עידכונים מהוילה - יום 63, ה2.11

ShukyD

New member
../images/Emo41.gif עידכונים מהוילה - יום 63, ה2.11 ../images/Emo41.gif

ולא, זו לא ידיעה מרעישה שצבר לא שם כיפה בקידוש או ששיפרה אכלה או ששחר צעק כמו כולם והחלטתם ישר שהוא אלים ולא, זה לא דרמטי כשרנין מחליטה <שוב> לעזוב. ולא, לא איכפת גם אם שחר משתמש בסטרואידים או לא וזה גם לא מקובל לקרוא לאינה \ ונסה שרמוטה והיום גיליתי שאפילו סבתא שלי, בת ה95 <שבתחילה הכחישה נמרצות> רואה האח הגדול ומה שהפריע לה בהתחלה זה "הערבייה שבהתחלה כל הזמן בכתה ואז כבר לא" ושיהיה בהצלחה

ShukyD

New member
אז אני פטור מאחריות

בוגדנות היא תכונה נרכשת, מה זה אומר עליך?

../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif שיפרה הביתה ../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif|ב

סוף סוף נפטרים ממנה

mmm666

New member
אם אפשר לשלוח בחבילה ארוזה אחת את שיפרה,צבר,

רנין וונסה, זה יהיה מצויין.

יNOT

New member
../images/Emo130.gif אפשר בשותף ../images/Emo13.gif ?!

פתחתי פה כבר דיון בעבר על איזה סכום דרוש בשביל כביכול לגרום להדחה של מועמד, השאלה שלי היא... אתה רוצה את הפרארי או את הפורש?!

sushi232

New member
../images/Emo6.gifהמודחים שלי../images/Emo6.gif שפרה,ונסה,צבר,רנין ואחר כך

אפשר את לאון, די מיצה.

זברה17

New member
והמודחים שלי + נימוקים

שפרע - כי היא אוהבת לשנוא , על כל המשתמע מזה. שקרנין - עלאק למדה גישור ורוצה לעסוק בזה. תמכור את החברים שלה בגרוש . בעלת אלף הפרצופים , ליאון - אם הוא לא היה יודע לשיר, לא היה בו כלום. תינוק שמחפש תשומת לב וחסר אישיות. לא מריח ולא מסריח. פשוט כלום .

קפרי

New member
אילו היה עוזר - הייתי בוחרת לניצחון את:

שיפרה, צבר, איתי, לאון, רנין עם הסיבות המוצדקות ביותר, איכות מול צורך כספי!יש לי טוב ורע עובדתי לכל אחד ואחת שם בלי יוצא מן הכלל לא פחות במיל משיפרה או צבר או אחר.

sima1203

New member
אני מקווה

שהמועדפים שלך יפלו, חוץ מאיתי, לדעתי בחרת את החתרנים ביותר. אבל מכבדת את שיקוליך,

קפרי

New member
תאמיני לי שגם אם יפלו אמשיך בחיי דקה אחרי,

יש חיים ודברים מעניינים יותר כי לא היה ואין לי כלום מזה. סתם דיעה. כרגע אולי נוח לך לחשוב על איתי כצודק פשוט כי הוא מחובר ליוסי ועינב, מבטיחה-ברגע שיתרחק אפילו אם ישארו בגמר יחד - יהיו כלפיו כל ההשמצות בעולם, מזכיר לי איך אתמול קראתי על כך שהשמיצו את צבר שלא הניח כיפה על הראש, בחייך, יוסי כאדם מאמין (לפי עינב) לא שם, וכתבתי על כך מרגע שהבחנתי בו ואף אחד לא הגיב, מה זה אומר?

זה אומר ש....

אם אנשים מפתחים שינאה למישהו (שיפרה במקרה זה) הם חייבים למצוא סיבה. אז הסיבות הן: אכילה, סגנון דיבור, חיוך עקום, תסרוקת וכדומה.... סיבות בהחלט שמעלות עצבים וגורמות לשינאה הה?
שטויות במיץ נו....

למעלה