עידכונים מהוילה - יום 63, ה2.11

קמבילי

New member
../images/Emo46.gif מרתיח! יוסי הוא האדם הכי סובלני בבית

גם אני לא זוכרת אם יוסי השתמש בביטוי הזה, ואם כן בטח שלא במשמעות שלילית. הוא בטוח הזכיר את המונח פה ושם, למשל כדי להסביר לחגית את פירושו. בוודאות יוסי מעולם לא הסית נגד אף אחד על רקע מוצאו העדתי. אין בזה שמץ ספק כי הוא בכלל לא הסית נגד אף אחד. נדמה לי שהמקסימום שהרשה לעצמו היה ה"שרמוטה" שסינן בשעת כעס מתחת לאף, וגם את זה הוא אמר בינו לבין עצמו. זה שמישהו שמע ורץ לספר לשפרה זה סיפור אחר מוכר ומסריח. הכתבים האלה לא רואים את התוכנית ומרשים לעצמם לקשקש כידענים, וזו עילה לתביעת דיבה. באופן כללי על הטרנד להאשים את המזרחים בגזענות (אני לא מזרחית): זוהי היתלות בסמנטיקה והיתממות מקוממת ביותר. הביטויים הגזעניים כביכול של המזרחים כלפי האשכנזים אינם נובעים מהתנשאות כלפיהם אלא להיפך, מתוך אמונה שהאשכנזים מתנשאים עליהם. נעזוב כרגע את הדיון על הסיבות ההיסטוריות והאם הם צודקים או לא. הביטויים תכלס לא נובעים מתוך זלזול אלא מתוך תחושה שמזלזלים בהם, ולכן זה ההיפך מגזענות. גזענות היא התנשאות כלפי אדם אחר. כל אחד מבין היטב למה עינב מתכוונת כשהיא אומרת "פרידמנים", היא לא מזלזלת בהם אלא בעצם, אם נודה על האמת, מתבטלת בפניהם. למה בחורה בת 22, דור לפחות שני בארץ, בת למשפחה מבוססת, מרגישה בתור מיעוט מקופח? אין לי מושג. יש בארץ אלמנטים שמשמרים את מורשת הקיפוח, וש"ס בראש המחנה.

קמבילי

New member
כן, לא הבנתי את תשובתך,

אמרתי שהוא סובלני וכתבת מאופק. האם כוונתך לומר שהוא לא סובלני אלא מאופק, או שכוונתך לומר שהוא לא רק סובלני אלא גם מאופק. אבל לא משנה, כבר שלחתי מייל למערכת הארץ ואני מחכה לקבל אישור ממזכירת המערכת שהתקבל. רק על כותרת הכתבה: מה ההבדל בין יוסי בובליל לבין יגאל עמיר, מגיע לכתלב לעוף מהמערכת.

קמבילי

New member
גם את התגובה שלי הם לא פרסמו

שלחתי מייל חמור למערכת והוא התקבל. נחכה עד מחר לראות מה יעשו עם זה. ביפ ביפ, כתבת מאד נחמד על הדמות של בובליל, אתה יכול להכין את זה לכדי כתבה? נוכל לשלוח לעכבר העיר ואני בטוחה שיפרסמו.

clearer

New member
נמאס מאלה שרואים תוכנית וחצי

וקופצים למסקנות שגויות! יוסי לא גזען.

מה עם איזה רמז למועמדים שיעלו היום להדחה?

כל יום ראשון בשעות כאלו, מגיעים אנשים שיודעים מה שהולך להיות היום (באמת) וזורקים רמזים לאויר על המועמדים . לפני שבועיים כששי היה מועמד זה היה "והפעם.. מתמודד חדש שנמצא בפעם הראשונה על הגריל" שבוע לפני זה כשאשר, עינב ויוסי היו מועמדים זה היה: "ההצבעה הקשה ביותר בן הדמויות החזקות ביותר בבית" וכך גם אחכ הציג את זה ארז טל בשידור. אז מה עם רמזים להיום?

לונה 2

New member
אני יודעת בוודאות ומנועה מלפרט

שיש שתולים בכל פורום שאוספים מידע ומפזרים מידע. בחלקו אמין בחלקו לא אמין. לדעתי כמעט רוב הדיירים הותיקים יהיו היום מועמדים להדחה. השיר ששמו לרנין בבוקר אולי אולי רומז לה שהיא לא על הגריל.

עכשיו זה ברדיו!

סאבלימינל וליאור פרחי בהמנון של המדינה ! מיליון צופים אינם טועים: "תיזהר ממנה" !!! הכל התחיל באח הגדול, שידורי קשת, ומאז זה שטף את המדינה - השיר "תיזהר ממנה", להיטו הידוע של ליאור פרחי, זומזם באחד הערבים בוילה... למחרת – כל המדינה זימזמה את הפזמון. כל המדינה וסאבלימינל... לא עבר יום, והחיבור נוצר. ליאור פרחי וסאבלימינל נפגשו בשעת לילה מאוחרת באולפני ההקלטות של תאקט, ומשם נולד: סאבלימינל & ליאור פרחי - תיזהר ממנה. סאבלימינל שכבש לאחרונה את תחנות הרדיו ולבבות המאזינים עם להיט ענק שהיה לשיר הרשמי של חגיגות ה60 למדינת ישראל- "בת שישים" וליאור פרחי, זמר ויוצר מוכשר הוציא עד כה 6 אלבומים וכתב להיטים לאומנים המובילים בארץ, חוברים יחד ומוציאים חידוש ללהיט "תיזהר ממנה", בהשראת התוכנית "האח הגדול". השיר החדש יהיה חלק מהאלבומים החדשים של סאבלימינל וליאור פרחי שיראו אור בקרוב. להורדת השיר המלא לנייד ומייד, שלחו הודעת SMS עם הקוד 2009 למספר 3636. זהירות – זה ממכר ! ! ! השרות בתשלום, למכשירים תומכי mp3 בלבד, ובכפוף לתקנון המתפרסם באתר תאקט: www.hiphop.co.il

למעלה