הוא נדבק אליה ובזכותה הוא עוד פה
ק קפרי New member 31/10/08 #487 התעוררתם? הרי אפילו לא אמרה את השם שלו כששאלו אותה את מי היא רוצה לסוויטה-בחרה את עינב הדבילית (לא בגלל עינב אלא כי לא בחרה באיתי וזה הכי טבעי).
התעוררתם? הרי אפילו לא אמרה את השם שלו כששאלו אותה את מי היא רוצה לסוויטה-בחרה את עינב הדבילית (לא בגלל עינב אלא כי לא בחרה באיתי וזה הכי טבעי).
L leelach New member 31/10/08 #43 יש לו דיבור של סטלן נכון../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif והוא ממש לא חתיך, לא מבינה למה כולן מתלהבות ממנו not my cup of tea
יש לו דיבור של סטלן נכון../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif והוא ממש לא חתיך, לא מבינה למה כולן מתלהבות ממנו not my cup of tea
P Preema New member 31/10/08 #83 יוני נראה עם בעיה נירולוגית! הפה שלו פתוח כל הזמן והעינים בוהות כמו . אם הוא לא על אז צריך להזמין לו נירולוג דחוף.
יוני נראה עם בעיה נירולוגית! הפה שלו פתוח כל הזמן והעינים בוהות כמו . אם הוא לא על אז צריך להזמין לו נירולוג דחוף.
ר ר ו ח ל י New member 31/10/08 #81 הוא גם לא מכוער ../images/Emo12.gif אני יותר שומעת שהוא לא נראה טוב מאשר נראה טוב. הוא בטח שלא הורס את הבריאות ובטח שלא הטעם שלי אבל הוא חמוד. אני אוהבת את החיוך שלו, הוא מתוק.
הוא גם לא מכוער ../images/Emo12.gif אני יותר שומעת שהוא לא נראה טוב מאשר נראה טוב. הוא בטח שלא הורס את הבריאות ובטח שלא הטעם שלי אבל הוא חמוד. אני אוהבת את החיוך שלו, הוא מתוק.