עידכונים מהוילה - יום 62, ה- 1.11

droriko

New member
אין דבר כזה קבוע באח הגדול

צבר כרגע הוא אניגמה , הוא יכול להצביע יוסי ועינב והוא יכול להצביע לאיתי וונסה, או שילובים שונים ביניהם . בכל מקרה גם איתי וגם ונסה צריכים 3 קולות מהדיירים הישנים כדי ליהות בסיכון (ככל הנראה מהדיירים החדשים הם לא יקבלו) והסיכויים לכך, במידה ושיפרה מעמידה את עצמה להדחה, נמוכים מאד מאד.

shy6

New member
ואם זה באמת יקרה

יוני יהיה שרוף במשחק. הצופים לא יאהבו את זה. הירשת וגם רצחת(המילים הפוכות בכוונה).

shy6

New member
חבל על וונסה

בכל החודשיים האלה היא הייתה הבנאדם הכי הגון ואמיתי בוילה. עצוב שדווקא בשבוע האחרון שלה(לדעתי) היא התלכלכה.

3pac היחיד

New member
וונסה חייבת לעוף היא פשוט הרסה את איתי

עשתה ממנו סמרטוט היא משחקת אותה כנה אבל היא יצאנ הכי רעה מכל הבנות

פלדי1

New member
ונסה שיקרה לו בענין נוסף

כשסיפר לה על המרד שהתבטל לבסוף ( מרד, שוונסה בכלל התנגדה לו, ולא התכוונה להשתתף בו) , היא עשתה את עצמה , בתחילה, כאילו אינה יודעת על מה הוא מדבר. לא מובן לי פשר הדבר, אבל זה סתם את הגולל על המונח " וונסה אמיתית"

droriko

New member
כדי שונסה תודח עינב צריכה להצביע לה

מה שיוציא את עינב ממש מפגרת אם תעשה זאת הרי מבחינה שכלתנית היא צריכה להצביע לשיפרה וצבר,כי הם מאיימים עליה בעוד ונסה לא רק שלא מאיימת עליה ,היא גם מחשיבה עצמה לאחת ממחנה בובליל . זה יהיה ממש מטומטם לוותר על קול חשוב בשביל אחד מצמד ש"צ רק כדי "לחנך" את ונסה על ההתעללות באיתי. מצד שני ,היא נצר למשפחת בובליל, ככה שאם אבא שלה מצביע נגד מישהו רק כי הוא ביקש סליחה ממישהו אחר.......

דנה1982

New member
דווקא עינב תצביע נגד ונסה

כי אחרי שהגיעו החדשים, שפרה וצבר התקרבו לעינב, כמו שהיא אליהם. היא כועסץ על ונסה שלא מתאחדת איתם נגד החדשים והיא גם היחידה שלא רצתה להדיח את עצמה.

בוני1010

New member
אינה סיפרה לונסה על כוכב ריאליטי שהתאהב

באחת המשתתפות בתוכנית שלא החזירה לו אהבה ואהבה מישהו אחר. אותו משתתף מספרת אינה לא יכול היה לעמוד בסיטואציה ופרש מהתוכנית באמצע לפני סיום העונה. אינה מדגישה בפני ונסה שהסיפור היה מאוד דומה לסיפור שלה עם איתי. אותו משתתף אומרת אינה בסופו של דבר התאבד השנה. רק אז נפל לי האסימון שהיא דיברה על יוגב ברזילי ודקלה קידר מפרוייקט וואי. אגב, הסיפור עם דיקלה לא גרם לו להתאבד אבל השמועות דיברו על אהבה נכזבת אחרת. אני מתפלל שאיתי לא באמת מאוהב ושהוא בוכה כאשר הוא בוכה מסיבות אחרות לגמרי. שמעתי שמועות אבל אני לא חושב שהן מבוססות. מקווה שכשיצא יקבל מהסביבה את החיזוקים המתאימים.

