קשה לי להגיד את זה, אבל צבר צריך ללכת הביתה
מהרגע הראשון אהבתי את צבר. הוא לא נכנס לעימותים (למרות שלצערי הוא גם לא מנע אותם, כמו מקרה שי-נעמה), הוא היה שקט, נעים וכן - גם יפה לעין. כשהתחיל משהו בינו לבין שפרה, זה היה מרגש ויפה - כי הם מקסימים ונראה שיש להם המון במשותף. אחרי הלילה שלהם בסוויטה נראה היה שבאמת יש שם משהו עצור, שיקרה אחרי התוכנית. לא, לא היה סקס ולא נשיקות ולא נגיעות - אבל זה מה שיפה. הם מודעים לסיטואציה, והקשר שהם מפתחים (ככה זה היה נראה) היה עדין, מתוק, ומותאם לנסיבות. אבל אחרי שקראתי מה קרה בלילה (לא ראיתי, אבל קראתי את כל המלל), ואחרי שראיתי אתמול לפני השינה את שפרה בוכה בחדר האמבטיה, ואחרי שבמשך כל היום לא הראו (אתמול) את ש"צ, הבנתי שמשהו קורה. אם צבר אכן "מיישם" את העצות של אינה, שהן בלתי חוקיות בעליל, וכתוצאה מהן הוא מתרחק משפרה, אז צר לי, אבל הוא מאבד את ההערכה שלי. כבחורה שבעצמה חוותה גברים שמשחקים עם הרגשות שלה, אני מאוד מאוד מזדהה עם שפרה וכואב לי עליה. ולא, אסור לה לצאת משם בגללו. היא צריכה לאגור כוחות ולהיות החזקה. אם צריך - שהיא תהיה זו שתדיח אותו. ולדעתי, ההצבעה שלה תשתנה ביום ראשון. יש בעיניי 2 אפשרויות כרגע. או שהיא תעמיד את עצמה להדחה (ולא רק בגלל צבר. היא אמרה ללאון שזה זמן טוב להיות מועמדת להדחה, כי אם צריכה ללכת הביתה אז עדיף שזה יהיה עכשיו ואם לא, אז עדיף שהיא תקבל את הכוח הזה מהבית כבר עכשיו), או שהיא תעמיד להדחה את צבר ואת אחד מהבובלילים (יוסי, כי עינב מתקרבת אליה מתוך אינטרס שברור לשתיהן). אם צבר יהיה מועמד להדחה, לא משנה מול מי (ובעיקר אם יהיה מועמד מול שפרה), אני אנסה להפיל אותו. כואב לי לראות איך הוא משחק איתה. גם אם הוא לא מעוניין בה, שיגיד, שייתן חיבוק מנחם. שיהיה קצת יותר מבין. ראיתי מהשיחה הראשונה בין צבר לאינה שהיא עושה לו משהו (ברגע שחזר השידור לערוץ 20 אחרי המשדר המרכזי), ואם הוא רוצה להיות הוגן, הוא צריך להבהיר לשפרה בדיוק מה הוא רוצה ומה הוא מרגיש. שיהיה הוגן!!