה ש : - איתי מסכן ו-וונסה מניאקית (טוב , הוא היה ברירת מחדל). - שפרה עושה סצנות בשביל SMS (יאללה שתלך כבר הביתה). - אינה לא מפסיקה לחפור , לחפור ולחפור (ולחפור ולחפור ולחפור). עוד משהו שלא שמתי לב אליו? :]

Yaki J

New member
פחות או יותר - אבל קבל תרגום לעברית

איתי מאוהב בפוזת המסכן, וכמה שאני מרחם עליו הוא היה צריך להיות מספיק אינטלגנטי להבין שברגע שיכנס גבר עם אבר, הוא כבר לא יהיה רלוונטי. בן אדם כמוהו שמתעקש למרות אלפי השיחות לא להוריד את הפלומות מהכתפיים שלו ראוי שישאר במצבו הנוכחי. הרחמים עליו כבר יבשו. שפרע עדיין נשארה אותה יצורה שהיתה מקודם. קצת דמעות התנין שלה על שברון מערכת היחסים שהיא ומעריציה בפורום בנו משני המבטים וחצי שצבר מסוגל להפיק מהפרצוף המוגבל שלו, לא מזיזה לי. מבחינתי שפרע עדיין צריכה לעלות על הגריל ולעוף מהבית. מעריצה מנסים ליצור איזושהי סימפתיה לסורגת וזה לא יעזור להם, זה שהיתה לה שיחה וחצי עם עינב שבה היא לקחה הפוגשה של כמה דקות מריכולים והפצת ארס לא הופך אותה לקדושה. אינה זוכה לתואר "חופרת" מכל הבנות בפורום, כמה לא מפתיע. בכל אופן היא עושה את עבדותה נאמנה ותוקעת טריז בין קקטוס לשפרע. מבחינתי שתקבל חסינות עד סוף המשחק.

הבוקר זה בוקר בישול

עינב, רנין, שפרה ואינה ישבו והכינו אוכל. כן, אפילו אינה שלא הפסיקה לטחון להן את המוח עם הדיבורים הבלתי נפסקים שלה בקצב של 100 מילים לשנייה, ואפילו שרה להם שיר שכתבה והלחינה בעצמה על האקס שלה שעזב אותה (האם מדובר בהוא מהסרטו השערורייתי שלה?). ואם זה לא מספיק, אינה שכנראה למדה מיוסי להמציא משפטים שמיוחדים רק לה, ממציאה גם היא משפטי חוכמה. שימו לב למשפט הראשון שלה לבנות הבוקר: "אני אוהבת להיות טובה, בשביל שזה יאפשר לי לעשות שטויות, מה שאני יודעת שאני יעשה, ואז זה ייראה טוב." ועכשיו היא דפקה לבנות פוזה בבגד ים שחבל"ז.

הבנות הכינו מוסאקה

יש לי רעיון להפקה שתוכל להביא להם אפילו יותר רייטינג: פרסמו באתר שלכם את הרצפטים למאכלים שמבשלים בבית. למשל איך מכינים את המוסאקה שהבנות הכינו הבוקר? זה יכול לעניין לא מעט מהצופים שגם כך מזדהים עם הדיירים בוילה...

נועה21

New member
שפרע תצליח לשרוד עוד הרבה זמן בגלל צבר

לפי הכתבה לא העיפו אותה בגלל שרצו שיהיה רומן. עכשיו יש משהו יותר טוב. משולש אהבה (עלק) ביום ראשון יראו לנו את הדמעות שלה ואז האס אמ אסים יגיעו בהמוניהם. מי יסבול? אנחנו, שנאלץ לשמוע את החפירות שלה עד הגמר

AdiDaS012

New member
אהה כאילו אינה היא

דוגמנית?! דוגמנית ברדיו אולי היא דבבבבבבבבה מה דוגמנית תראו ת'שומנים שלה יש לה "קוביות"/"ריבועים" בבבטן (של שומן) דוגמנית בדונט לוק =]

