עידכונים מהוילה - יום 61 , ה- 31.10

דינה128

New member
למה מראים את איתי ישן כשיש אנשים ערים בבית?

עינב ורנין מדברות וגם שפרה התערבבה קצת בשיחה, אפילו חייכה איתם... צבר ושפרה גם ערים למה מראים את איתי ישן ולא אותם מדברים?

רינת160

New member
הן נכנסו לאח הגדול!!

הן חשבו יחד על איך להצביע בהדחות מחר, משהו כזה..

Lomsahne

New member
לא...

הן רוצות שכולם יועמדו להדחה ושקהל יחליט... כולם נמצאים בקונפליקט ולא יודעים למי להצביע ומרגישים רע שלחדשים יש חסינות.אני מקבל את התחושה מעינב שהיא נמצאת במבוי סתום כי היא מתחילה להסתדר עם שפרה כמה שזה מפתיע הם צחקו ריכלו ושפרה אפילו נפתחה קצת אל עינב ומי ששם לב רנין ועינב דיברו על הספה על איתי ונראה כאילו עינב שוקלת לשים אותו על הגריל. בקיצור הם פתאום העלו את הרעיון שכל אחד יעמיד את עצמו להדחה ואז עינב אמרה לרנין שהם יכנסו לאח הגדול והן עדיין לא יצאו.

מניות שפרה עלו לאין שיעור בעיני כלל הצופים

האמפתיה לשפרה עלתה מאוד, היא גלתה רגש אנושי בסיסי וזה עבר מסך בצורה הכי טובה. לדעתי נוצר מצב עכשיו של כוחות שקולים לגמרי בינה לבין הבובלילים. מה שכן, צבר כמעט בטוח עף בגריל הראשון שיעלה עליו. הוא העמיק את הדימוי האטום שלו, ואפילו הראה שהוא אגואיסטי מאוד כלפי שפרה. שפרה אמרה לו שהוא מפריע לה, הנוכחות שלו בבית מפריעה לה, והוא מבין שזה בגלל הרגשות שלה כלפיו, הוא ענה לה בקרירות " אם את לא מסוגלת לשמור את הקרביים שלך בפנים אז תצאי" ז"א אם את לא מסוגלת לעמוד ברגש הזה שלך כלפי תצאי כי זה לא יקרה.

איזה בנאדם לפחות לנסות לפחות להגיד אני יצא

מפהה אפילו חיבוק לא נשיקה משהו מה יש לווו איזה אגואיסטי אני מקווה ששפרה לא תילך בגללו.......!!

droriko

New member
יופי מח

תעלה לפורום חצי שיחה ותוציא דברים של צבר מהקשרם .

beep beep

New member
../images/Emo45.gif שפרה התחזקה מהשיחה. צבר יצא סמרטוט

שפרה תשאר ותתחבר לבובלילים דרך עינב. היא עשוייה להגיע איתם עד הגמר. זה יחליש את ליאון ורנין שיחפשו להם נשא חדש .

droriko

New member
ברגע שצבר עף כל עניין המחנות מת

השאלה היא מי ירצה עכשיו לצפות חודשיים ברצף בבובלינים מספרים בדיחות ושאר הדיירים סביבם מלקקים להם .

שפרה היא מחנה בפני עצמה. צבר הוא ריהוט בו

ולגבי מה שאמרת ... יש בזה משהו. בלי מחנות העסק יהיה חסר טעם

droriko

New member
במה אתם יותר טובים ממנו אבל?

הוא לפחות מנסה להקל על השהות שלה בוילה , אתם סתם מסמסים בשבילה שתישאר בוילה למרות שהיא לא רוצה . אם הייתם באמת דואגים לבריאותה הנפשית הייתם מצביעים לזה שמולה כדי שתצא החוצה .

לונה 2

New member
לדעתי אתם טועים...

צבר קלט כבר את הלכי הרוח של המשחק ושל הקהל בבית. הבחור יודע לעשות 1+1 מהר מאד. הוא מבין שהם משרתי-רייטינג. הוא מנסה למזער את הנזקים הנפשיים של שפרה. וזה הרבה פחות שטחי ממה שזה נראה. לתפיסתי, צבר מוכן להשאר בקרב הזה לבד ולו בלבד שלא יגרם נזק לשפרה. בעיניי, זו חברות אמיתית.

droriko

New member
כנראה שטעית בשירשור כשכתב לי "אתם"

כי מקודם כתבתי את אותו הדבר שכתבת הרגע

מסכן איתי הפרצוף העגום שלו שבר אותי

ונסה נמרחת על יוני בכוונה מול הפרצוף שלו לדעתח איתי צריך לצאת למסע נקמה העם הכלי העצום שלו (3.2 ק"ג לא כולל ביצים) להתחיל באינה ככה הוא יצא קצת מהדיכי וייתן לנו קצת שקט לכמה ימים עד שהיא תתאושש מהטראומה.

זברה17

New member
התרחיש שלי הוא.....כנסו דחוף!!!!!!!!!

מה שיקרה בסוף זה ככה...... שפרה הנקמנית תדיח את צבר על שבגד בה ליאון יעלה אותו לגריל ,כי הוא מאוהב בו ומקנא באינה אינה תשרוף את צבר ביום ההדחה ,כי תתאכז מהקצב האיטי של צבר בהתפתחות מערכת היחסים שיפרה תתאהב באינה ושתיהן ביחד תכנסנה למיטה . והכלב סנוו של וונסה יסמס לצבר צבר ישאר בגלל האסאמסים ויתאהב בעינב, שתפנה עורף ליוני, שהתחיל עם וונסה, שפגעה באיתי,שמעצבן את רנין כי הוא משחק את המתבכיין שדומה לרנין. ורק יוסי יצחק על כולם בדרך אל הבנק.

אינה ושפרה בקרב חפירות

אתם חייבים לראות ולשמוע את זה אבל לא יותר מדקה כי יש סכנה לאונה הימנית במוח

ordiki

New member
אינה באה אליה כשהיא בשיא העצבים

ולא מבינה שהיא לא רוצה לדבר. עד ששפרה אמרה לה שתכין כוס תה ואז הם ידברו. ואז היא עזבה אותה עם התה והיא עדיין לא מבינה את הרמז.

למעלה