עידכונים מהוילה - יום 61 , ה- 31.10

balbala5

New member
לא מרחמת עליו כי הוא נחש צפע ...

והוא הביא את זה על עצמו - בן אדם שמשחק אותה שטיח - בסופו של דבר יגיע הזמן גם לנער לו את הצורה . איתי על הגריל . אחרי שהשאיר את ונסה לבד במריבה עם שי . הפרצוף האמיתי שלו התגלה וזה לא יעזור לו . עכשיו שיאכל אותה. איתי בגד בחבר הכי טוב שלו ערן והדיח אותו בגלל קרן . איתי בגד בשי שיפרה וצבר והעמיד אותם להדחה למרות שכל הזמן שיחק להם אותה כאילו הוא איתם. בסוף חתך לכיוון של יוסי ועינב. אבל עינב לא שמה עליו הוא רק משמש לה כמכשיר להתנגח בשפרה וצבר . אבל עכשיו אחרי שהגיעו החדשים היא לא צריכה אותו והמקום של איתי מתמוסס.

זברה17

New member
גם רנין ולאון משחקים משחק כפול

מה נתפלת לאיתי שהוא משחק משחק כפול ובוגד ביעני חברים שלו? גם רנין וליאון משחקים משחקים כפולים, משולשים ומרובעים. רגע אחד הם מתנשקים עם עינב ושניה אחר כך מדיחים אותה ומתנשקים איתה.

sima1203

New member
מישהו ראה

איך בחדר ההמתנה במקלחת שפרע ניסתה לחלוב מיוני מה קורה בחוץ? אמרה שהיא יודעת שאסור לו לדבר אבל שיגיד לה משהו מרענן. וחברים שם בחוץ תשלחו לי אס אם אסים. דיברה למצלמה כאילו לקהל בבית.

24שעות1

New member
איתי ניצל את עינב ויוסי עזרו לו בימים הקשים

ואחר כך עוד רץ להתנצל בפני שיפרה אני מצטער שכעסתי גוררים אותו לויכוחים גוררים אותו להתנהגות הזו זה לא אני. שכחתם ששכב עם צבר בחצר שלשום בשעות הקטנות של הלילה וערך את שיחת ההתנצלות שלו והחנופה אליו (גם התכסה יפה שלא יראו שזה הוא). שכחתם שאחרי ששי הלך הוא רץ לכיון ש"צ והיה איתם בקיצור איתי משחק לכל הכיוונים ורוצה להמשיך לשבת על הגדר מי שהציל אותו מהדחה בטוחה בפעם הקודמת זה יוסי עינב וונסה איתי אתה חמוד אבל משחק כמו כולם משתתפף נאמנה בצביעות החוגגת

דורון

New member
אני לא מבין את איתי, ראו מקילומטרים שונסה לא

רוצה אותו. למרות זאת נראה לי הבן אדם פינטז על חתונה או משהו. אתם יודעים מה ונסה רוצה והיא לא מסתירה את זה. איתי לא הביא לה אז יוני יביא. מה שכן לבחורה אין שום כבוד. כמו שכל הגברים שם מסוגלים להתאפק, גם היא צריכה להתאפק לפי דעתי. היא סתם תוציא את עצמה שרלילה מול חצי מדינה.

יNOT

New member
אם כן , זה לא ייצולם בכל מקרה ../images/Emo8.gif

המדיניות כבר הובהרה . בידור נטו.

יNOT

New member
../images/Emo12.gif אז מזה המסקנה שהוא בכה?

ועוד בגלל וונסה בלי ספק... תגידו, לתיאוריה הזו היה גם מלווה סאונד של בכי...
? (אני בטח שכולם יודעים איך נשמע בכי...)

Preema

New member
מסתבר שהקללה שכוונה לשפרה היתה צריכה להאמר

גם לוונסה. שרמ**ה. אבל איתי לא היה צריך לבוא למשחק הזה מלכתחילה,מקווה שהוא לפחות ינצל את מה שהוא למד בשישים יום האלו לכשייצא ואולי יתחיל לעמוד על שלו. האמת,הייתי שולחת אותו לשי ה
לשיעורים פרטיים.

דלשון

New member
וונסה הזאת מגעילה גם יש לה פרצוף של גבר

מה היא חושבת איתי זה סוס ?

קמבילי

New member
ונסה הזאת בא לי להפליק לה

סלחתי לה הכל עד היום, סלחתי לה על הצחוק הוולגרי, על הטיפשות, על המנוש והקקוני, אבל על זה כבר באמת יהיה לי קשה לסלוח. אני בכוח עוד נאחזת בתמונה של ונסה עומדת יחידה לצד נעמה בלינץ' ששי עשה לה כדי לא למחוק אותה סופית מרשימת הפייבוריטים שלי.

קמבילי

New member
במקרה ונסה הזכירה את זה אתמול

שמעתי קטע שיחה בינה לבין ליאון. ליאון אמר: סך הכל כולם ממש אנשים טובים פה (המשפט הכי שחוק בבית האח הגדול) וונסה ענתה: בטח, כולם טובים. רק פעם אחת ממש כעסתי שעשו לינץ' על נעמה, זה היה ממש לא יפה בעיניי. ונסה האהבלה, שאין לה מושג מה מתרחש בבית, זוכרת את האירוע הזה כאירוע מכונן, כאירוע הנורא ביותר שהתרחש. כזכור, כל האחרים לא רק שתקו בזמן הלינץ' על נעמה (שאנחנו יודעים שהיה על לא עוול בכפה) אלא היללו את שי והזכירו את זה לזכותו, ואחר כך שיבחו אותו על ההצגה שעשה על ונסה. כששני הדברים על כף המאזניים - שברון הלב שהיא מעוללת לאיתי או העמידה שלה נגד שי - אני לא יודעת מה מכריע, רגע אני נוטה לכאן ורגע לכאן.

SharonPL

New member
הבנאדם חסר אופי וחסר בטחון

אבל הוא בנאדם טוב וממש כואב לראות אותו ככה :(

למעלה