עידכונים מהוילה - יום 61 , ה- 31.10

ordiki

New member
יכול להיות שאם היא היתה אומרת

את זה זה היה נגמר בפיצוץ.

Lady in red2

New member
למה לא? במקום סתם למרוח אותה

שתגיד, נדבר על זה אח"כ, אני לא במצברוח עכשיו.

לונה 2

New member
אינה הגדירה את זה מדוייק:

את מדברת הרבה ובעצם לא אומרת כלום. (אינה לשפרה בבוקר)

Lomsahne

New member
רדו מצבר...

אתם בכלל לא ראיתם איך הסתימה השיחה כי הבמאי דאג להעביר לשיחה של עינב ורנין. יותר כנות ממה שצבר נתן אין,אני חושב שאנשים מפרשים פה ממש לא נכון את הכוונות שלו ואת המילים שלו.

Lomsahne

New member
מאיפה אני אמור לדעת ?

הפורום הזה ממש קיצוני,צבר ושפרה ימשיכו להיות ביחד לא משנה מה.אם זה ידידים ואם זה יותר מזה.מה שלי ברור שצבר בעצמו לא יודע מה הוא רוצה והוא נמצא בקונפליקט א-ד-י-ר שאנחנו לא יודעים עליו,ואת זה אני יכול להבטיח לכם. ואם הייתם קצת מבינים הייתם יודעים שמה שהוא אמר לה היום היה לטובתה וטובתה בלבד.

דינה128

New member
ראינו שאינה הלכה לשם עם מגבת..

פתאום היתה צריכה להתקלח בחמש לפנות בוקר. המיזרובה הזאת. ומיד אחרי זה ש"צ נראו בסלון.

droriko

New member
אני לא אוהב את התנודות הקיצוניות של הפורום

שינוי מהיר וחד בדעת הפורום זה משהו שהיה במהלך כל העונה, אבל השבוע זה הגיע לשיאו . זה מתחיל בכל הפורום שונא את שיפרה ורוצה שתעוף , מגיע אפילו לזה שאנשי הפורום שמחים כי הדיירת החדשה תפתח משהו עם צבר ותגרום לשיפרה השנואה שברון לב, ופתאום זה מתהפך ב-180 כששיפרה פתרום כזאת מסכנה ששברו לה את הלב(כשאתם עצמכם הצהרתם שאתם רוצים בכך) ואיזה רשע הצבר הזה . פשוט תת רמה של אנשים , תתבגרו !!

ordiki

New member
נו מה לעשות

הדברים שם דינמיים וזה משפיע. אל תדאג עוד שעה זה יכול להתהפך שוב.

droriko

New member
אל תנסה להתייפיף לי עכשיו

לאנשים בפורום הזה אין דעה וזהו סתם חבורה של כלומניקים שעפים כמו אתיופי ברוח (או שאומרים כמו עלה ברוח?) זה מדהים איך כל פעם אני נכנס לפה ומתעצבן מחדש , חוץ משי ,דורון סלדין וריאליסטי ואולי עוד אחד או שניים האנשים בפורום מתעקשים לכתוב קלישאות ודברים מטופשים אחרים. כמו שאמרתי, תת רמה .

jaycom

New member
חרטא

אני חותם לך שהרוב הגדול עדיין לא סובל את שפרה... כולל אני.. מצידי שתלך עוד היום. זה ש3-4 אנשים פתאום שינו את הדעה שלהם וקוראים להצביע לשפרה זה בעיה שלהם.. היוצא מן הכלל אינו מעיד על הכלל.. האנשים פה התלהבו מהקרבה של שפרה ועינב ולדעתי זה גם מעניין ומוסיף משהו לתוכנית הזאת.. אבל עדיין זה לא גורם לי לאהוב את דורה.. ותאמין לי שגם אחת לשנייה זה לא משנה.. עינב תצביע לשפרה ושפרה תצביע לעינב.. ככה זה.. קיצור ששפרה תעוף וזהו..

morann7

New member
אני גם לא אוהבת פתאום את שפרה

אני פתאום אוהבת פחות את עינב שמתרפסת בפני שונאיה. את יוסי אני אוהבת הוא נאמן לעצמו ואדם מקסים בפני עצמו.

Yaki J

New member
מה יש להתלהב? שהיא לקחה הפסקה של חמש דקות

מריכול עם צבר על האזרחים סוג ב' ושאריות האדם? אל דאגה, זה רק כי אינה מעסיקה אותו כרגע. עוד מעט היא תשב עם ליאון, שניהם ירכלו על השדיים הנפולים של עינב והכל יחזור לקדמותו. נמר לא משנה את חברבורותיו ו(ש)פרה לא משנה את כתמיה.

loli20

New member
צודק דרוריקו../images/Emo45.gif

פתאום כולם מרחמים על שפרה , אני ממש לא מרחמת עליה היא עדיין צריכה לעוף ויפה שעה אחת קודם. כשיש מסביבה אנשים לצידה פתאום כל הליכלוך שלה יוצא החוצה עכשיו שהמעמד שלה בבית התערער או ככה היא מרגישה בכל אופן , אז היא פתאום חמודה ורגישה גועללללללל

jaycom

New member
מי זה כולם???

כולה 3-4 אנשים מרחמים עליה... מי זה כולם?? הבחורה הזאת עדיין מגעילה אותי ותאמיני לי מגעילה את כל אלה שעדיין לא סובלים אותה (להוציא בודדים כאמור..)

Ootch

New member
לא כולם שונאים את הדמויות בצורה עיוורת כמוך.

מה קרה, ראית שעינב ושפרה מסתדרות ביניהן ושכל השנאה שהפצתם היתה סתם ואפילו עינב לא מושפעת מזה? אין מחנות יותר. צבר האידיוט צריך ללכת הביתה. וכל אלו שאומרים שזו הצגה בשביל אסאמאסים כנראה לא ראו את התוכנית אתמול, או שהם אטומים כמו צבר.

למעלה