דנה1982

New member
קשה לי להגיד את זה, אבל צבר צריך ללכת הביתה

מהרגע הראשון אהבתי את צבר. הוא לא נכנס לעימותים (למרות שלצערי הוא גם לא מנע אותם, כמו מקרה שי-נעמה), הוא היה שקט, נעים וכן - גם יפה לעין. כשהתחיל משהו בינו לבין שפרה, זה היה מרגש ויפה - כי הם מקסימים ונראה שיש להם המון במשותף. אחרי הלילה שלהם בסוויטה נראה היה שבאמת יש שם משהו עצור, שיקרה אחרי התוכנית. לא, לא היה סקס ולא נשיקות ולא נגיעות - אבל זה מה שיפה. הם מודעים לסיטואציה, והקשר שהם מפתחים (ככה זה היה נראה) היה עדין, מתוק, ומותאם לנסיבות. אבל אחרי שקראתי מה קרה בלילה (לא ראיתי, אבל קראתי את כל המלל), ואחרי שראיתי אתמול לפני השינה את שפרה בוכה בחדר האמבטיה, ואחרי שבמשך כל היום לא הראו (אתמול) את ש"צ, הבנתי שמשהו קורה. אם צבר אכן "מיישם" את העצות של אינה, שהן בלתי חוקיות בעליל, וכתוצאה מהן הוא מתרחק משפרה, אז צר לי, אבל הוא מאבד את ההערכה שלי. כבחורה שבעצמה חוותה גברים שמשחקים עם הרגשות שלה, אני מאוד מאוד מזדהה עם שפרה וכואב לי עליה. ולא, אסור לה לצאת משם בגללו. היא צריכה לאגור כוחות ולהיות החזקה. אם צריך - שהיא תהיה זו שתדיח אותו. ולדעתי, ההצבעה שלה תשתנה ביום ראשון. יש בעיניי 2 אפשרויות כרגע. או שהיא תעמיד את עצמה להדחה (ולא רק בגלל צבר. היא אמרה ללאון שזה זמן טוב להיות מועמדת להדחה, כי אם צריכה ללכת הביתה אז עדיף שזה יהיה עכשיו ואם לא, אז עדיף שהיא תקבל את הכוח הזה מהבית כבר עכשיו), או שהיא תעמיד להדחה את צבר ואת אחד מהבובלילים (יוסי, כי עינב מתקרבת אליה מתוך אינטרס שברור לשתיהן). אם צבר יהיה מועמד להדחה, לא משנה מול מי (ובעיקר אם יהיה מועמד מול שפרה), אני אנסה להפיל אותו. כואב לי לראות איך הוא משחק איתה. גם אם הוא לא מעוניין בה, שיגיד, שייתן חיבוק מנחם. שיהיה קצת יותר מבין. ראיתי מהשיחה הראשונה בין צבר לאינה שהיא עושה לו משהו (ברגע שחזר השידור לערוץ 20 אחרי המשדר המרכזי), ואם הוא רוצה להיות הוגן, הוא צריך להבהיר לשפרה בדיוק מה הוא רוצה ומה הוא מרגיש. שיהיה הוגן!!

Jo_

New member
מסכימה עם כל מילה שלך

גם אני הזדהתי עם שפרה וממש כאבתי את כאבה (כן, גם עם דמעות). זה לא מגיע לה, לאף אחד לא מגיעה פגיעה שכזאת. צבר יצא שמוק לא נורמלי. פחדתי מזה מהרגע שראיתי בלילה הראשון איך צבר מסתכל על אינה ועכשיו זה לחלוטין ברור. נכון, זה משחק ונכון הם באו לשם כדי לזכות אבל לא בכל מחיר. ואם לרסק אנשים זה מחיר שווה בשביל צבר אז זה לא מישהו שהייתי רוצה שיהיה על המסך והאמת שבכלל הייתי מעדיפה שאנשים כאלה פשוט לא יהיו.

ח מ ס ה

New member
אני מתחילה לחשוב ששפרה מנצלת את הסיטואציה הזו

כדי להוציא את צבר רע. היא יודעת שהבכי והבגידה מעוררים אמפטיה ולמען המיליון לא איכפת לה שצבר יעוף.

Yaki J

New member
למדה מחברתה רענין, השחקנית בסרט טורקי

שפרע שלא היה בה אפילו טיפונת חמלה כדי לבוא ולהגיד שלום לנעמה אחרי הלינץ' ששי וחבורתו ביצעו בה, לא ראויה לרחמי הצופים. צבר לא חייב לה שום דבר. הוא לא ניצל אותה - נהפוך הוא. צבר היחיד שניהל עבורה את המלחמות, הוציא את עצמו ובודד את עצמו והגרוע מכל החליש את סיכוייו לזכות. שתעוף כבר מהבית גברת שפרע, הרי יש לה מחזרים בכל פינה, באויר בים וביבשה, היא לא תחסר לנו.

למעלה