בוני1010

New member
נראה שיוני עושה עבודה מאוד יסודית ומחושבת

לא הבנתי למה רנין אמרה לו שהוא צריך להאט את הקצב. הוא הרי לא עשה משהו משמעותי חוץ מלספר לונסה את סיפור חייו קורע הלב (אם את אישה. קורע מצחוק אם אתה גבר). רק אחרי שהיא סיימה את השיחה איתו היא ניגשה לליאון וסיפרה לו שהוא לקח מהיד שלה כוס שתייה תוך כדי ליטוף חושני של כף היד שלה לכל אורכה, ושהיא משכה את היד שלה משלו באמצע הליטוף בהפגנתיות (כך לדבריה). אם זה נכון, אז מה שמתרחש בין יוני לונסה הוא לא איזו כימיה טבעית. הוא כנראה החליט להפעיל את קסמיו באופן שיטתי על כל נשות הוילה. מה שנקרה מחפש קידום דרך המיטה. על ליאון הוא אמר שאם הוא ינסה לחרמן אותו אז הוא יחרמן אותו בחזרה בשביל הקטעים. יהיה מעניין כשהוא יגיע לחגית.... הדמות הנשית הכי פגיעה כרגע עם הצורך הכי דוחק באהבה ובהקשבה היא כמובן שיפרה אבל לא נראה לי שהוא מסוג הגברים שעושים לה את זה. היא זקוקה למישהו יותר בוגר (גם אם זו רק מראית עין של בגרות כמו אצל צבר).

11134

New member
בהחלט. כל הסיפור עם ונסה, הוא כדי להוציא

אותה רעה, וזה גם הולך לו מצוין. אני חושבת שאחרי שישיג אותה, יזרוק אותה, אם היא לא תודח על ידי הקהל בבית.

אור2221

New member
עדכוני לילה: אינה מלכלכת על צבר לונסה

הוא הכי חתיך, אבל ירד לה ממנו, כי הוא סגור ומופנם ואמר לה שהוא לא מספר לה דברים אישיים, אבל הוא גם אמר (לשאלתה) שהוא סיפר אותם לשפרה וליאון, והוא אידיוט - כי אם הוא סיפר אותם לשפרה וליאון אז הוא סיפר אותם לשישה מליון אנשים. כמובן שהיא מציגה את העניין בצורה קצת מעוותת, כי היא שאלה אותו שאלות מאוד אישיות על דברים להם הוא אף פעם לא סיפר לאף אחד, אבל הוא כן אמר לה שהאנשים שקרובים אליו יודעים אליו דברים אישיים (אבל לא את הדברים האישיים האלו). ונסה מעדכנת את אינה על כל מעללי הבית מתחילת התוכנית. אגב, אפרופו הכתבה בידיעות היום - ונסה אומרת שג'ני היתה מצחיקה בטירוף .

shy6

New member
אינה: אני הכי פחות מתחברת לצבר ושיפרה

האם יש לנו סקופ להצבעות?:)

אור2221

New member
ונסה: אני מההתחלה הסתדרתי עם שפרה

אינה - אני הכי פחות מסתדרת עם שפרה וצבר. שפרה לא היתה נחמדה אלי כשהגעתי. גם צבר וגם שפרה עולים על הגריל אם זה תלוי באינה.

בוני1010

New member
../images/Emo13.gif השעה שלוש ארבעים ושתיים ובחיקה של עינב

מונח ראש של גבר צעיר ומזוקן שמקיף את גופה בזרועותיו השריריות...... טוב הזרועות לא ממש שריריות. הגבר גם לא בדיוק גבר. האם ליאון לא אמר לפני שלושה ימים שהוא בחיים לא יתקרב יותר לעינב מיוזמתו ? עינב סיפרה היום שיוני גילה בה עניין עוד בסוויטה כשנפגשו לראשונה וניסה להבין מה הסיכוי שלו שיקרה ביניהם משהו. יוני: אז מה, את בחורה שמרנית. עינב: כן...... מה זה שמרנית........ ?............. זה לא שאני בתולה או משהו, אבל .........

למעלה